top of page
  • Writer's pictureAstrogezenti

Ve 2020' de Ne Olacak Bu Burçların Hali Diyenlere…



Tek tek yazıyorum. Haydi bakalım. Yükselen burcunuza göre okursanız daha etkili olacağını düşünüyorum.


KOÇ:


Şans ve bereketten sorumlu bakan Jüpiter, eli sopalı Satürn ve tutkulu Pluto kariyer alanınızda sizi el birliğiyle işinizde evlendirme kararı almışlar. Tüm bu ağır abilerin amacı işiniz konusunda sizi en az bir basamak yukarı çıkarmak. Bu alandaki değişim kesin, ama kolayca gelir diyemeyiz. Çok çalışmak gerekecek. Terfi, iş kurma, yerinizi sağlamlaştırma için özel bir yıl. Kaç senedir zorlanan sevgili Koçlar, lütfen biraz daha sıkın dişlerinizi sabredenin kazanacağı bir yıldayız. Eğlenceden biraz geri kalabilirsiniz. Hedef belirlemeyi unutmayın!


22 Mart-2 Temmuz 2020 arasında Satürn çevrenizi biraz daha işe yarar hale getirecektir. Gereksiz insanları hayatınızdan çıkartmanıza neden olur. Chiron’un burcunuzdaki ilerleyişi içerde olan yaraları keşfetmenizi ve şifalandırmanızı kolaylaştırıyor. İşte tam da burada en önemli olanın size iyi gelecek insanlarla çevrenizi doldurmak olduğunu unutmayın. Satürn sonrasında tekrar kariyer evinize dönüp başladığını bitirmek üzere sene sonuna kadar çalışacak.


Venüs İkizler burcundayken, 3 Nisan-7 Ağustos arasında iş arkadaşı veya bir arkadaşınıza olan duygularınızı fark etmek ve aşk yaşamak olası. Yakın bir akrabayla yapılacak ortak bir iş de olabilir. Geri hareketi esnasında ise imzalara ve iletişime dikkat.


Mars ise burcunuzda uzuun bir zaman geçirecek. 27 Nisan 2020- 6 Ocak 2021 bu zaman sırasında çekiciliğiniz artacaktır. Enerjiniz yüksek olur. Spor sakatlanmalarına dikkat. Geri hareketi sırasında ise ani çıkışlara dikkat etmeli, yeni projelere başlamaktan da kaçınmak iyi olacaktır.

2020 Önemli Astrolojik olayların, retro ve tutulmaların tarihleri için buraya tıklayabilirsiniz.

2020’yi nasıl geçireceğinizi, doğum haritanıza göre size özel astrolojik etkileri öğrenmek için buraya tıklayarak danışabilirsiniz.


BOĞA:


Bir müddettir burcunuzdaki Uranüs, rahatımızı bozmakta, bizi en rahat ettiğimiz alanlardan yavaş yavaaş uzaklaştırmakta... İnsanın kendini topraklaması gitgide zorlaşıyor gibi. Ya da dengede durabilmek için sanki sürekli bir hareket halinde olmak lazımmış hissimiz var. Hah işte bu 2020 de devam edecek. Ayrıca Uranüs ve Jüpiter hiç olmadığınız kadar cesur olmanızı sağlayacak.


Zodyağın şans ve bereket timsali Jüpiter, disiplinlisi Satürn, ve süper tutkulusu Pluton bu sene sizi yabancı kültürler, yüksek öğrenim, idealler, ticaret ve hukuki konularda değişime davet ediyor. Bu sene hak yememek özellikle önemli. Ayrıca zannımca tüm sene gezer durursunuz. Biraz yalnız kalıp ilgi alanlarınıza yönelmek isteyebilirsiniz. Tekrar öğrenci olmak çok keyif verebilir.


22 Mart-2 Temmuz arasında Satürn kariyerinizle alakalı konularda sizi terbiye edecek gibi. Biraz zorlayıcı olabilir. Yaratıcılık önemli olacaktır. Bu dönemde bir iş değişikliği gerçekleşebilir. Özgürlüğünüz ve sorumluluklar arasında bir seçim yapmak gerekebilir.


Yalnız Boğalar için alışık olduğundan farklı tipte kişilerle birliktelikler mümkün. Seyahatlerde enteresan tanışmalar yaşayabilirler.


İkizler/ Yay aksında gerçekleşecek tutulmalar yatırım fırsatları sunabilir.


Venüz İkizler burcunda olduğu sürece ilişkilerde maddi konuları konuşmak hiç olmadığı kadar kolay olacak. Ayrıca bu dönemde cimri partnerlerden uzaklaşan birçok Boğa burcu görebiliriz. Venüs retrosu özellikle maddi konularda uyarı vermekte, retro döneminde harcama ve yatırımları çok iyi analiz edip risk almamakta fayda var.

Mars retrosunda uzun zamandır vedalaşamadıklarınızla vedalaşmak için fırsat bulacağınızı söylemek mümkün (spritüel temizlikler oldukça faydalı olacaktır.) ise hem bedensel hem de ruhsal bir detox yapmak için çok uygun bir zaman.

2020 Önemli Astrolojik olayların, retro ve tutulmaların tarihleri için buraya tıklayabilirsiniz.

2020’yi nasıl geçireceğinizi, doğum haritanıza göre size özel astrolojik etkileri öğrenmek için buraya tıklayarak danışabilirsiniz.


