top of page
  • Writer's pictureSelin Burat

2020 Yılı Balık Burcu Astrolojik Yorumu

Burcunuzun yöneticisi şanstan ve bolluktan sorumlu bakan Jüpiter sosyal çevre, dostlar, teknolojik konularda sizi destekleyecek. İşinizi büyümenize yardımcı olacak kişilerle tanışabilir. Kaliteli dostlar edinebilirsiniz. İyi projeler üretebilirsiniz. Web konularında, sosyal medya konularında projeler üretmek için uygun zaman. Vee dostlarınız tarafından ayarlanan sevgili adaylarını bu arada denemek iyi olabilir 😉 Eğer bir birlikteliğiniz varsa çok daha sosyal bir hayatınız olacaktır.

Ocak ayının ortası itibarı ile inandıklarınız için savaşmak zorunda kalacaksınız.

Tabii sert öğretmen Satürn’de 22 Mart’a kadar dost çevrenizde yararsız olanların temizleneceği bir eliminasyona gitmenize neden olacak. Sizi tüketen insanlardan kurtulmanız için bir fırsat olarak görmelisiniz. 23 Mart-1 Temmuz Satürn Kova burcundayken proje üretimleriniz daha kolay geçecektir. Bu dönemde ruhunuzu arındırmak için daha fazla meditasyon yapmak iyi olabilir.

Burcunuzda ve karşıt burcunuzda, Yengeç/ Oğlak aksında 10 Ocak ve 21 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan tutulmalarda, olumlu değişimler bekarlara yeni bir aşk, evlilere bir bebek veya yeni bir hobi getirebilir. Kendinizi gösterme fırsatları da çıkacaktır. Yeni dostlar da hayatınıza girebilir. Hayatınızı değiştirecek olaylar yaşayabilirsiniz.

Kalan diğer tutulmalar İkizler / Yay aksında gerçekleşecek. Kariyeriniz, eviniz, terfiler, kökler gibi konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Venüs uzun bir süre yeni ev almak, evin içini dekore etmek gibi konuları hareketlendirecektir. Retro hareketi olduğundaysa ailenin dişi figürleri ile sorun yaşamak çok muhtemel olacaktır.

Mars, Koç burcuna geçtiğinde harcamalarınız kontrol etmek isteyebilirsiniz. Mars Retro halindeyken ise finansal konularda dikkat edin. Yatırımlarla ilgili risk almayın.


2020 Önemli Astrolojik olayların, retro ve tutulmaların tarihleri için buraya tıklayabilirsiniz.

2020’yi nasıl geçireceğinizi, doğum haritanıza göre size özel astrolojik etkileri öğrenmek için buraya tıklayarak danışabilirsiniz.

11 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page