top of page
  • Writer's pictureSelin Burat

2020 Yılı Koç Burcu Astrolojik Yorumu

Şans ve bereketten sorumlu bakan Jüpiter, eli sopalı Satürn ve tutkulu Pluto kariyer alanınızda sizi el birliğiyle işinizde evlendirme kararı almışlar. Tüm bu ağır abilerin amacı işiniz konusunda sizi en az bir basamak yukarı çıkarmak. Bu alandaki değişim kesin, ama kolayca gelir diyemeyiz. Çok çalışmak gerekecek. Terfi, iş kurma, yerinizi sağlamlaştırma için özel bir yıl. Kaç senedir zorlanan sevgili Koçlar, lütfen biraz daha sıkın dişlerinizi sabredenin kazanacağı bir yıldayız. Eğlenceden biraz geri kalabilirsiniz. Hedef belirlemeyi unutmayın!

22 Mart-2 Temmuz 2020 arasında Satürn çevrenizi biraz daha işe yarar hale getirecektir. Gereksiz insanları hayatınızdan çıkartmanıza neden olur. Chiron’un burcunuzdaki ilerleyişi içerde olan yaraları keşfetmenizi ve şifalandırmanızı kolaylaştırıyor. İşte tam da burada en önemli olanın size iyi gelecek insanlarla çevrenizi doldurmak olduğunu unutmayın. Satürn sonrasında tekrar kariyer evinize dönüp başladığını bitirmek üzere sene sonuna kadar çalışacak.

Venüs İkizler burcundayken, 3 Nisan-7 Ağustos arasında iş arkadaşı veya bir arkadaşınıza olan duygularınızı fark etmek ve aşk yaşamak olası. Yakın bir akrabayla yapılacak ortak bir iş de olabilir. Geri hareketi esnasında ise imzalara ve iletişime dikkat.

Mars ise burcunuzda uzuun bir zaman geçirecek. 27 Nisan 2020- 6 Ocak 2021 bu zaman sırasında çekiciliğiniz artacaktır. Enerjiniz yüksek olur. Spor sakatlanmalarına dikkat. Geri hareketi sırasında ise ani çıkışlara dikkat etmeli, yeni projelere başlamaktan da kaçınmak iyi olacaktır.

2020 Önemli Astrolojik olayların, retro ve tutulmaların tarihleri için buraya tıklayabilirsiniz.

2020’yi nasıl geçireceğinizi, doğum haritanıza göre size özel astrolojik etkileri öğrenmek için buraya tıklayarak danışabilirsiniz.

15 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page