İKİZLER:


Zodyağın macera düşkünü yaramaz çocuğu Jüpiter, tutkuların peşinden gitmeyi öğütleyen Pluıto’ya kendi evi olan 8. Ev de katılıyor. Ortak mallar, nafakalar, krediler, borçlarla ilgili destek gelirken bir de bakmışsınız, bağlanmaktan korkmayan tutkulu bir sevdiceğiniz olmuş. Bu dönemde tutkular biraz artacaktır zaten. Miras konularınız var ise bu sene onlar da çözüme kavuşacaktır. Ödenmemekten unuttuğunuz borçları geri toplayabilirsiniz. Beklenmedik paralar da gelebilir. Unutulmuş bir yatırım bu dönemden sonra değerlenebilir. Her ne kadar bu konularda şanslı bir dönem olsa da Satürn etkisiyle bazı zorlanmalar olacaktır. Biraz sabırla hareket etmekte ve harcamalar konusunda çok da açılmamakta fayda var. Kredi sorunlarınız varsa bu dönemde temizlemenin yollarını bulmak kolaylaşacaktır.


Sene sonundaki büyük kavuşumun rüzgârıyla seyahat etmeye hazır olun 😉


22 Mart-2 Temmuz 2020 tarihleri arasında Satürn yüksek öğrenim, yabancı kültürler, ticaret gibi konulardan sorumlu 9. Evinizde olacak bu süreçte bu konularda disiplinli olmak gerekecek.


Oğlak/Yengeç aksında gerçekleşen tutulmalarda (10 Ocak ve 21 Haziran tutulmaları) yeni iş imkanları veya düzenli gelir imkanları bulmanız kolaylaşabilir.


Geri kalan Yay/ İkizler aksındaki tutulmalar ise 7. Evinizde olacağından bekarlara yeni ilişki, mevcut ilişkilere de bir üst seviyeye çıkarma fırsatları getirir. Mesela nişanlı veya birlikte yaşayan çiftler evlenebilir.


Mayıs ayında Ay düğümleri burcunuza geçtiğinde kendiniz yeniden yapılandırmak için bir fırsatınız olacak demek. Öncesinde ruhunuzu güçlendirip ardından bu şifayı dış görünüşünüze yansıtabilirsiniz.


Venüs uzun bir süre burcunuzda bulunacak. Bu dönemde bir an sevgilinin koltuk altına girip kaybolmak isterken kendinizi bulabilirken, başka bir anda ise olabildiğince uzak olmaya çalışacaksınız. Ama işte bu sene öyle uzak ilişki diye bir şey yok! Gerçek bir ilişkiye hazı olun yani. Satürn’ün de 8. Evdeki etkisiyle bu yıl içinde bulunduğunuz ilişkiler daimi olacaktır.13 Mayıs – 25 Haziran arasındaki Venüs retrosu burcunuzda gerçekleşeceği için bu dönemde öncelikle geçmişten gelen bir eski aşık çıkışına hazırlıklı olmak lazım. Normalde hiç birlikte olmayı düşünemeyeceğiniz, pek de size uygun olmayan adaylara çekilebilirsiniz. Bu dönemde bir ilişkiye başlamaktan uzak durun. Bir de lütfen bu dönemde estetik operasyonlardan uzak durmaya çalışın.


Dostumuz Mars Koç burcuna geçtiğinde sosyal hayatınız oldukça hareketlenecektir. Mars retrosu ise dostlarla biraz arayı gerebilir. Fevri karar ve hareketlerden uzak durmak lazım. Bu dönemde eski dostlarla takılmak iyi olabilir.

2020 Önemli Astrolojik olayların, retro ve tutulmaların tarihleri için buraya tıklayabilirsiniz.

2020’yi nasıl geçireceğinizi, doğum haritanıza göre size özel astrolojik etkileri öğrenmek için buraya tıklayarak danışabilirsiniz.


YENGEÇ:


Sıkıntıdan ne yapacağını bilemeyen sevgili Yengeçler, çok çektiniz.

Oğlak burcundaki seyrine başlayan büyümeden, gelişmeden sorumlu bakan Jüpiter ve ayakları sağlam basan disiplin abidesi Satürn ve değişim/dönüşüm bakanı Pluto 7. Ve ilişkilerden sorumlu evinizi sallamak üzere bir araya gelmiş durumdalar. Bu üçlü artık ciddi bir ilişki içerisinde olmanızı sağlayacak. Proje bazında çalıştığınız kişilerle uzun süreli ortaklıklara da girmenizi sağlayabilir. Bunun kolay olacağını söyleyemiyorum elbette. Eğer doğru düzgün yapısı sağlam olmayan ilişkiler ise kuvvetle muhtemel sağlam olanlara yer açmak için bitecektir. Hem aşk hem iş ilişkileriniz biraz zorlu bir sınavdan geçebilir. Sınavı başarıyla geçenler ömürlük olacaktır.


22 Mart-2 Temmuz arasında Satürn 8. Evinize ortak paraların, yatırımların, miras ve nafaka konularının alanına girecek. Bu konulara gerçekçi yaklaşmak önemli olacak. İyi, verimli yatırımlar yapmanın zamanı olabilir.

10 Ocak ve 21 Haziran tutulmaları Oğlak /Yengeç aksının son tutulmaları. Dış görünüşte yenilenme, ilişkilerle ilgili yeni başlangıçlar veya bir yere girmeyen ilişkilerin bitişi gibi ciddi değişimler yaşatabilirler. Ben mi kalmak biz mi olmak gibi arasında seçim yapmaktansa doğru dengeyi bulmayı sağlayacak. Sonraki tutulmalar, günlük hayat düzeniniz, spritüel konular, şifalanma ile ilgili olacak gibi. İşkoliklerin, tempoyu azaltması önerilir. Sağlığınıza dikkat edin.


Yengeç burcunun genel hikayesi insanları bir araya getirmesi, koruyucu özellikleri, ama bu sene daha ziyade birebir görüşmeler sizin için yeni keşiflere yol açabilir.


Venüs ün İkizler burcunda olduğu dönemde birtakım düşmanlıklar, sizden saklanan durumların ortaya çıkması mümkün. Özellikle Venüs Retro halindeyken Bizans oyunlarına dikkat.


27 Haziran sonrası Mars Koç burcuna geçtiğinde kariyerle ilgili bir atak gelmesi kaçınılmaz ancak lütfen Mars’ın Retro olduğu zamana dikkat edin. Büyük kariyer değişikliklerinden ve bu konularda risk almaktan kaçının. Ani bir öfke patlamasıyla lütfen lütfen “istifayı basar giderim” ruh haline girmeyin.


2020 Önemli Astrolojik olayların, retro ve tutulmaların tarihleri için buraya tıklayabilirsiniz.

2020’yi nasıl geçireceğinizi, doğum haritanıza göre size özel astrolojik etkileri öğrenmek için buraya tıklayarak danışabilirsiniz.


ASLAN:


Ormanın tembel kralının, tembellik konusundaki şansı dönüyor. Hayat rutinimiz, işimiz, ofiste birlikte çalıştığımız kişiler, sağlığımız gibi konularda şans ve bereketten olduğu kadar abartıdan da sorumlu bakanımız Jüpiter 19 Aralık’a kadar destekleyecekmiş gibi görünüyor. Bir iş değişikliği gerçekleşebilir. Sağlıkla ilgili olarak daha büyük sorunlara mahal vermeden sorunlar ortaya çıkıp hızla çözülebilir. Bu nedenle düzenli kontrollerin önemli olduğu bir dönemdesiniz, lütfen atlamayın. Hayat düzeninde olumlu değişiklikler meydana gelmesiyle kilo verme, diyet ve spor konusunda olumlu adımlar atılabilir. Bir şekilde spor yapmaya mecbur olacağınızdan bunu eğlenceli bir şekilde yapmak için yollar bulsanız iyi olabilir. Bir de bir şekilde oldukça düzenli, derli toplu olmanız gerekebilir. Bir ajanda tutmanız önemli olacak gibi.


Satürn’ de bir müddettir aynı alandaydı 23 Mart – 1 Temmuz tarihleri arası hariç burada kalmaya devam edecek. İşte Satürn’ün olmadığı aralıkta Jüpiter şansını daha iyi çalıştıracaktır. Ama Satürn’ün Jüpiter’le birlikte olduğu zamanlarda kilo vermek ekstra kolay olacaktır. Sağlık ve hayat rutinimizle ilgili disiplin ve şans getirebilirler. Tüm zama boyunca özellikle mideye, ama en genel sağlığa oldukça dikkat etmek önemli olacak hali hazırda bilimum ağır gezegenler Oğlak burcunda ve sağlık evinizde. Ayrıca bu sene minnak bir evcil hayvan edinmenin tam da zamanı olabilir.


Bahsi geçen Satürn’ün Oğlak’tan çıkıp Kova burcundaki 23 Mart – 1 Temmuz arası hareketi esnasında ilişkiler konusunda ciddiyet gerekecek. Doğru düzgün ilişkiler bir üst seviyeye çıkarken, tam olmayanlar veya bir müddettir sorun yaşayanlar kuvvetle muhtemel biter. İlişkiler konusuna aşk olduğu kadar iş ortaklıklarının da dahil olduğunu söylemek gerek. Kova burcundaki Satürn zamanında ilişkilerin devamı biraz sakin ve özgür olmaya izin vermeye bağlı olabilir. Alma verme dengesine dikkat etmek de yüce gönüllü Aslan burcun için değerinin bilinmesi adına önemli olabilir😉


Yengeç/ Oğlak aksında 10 Ocak ve 21 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan tutulmalar, sağlık ve iş konusunda değişimler ve spritüel konularda şifalanma getirirken aynı zamanda sizden gizlenen bazı sırların açığa çıkmasını sağlayabilirler. Bu dönemlerde yapılacak meditasyon, yoga gibi uygulamalara rahatlatıcı olacaktır.


Kalan diğer tutulmalar İkizler / Yay aksında gerçekleşecek. Yeni bir arkadaş grubuna girmek, hobiler ve aşk veya bebek sahibi olma gibi fırsatlar getirebilir. Hem bir takım oyuncusu olup hem de takımın yıldızı olabilirsiniz.


Efendim Venüs İkizler burcunda ilerlerken arkadaş ortamlarının aranan yüzü olursunuz. Sosyal medya üzerinden gelebilecek arkadaşlık teklifleri ilginç olabilir. Yine bekar Aslanlar, Retro zamanı hariç doğru adayı bulmak üzere farklı adaylarla yemeğe çıkmak iyi olabilir. Ancak Venüs Retro zamanına dikkat etmek iyi olacaktır. Sosyal çevreniz Retro döneminde biraz karışabilir. Sakin kalmak, kendi fikirlerinizle hareket etmek iyi olacaktır. Hayatınızdaki tatlı hanım arkadaşlar her zaman oldukları kadar tatlı olmayabilirler.


Mars dost Koç burcuna geçtiğindeyse Retro zamanı hariç ticari konular, davalar, yüksek öğrenim ve yabancı kültürler seyahat, macera konuları hareketlenir. Retro zamanlarında gecikmeler mümkün. Mars retroyken ilişkiler bir miktar gerilebilir. Belki yalnız seyahatler durumu kurtarabilir.

2020 Önemli Astrolojik olayların, retro ve tutulmaların tarihleri için buraya tıklayabilirsiniz.

2020’yi nasıl geçireceğinizi, doğum haritanıza göre size özel astrolojik etkileri öğrenmek için buraya tıklayarak danışabilirsiniz.


BAŞAK:


Düzeni, organizasyon yeteneği ve her nedense kutsal bakire tanımlarıyla bilinen Başaklar bu sene en fazla da bu tanımlamalarını kaybetme üzereler… Zira şans ve bolluk, bereketten sorumlu bakan Jüpiter 5. Evinizde hem bir yıldız gibi parlarken hem de aşık olmanızı, yeni hobiler edinmeyi belki bir bebek sahibi olma imkanı sağlayabilir. Bir müddettir Satürn’ün de aynı evde ilerlemesi nedeniyle Başaklar hayattan aldıkları zevki kaybetmişlerdi. Zodyağın neşeli çocuğu Jüpiter belki de neşelerini geri kazanmalarını sağlayabilir. Belki bir aşk, belki bir çocuk evinize neşe getirir, ya da hobi olarak yaptığınız bir işte parlayabilirsiniz. Bu arada hemen yeni yılın ardından gelen Satürn Pluto kavuşumu olayları ciddileştirecektir. Her ne kadar şanstan bahsediyorsak da Tabii ki bu tip konularda ciddiyet ve sabır önemli olacak. Özellikle de Satürn’ün Kova burcuna geçtiği 23 Mart – 1 Temmuz tarihleri arası hariç. Pluto- Jüpiter kavuşumu olduğu zamanlar özellikle yeni bir aşk getirebilir.


Satürn Kova burcundayken ise 6. Ev de olacağından hayat rutinimizde, sağlığımız ve işimizde değişikler beklenir. Kilo vermenin kolaylaşacağı bir dönem olabilir. Check-up ların düzgün yaptırılması da önemli olacaktır.


Yengeç/ Oğlak aksında 10 Ocak ve 21 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan tutulmalar, yeni bir sosyal çevre edinmenizi sağlayabilir. Aynı zamanda gereksiz romantik ilişkilerden kurtulmak mümkün olabilir.

Kalan diğer tutulmalar İkizler / Yay aksında gerçekleşecek. Kariyer konularında veya oturduğunuz yerde değişimler beklenebilir.


Venüs, uzun bir süre sosyal statünüzden ve kariyerinizden sorumlu 10. Evde ilerleyerek keyifli bir süreç geçirmenizi sağlayacak. Tabii Retro olduğu zamanlar bu konularda özellikle kadınlardan gelebilecek zararlara, gecikmelere karşı dikkatli ve sabırlı olmak lazım. Retro döneminde iş değiştirmemeye özellikle dikkat etmenizi öneririm. Patronlarla ve diğer çalışanlarla iyi geçinmeye çalışmak da işe yarayabilir.


Mars ise sevdiği bir evde ortak mallar, miras konuları, nafakalar, finansal konularda hareketlilik getirebilir. Tutkular artacaktır. Ancak bu dönemde kıskançlıklara özellikle dikkat etmek lazım Retro olduğunda ise bu konularda yavaşlamak hatta hareket etmemekte fayda var özellikle de ameliyatlardan kaçınmak iyi olabilir. Ayrıca Retro döneminde eski aşklarda birinin geri dönmesi çok olası, özellikle de ten uyumunuzun çok yüksek olduğu biri olabilir. Dikkatli olmakta fayda var.

2020 Önemli Astrolojik olayların, retro ve tutulmaların tarihleri için buraya tıklayabilirsiniz.

2020’yi nasıl geçireceğinizi, doğum haritanıza göre size özel astrolojik etkileri öğrenmek için buraya tıklayarak danışabilirsiniz.


TERAZİ:


Değişimlerin ilk bahar döneminde özellikle zorladığı Teraziler’e geldik… En güzel tarafından başlayalım. 2020’nin konuları sizin için kalp ve evle ilgili konular olacak diyebilirim. Büyüme ve bolluktan sorumlu, macera düşkünü tanrımız Jüpiter 19 Aralık’a kadar sizleri zorlayan ev aile, kökler konularında sizi destekleyecek. Bu dönem taşınmak ev döşemek, uzaklara yerleşmek, ev almak/ satmak (ki bu konudan bu senen iyi para kazanabilirsiniz) için çok sizi koruyup kollayacak. Aile içi sorunların çözülmesi için yanınızda olacak. Satürn 23 Mart’ta Kova burcuna geçene kadar bu konularda disipline olmanızı sağlamak isteyecektir. Sabır ve çaba olmazsa işlerinizin uzayabileceğini bilmelisiniz. Hava çocuklarının fevri hallerini biraz kenara koymaları ve sakin olmaları gerek. Paranıza sahip çıkmanız gereken bir yılda olduğunuzu unutmayın.


Takip eden 23 Mart-1 Temmuz arasında ise karmanın lordu, sizi ciddi bir ilişki, bir bebek, veya uzun vadeli bir hobi edinmek konusunda zorlayacaktır. Harekete geçmeniz gereken yerde durmamaya dikkat edin. Güvenebileceğiniz bir ilişkinin karşınıza çıkma şansı yüksek. Ancak Satürn bu dönemde Kova burcunda olacağı için aşk ile ilgili konularda baskı yapmaktan, sınırlamalardan uzak durmak lazım. N’olur vesvese yapmaktan kaçının!


Yengeç/ Oğlak aksında 10 Ocak ve 21 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan tutulmalar, Kariyer konularında veya oturduğunuz yerde değişimler beklenebilir. Statünüzde değişimler beklenebilir. Taşınmalar, bunlara eşlik edebilir. Kendi işinizi kurabilir ve başarılı olabilirsiniz.


Kalan diğer tutulmalar İkizler / Yay aksında gerçekleşecek. Ticari konular, yabancı kültürlerle ilişkiler, uzak seyahatler, yüksek öğrenim belki uzaklara yerleşme olası durumlar…

Ruhunuza hitab eden rahatlatıcı şeyler yapmaya çalışın. Sinirlerinizi gevşetmek zorundasınız. İyi bir masaja verilen para asla fazla değildir 😊


Venüs Bahar döneminde İkizler burcunda 9. Evinizde ilerleyecek yabancı kültürlerden bir aşkı kapınıza getirip bırakabilir. Venüs retrosu zamanı gelip çattığında saçma sapan ex aşklar tekrar ortaya çıkabilir, en iyisi bloklamak derim. Uğraşmayın. Yine bu dönemde verdiğiniz borçları toplamak zor olacaktır. O nedenle hem hazırlıklı olun hem de öncesinde borç falan vermeyin. Davalar da bu dönemde uzayabilir. Hatta aklınızda bulunsun dava falan da açmayın.


Mars, Temmuz ayı itibarı ile ilişki evinizde ilerlemeye başlayacak ve bu 2021 Ocağına kadar sürecek bu dönemde ilişkilere bir hareket gelecektir. Sonunda bağlanabileceğiniz birini bulduğunuza inanabilirsiniz. Ama tabii bir de arada retrosu var, inanın bir danışmanlık almanız bu dönemde iyi olacaktır. Minnacık bir konudan ilişkiyi koparmaya kadar gidebilirsiniz. Lütfen dikkatli olun. Güzel birliktelikler kolay bulunmuyor, o nedenle harcamamak lazım😉

2020 Önemli Astrolojik olayların, retro ve tutulmaların tarihleri için buraya tıklayabilirsiniz.

2020’yi nasıl geçireceğinizi, doğum haritanıza göre size özel astrolojik etkileri öğrenmek için buraya tıklayarak danışabilirsiniz.


AKREP:


Gizemli ve gizem seven Akrepler, bu yıl size geçtiğimiz yıldan çok daha fazla eğlence vadediyor. Zodyağın macera, neşe, bolluk ve şanstan sorumlu gezgini Jüpiter iletişim, yakın akrabalar, öğrenim konularından sorumlu 3. Evinizde olacak. Yeni iş bağlantıları, işinize yaracak bir çevre yapmakla ilgili sizi destekleyecek. Yıl boyu kısa seyahatler yapmanız büyük ihtimal. Pr projeleriniz vs var ise bunlar üzerinde konuşup, geliştirme yapmak için tam zamanı. Projelerinizi duyurun ki bununla ilgili yardımcı olabilecek kişiler karşınıza gelsin. Kısa dönemli eğitimler de alabilirsiniz. Üstelik zekanız oldukça kıvrak olacaktır. Size yetişemeyen sevgili adayları teker teker elenecek demektir bu durumda. Yakın akrabalardan gelecek maddi/manevi destek ilişkilerinizi daha içten hale getirecektir. Genel olarak uzun dönemli ilişkilerin insanı bekar bir Akrep için ise dijital ortamlardan edinilecek geçici olduğu düşünülen bir ilişki uzun vadeli bir duruma dönebilir. Çift Akreplerin ise sosyal hayatı hareketlenebilir.


Burcunuz söz konusu olduğunda Uranüs’ü de unutmamak lazım ani aşklar dengenizi bozabilir. Dikkat!

Bu alanda 22 Mart’a kadar Satürn olacağından birtakım gecikmeler, kısıtlanmalar olabilse de sonrasında 1 Temmuz’a kadar Kova burcuna geçtiğinde işler kolaylaşır. Tabii arada pamuk ipliğine bağlı akrabalık ilişkileri varsa onları da temizlemesi beklenir. İletişim şekliniz biraz despot olabilir. Daha yumuşak olmaya özen göstermek iyi olacaktır. 23 Mart-1 Temmuz arasında ise sevgili eli maşalı öğretmenimiz Satürn 4. Evinize yani kökler, oturduğumuz ev, bilinçaltımızda seyahatine başlayacak. Aile içinde yıllardır süren sorunların kökten çözülmesi veya kökten bağların kopması söz konusu olabilir. Evinizde tadilat, yeniden dekorasyon yapmak için iyi bir zamandır. Taşınma da söz konusu olabilir. Ancak hiçbirini aceleye getirmeyin. Sonuçlarını düşünerek hareket etmek bu dönemde çok önemli. Bir de zaten sene sonunda Satürn çok daha uzun bir dönem için bu alana geçecek.


Yengeç/ Oğlak aksında 10 Ocak ve 21 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan tutulmalar, yeni iş bağlantıları, seyahatler, uzun süredir baş ağrıtan hukuki konuların neticeye varması gibi durumlara neden olabilir.


Kalan diğer tutulmalar İkizler / Yay aksında gerçekleşecek. Yatırımların ön plana çıkacağı zamanlar doğru yatırımdan iyi para kazanabilirsiniz. Ortak gelirlerde artış olabilir. Partner terfi edebilir. Kesinlikle finansal riskten kaçınmak gerekli bir zaman.


Venüs 8. Ev konularınız üzerinde ilerleyecek bu zaman zarfında nafaka, ortak mallar, burslar, beklenmeyen geri ödemeler ve gelir kaynaklarında artış olabilecektir. Biraz kıskançlık ihtimali verir. Kısma bi dikkat edin derim. Bu dönem siz tutkulu bir aşk da getirebilir. Venüs retrosu olduğu zamanlarda ise asla bir yatırım işine girmeyin. Paranızı da dikkatli harcayın. Eskilerden bir aşkın tekrar hayatınıza dalmak istemesi olası… Bu arada kıskançlık krizleri ilişkinizi zorlayabilir aman sıkın dişinizi.


Mars ise Koç burcuna geçtiği dönemde enerjiniz artacaktır. Muhtemel spora başlarsınız. Yılın ikinci yarısı kafanızda tasarladığınız projeleri gerçeğe dönüştürmek için ideal olacak. Mars retrosu zamanındaysa spor kazalarına özellikle dikkat edin ve bedeninizi çok fazla zorlamayın. Bir de istifamı basar giderim gibi fevri hareketlerden kaçının. İşte özellikle sinirinize hakim olmanızı tavsiye ederim.

2020 Önemli Astrolojik olayların, retro ve tutulmaların tarihleri için buraya tıklayabilirsiniz.

2020’yi nasıl geçireceğinizi, doğum haritanıza göre size özel astrolojik etkileri öğrenmek için buraya tıklayarak danışabilirsiniz.


YAY:


Öncelikle bu senenin aşkla kesin bir ilgisi var. Ve hayatınızda neler olmasını istediğinize karar vereceğiniz bir yıl olacağından emin olun.


Yönetici gezegeniniz Jüpiter, çok yakın zamanda burcunuzdan çıkıp sizi kilolarınız ve mutluluğunuzla başbaşa bıraktı. Ve bu dönemde finansal olarak desteklenmeniz için uzuuun bir süredir zorlanan finansal işlerden, yatırımlar, kazançlar gibi konulardan sorumlu evinizde salınacak. Bu zaman özellikle para biriktirmek gelirlerde artış sağlayacak hamleler yapmak için pek faydalı. Ama Pluto ve Satürn’ün de aynı evde işgalci olduğunu unutmayın asla finansal konularda risk almaya kalkmayın. Paranıza sahip çıkmanız gereken bir dönemdesiniz.


Özellikle 22 Mart Tarihine kadar Satürn’ün eşliğinde olacağı için bu konularda ertelenmeler, gecikmeler, zorluklar beklenebilir. Kazanç beklenenden az gelebilir. Sabretmek ve yılmamak önemli. Sabır her ne kadar Yay burcuna ait bir özellik değilse de bu dönemde öğrenmeniz gereken bir özellik. Zaten 2019 bir ileri iki geri bir yıl olmuştu biraz alışmışsınızdır.


23 Mart-1 Temmuz arası ise yakın çevremizle olan iletişim bu dönemde ciddileşebilir. Yakın akrabalarla ilgili bağları sorgulamak gerekebilir. 2020 aralığında ise yakın çevre, kardeşler, akrabalarla alakalı bağlarda sorgulama görülebilir. Ayrıca sapla samanı birbirinden ayıracağınız bir zaman olacağı kesin. Genel iletişim yetilerimizde zorlanmalar beklenebilir. Özellikle son söylenecek şeyi başta söylememeye dikkat etmeye çalışın. Sonrasında Satürn gene yukardaki yerine Aralık ayına kadar kalmak üzere dönecek.


Yengeç/ Oğlak aksında 10 Ocak ve 21 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan tutulmalarda, Yatırımların ön plana çıkacağı zamanlar doğru yatırımdan iyi para kazanabilirsiniz. Ortak gelirlerde artış olabilir. Partner terfi edebilir. Kesinlikle finansal riskten kaçınmak gerekli bir zaman. Bu konulardaki disiplininizi elden bırakmamak önemli...


Kalan diğer tutulmalar İkizler / Yay aksında gerçekleşecek. Burcunuz ve karşıt burcunuzun etkileneceği tutulmalar olduğu için çok çok önemli. 2020 hayatınıza yeni başlangıçlar, yeni aşk ve yeni bir görüntü getirebilir.


Bu sene mayıs ayında Chiron İkizler burcuna geçtiğinde kadersel olarak beklenen aşkın hayatınıza girebileceğinin habercisi olabilir.


Ve elbette Venüs İkizler burcunda 7. Evinizi oldukça meşgul edecek gibi bu dönemde kapınız size ilgi duyan adaylar tarafından sıkça çalınabilir. Ama tabii ki Venüs retrosu esnasında bu konularda zorluklar yaşamanız kaçınılmaz. Burada hem iş hem aşk partnerleriniz kastettiğimiz hatırlatmak isterim. Halının altına süpürülmüş pislikler tam da bu zamanda ortaya dökülebilir. Biraz zorlu bir zaman olacağından ekstra sıkıntı yaratmamanızı öneririm. İlişkilerin özen istediğini ve çaba gerektirdiğini söylemek yeterli mi bilmiyorum ama çaba kesinlikle gerekecek. Bir de baktınız olmuyor. Bu dönem sonrasında ısrarcı olmamak iyi olabilir.


İkizler burcuyla hareket gelen aşk hayatınız tam duruldu derken bir bakmışsınız enerjinin, cesaret ve ataklığın sembolü Mars, 5. evinize girip, hem romantik ilişkiler için, hem bebek sahibi olmakla ilgili konular hem de hobileriniz gibi konularda hareket getirecek. Kendiniz istediğiniz kadar gösterme imkânınız olacak. Mars retro hareketine geçtiği zamansa ise özellikle aşk ve bahsi geçen konularda biraz sert hareketler gelebilir umalım da bu sadece tutku da artış olarak tezahür etsin.

2020 Önemli Astrolojik olayların, retro ve tutulmaların tarihleri için buraya tıklayabilirsiniz.

2020’yi nasıl geçireceğinizi, doğum haritanıza göre size özel astrolojik etkileri öğrenmek için buraya tıklayarak danışabilirsiniz.


OĞLAK:


Hakikaten sıra burcunuza geldiğinde tek bir şey demek istedim. “Ne çektiniz ya Oğlaklar?

Allah büyük işte bu sene biraz nefes alırsınız. Burcunuzda neler neler oluyor bu sene…


Yükselen burcunuz, 1. Eviniz, üzerinden şans, büyüme, bolluk bereket vs tüm olumlu özelliklerin gezegeniz geçecek. Çok olumlu bir etki ama işimizi ciddiye almak önemli. Burada bu evden Satürn geçerken genellikle zayıflarız. Jüpiter geçerken ise kilo alırız. Ama ikisi birlikte olduğunda, ki sizin durumunuzda öyle, iyi bir form tutma imkanı olacaktır. Sağlık muhtemel olumlu gelişecek. Kendinize ilgi göstereceğiniz ve göstermeniz gereken yıl bu yıl. Yeni bir ben yaratacaksınız. Kendinizi yeniden yaratabileceksiniz.


Özellikle 22 Mart’a kadar son derece güçlü olmanızı gerektirecek bir zamanda olacaksınız. Kendinize karşı sorumluluklarınız artacaktır. Çalışmaya zaten alışıksınız bu sene temponuzu iyice arttırabilirseniz, iyice şanslı olacaksınız. Bedeninizi daha iyi bir şekle sokmak için de iyi bir zaman olacak gibi.

23 Mart-1 Temmuz arasında Finansal konular, yatırımlar ile ilgili evinize girecek olan Satürn oldukça tutumlu olmanız gereken bir zaman olacak. Aman riskli yatırımlara, işlere girmeyin. Paranıza sahip çıkın. 2 Temmuz sonrası Satürn burcunuza geri dönecek. Ve yukarda yazılan kısım tekrar geçerli olacak, Aralık ayına kadar son düzeltmeleri yapmak üzere burcunuzda olacak.


Burcunuzda ve karşıt burcunuzda, Yengeç/ Oğlak aksında 10 Ocak ve 21 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan tutulmalarda, sizin için çok çok önemli. 2020 hayatınıza yeni başlangıçlar, yeni aşk ve yeni bir görüntü getirebilir. Hem özgürlüğünüze sahip çıkıp hem de bir ilişki içinde olabileceğinizi unutmayın. Tutulmalar ilişkileri güçlendirebilir.


Kalan diğer tutulmalar İkizler / Yay aksında gerçekleşecek. Sağlığınız ve iş ortamınıza dikkat etmeniz gereken zamanları anlatırlar. Günlük rutininiz değiştirmeniz gerekebilir. Belki bir ev hayvanı alabilirsiniz. Mevcut hayvanınızın sağlık sorunlarına karşı hazırlıklı olmalısınız.


Ayrıca unutmamak lazım ki, şartları aniden değiştirmenin sembolü Uranüs, beklenmedik romantik ilişkiler, beklemeyen bebekler veya ani kendinizi gösterme fırsatları sunabilir.


Mayıs ayı itibarıyla Chiron da günlük rutininiz ve işinizle ilgili alana geçiyor. Bu demektir ki bu dönem size cüzdanınıza olduğu kadar ruhunuza da hitap eden bir iş bulma fırsatı sunacak.


Venüs İkizler burcunda çok uzun bir zaman geçirecek bu arada ofis arkadaşlarınızdan bir sevgili getirebilir size. Venüs Retro esnasında ise sağlığınıza, kadın iş arkadaşlarınızın dedikodularına vs dikkat edin.

Evimiz, geçmişimiz, bilinçaltımız gibi konular hareketlenecektir. Mars Retro zamanında kökü olmayan ağaçlar gibi hissedebilirsiniz. Köklerinizle ilgili bir gerginlik yaratacak olaylar ortaya çıkabilir. Bu zamanda sinirinizi çıkartacak aktiviteler iyi olur ama fevri hareketlerden uzak durun. Sakatlanmalara da dikkat edin.

2020 Önemli Astrolojik olayların, retro ve tutulmaların tarihleri için buraya tıklayabilirsiniz.

2020’yi nasıl geçireceğinizi, doğum haritanıza göre size özel astrolojik etkileri öğrenmek için buraya tıklayarak danışabilirsiniz.

KOVA:


Süper dönüştürücü bir 2020’ye hoş geldiniz!


Abartmanın, büyümenin zodyağın en olumlu unsurlarının ve maceranın yöneticisi Jüpiter 12. Evinizde… Biraz kafanızı dinleyip aslında ne istediğinizi bulabileceğiniz Ruhunuzu ve bilinçaltınızı arındırabileceğiniz bir yıl. Spritüel konulara biraz daha eğilebileceğiniz, bir dönem. Sizden saklanan sırları öylece önünüze düşerek ortaya çıkarken bulabilirsiniz.


Satürn 22 Mart’ a kadar özellikle sağlığınıza dikkat etmeye çalışın. Check-up larınızı ihmal etmeyin. 23 Mart-2 Temmuz arasında ise burcunuzu yöneticisi burcunuza geçiş yapacak. Önemli bir zaman olacaktır. Sorumluluklarınızın artacağını söylemek pek mümkün.


Burcunuzda ve karşıt burcunuzda, Yengeç/ Oğlak aksında 10 Ocak ve 21 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan tutulmalarda, Sağlığınız ve iş ortamınıza dikkat etmeniz gereken zamanları anlatırlar. Günlük rutininiz değiştirmeniz gerekebilir. Belki bir ev hayvanı alabilirsiniz. Mevcut hayvanınızın sağlık sorunlarına karşı hazırlıklı olmalısınız.


Kalan diğer tutulmalar İkizler / Yay aksında gerçekleşecek. Olumlu değişimler bekarlara yeni bir aşk, evlilere bir bebek veya yeni bir hobi getirebilir. Kendinizi gösterme fırsatları da çıkacaktır. Yeni dostlar da hayatınıza girebilir.


Venüs, uzun süre 5. Evinizde kalacak. Bu arada kalp atışları bayağı hızlı olur. Aşk hayatınız hareketlenir. Yeni hobiler edinebilirsiniz. Venüs retrosu esnasında özellikle ilişki sorunlarına dikkat etmenizde fayda var. Aldatmalara dikkat edin. Eskiden birinin çıkıp iki kişi arasında gelmenizse süper olası.

2020 Önemli Astrolojik olayların, retro ve tutulmaların tarihleri için buraya tıklayabilirsiniz.

2020’yi nasıl geçireceğinizi, doğum haritanıza göre size özel astrolojik etkileri öğrenmek için buraya tıklayarak danışabilirsiniz.


BALIK:


Burcunuzun yöneticisi şanstan ve bolluktan sorumlu bakan Jüpiter sosyal çevre, dostlar, teknolojik konularda sizi destekleyecek. İşinizi büyümenize yardımcı olacak kişilerle tanışabilir. Kaliteli dostlar edinebilirsiniz. İyi projeler üretebilirsiniz. Web konularında, sosyal medya konularında projeler üretmek için uygun zaman. Vee dostlarınız tarafından ayarlanan sevgili adaylarını bu arada denemek iyi olabilir. 😉 Eğer bir birlikteliğiniz varsa çok daha sosyal bir hayatınız olacaktır.


Ocak ayının ortası itibarı ile inandıklarınız için savaşmak zorunda kalacaksınız.


Tabii sert öğretmen Satürn’de 22 Mart’a kadar dost çevrenizde yararsız olanların temizleneceği bir eliminasyona gitmenize neden olacak. Sizi tüketen insanlardan kurtulmanız için bir fırsat olarak görmelisiniz. 23 Mart-1 Temmuz Satürn Kova burcundayken proje üretimleriniz daha kolay geçecektir. Bu dönemde ruhunuzu arındırmak için daha fazla meditasyon yapmak iyi olabilir.


Burcunuzda ve karşıt burcunuzda, Yengeç/ Oğlak aksında 10 Ocak ve 21 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan tutulmalarda, olumlu değişimler bekarlara yeni bir aşk, evlilere bir bebek veya yeni bir hobi getirebilir. Kendinizi gösterme fırsatları da çıkacaktır. Yeni dostlar da hayatınıza girebilir. Hayatınızı değiştirecek olaylar yaşayabilirsiniz.


Kalan diğer tutulmalar İkizler / Yay aksında gerçekleşecek. Kariyeriniz, eviniz, terfiler, kökler gibi konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir.


Venüs uzun bir süre yeni ev almak, evin içini dekore etmek gibi konuları hareketlendirecektir. Retro hareketi olduğundaysa ailenin dişi figürleri ile sorun yaşamak çok muhtemel olacaktır.


Mars, Koç burcuna geçtiğinde harcamalarınız kontrol etmek isteyebilirsiniz. Mars Retro halindeyken ise finansal konularda dikkat edin. Yatırımlarla ilgili risk almayın.

2020 Önemli Astrolojik olayların, retro ve tutulmaların tarihleri için buraya tıklayabilirsiniz.

2020’yi nasıl geçireceğinizi, doğum haritanıza göre size özel astrolojik etkileri öğrenmek için buraya tıklayarak danışabilirsiniz.


505 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page