top of page
  • Writer's pictureSelin Burat

2020 Yılı Terazi Burcu Astrolojik Yorumu

Değişimlerin ilk bahar döneminde özellikle zorladığı Teraziler’e geldik… En güzel tarafından başlayalım. 2020’nin konuları sizin için kalp ve evle ilgili konular olacak diyebilirim. Büyüme ve bolluktan sorumlu, macera düşkünü tanrımız Jüpiter 19 Aralık’a kadar sizleri zorlayan ev aile, kökler konularında sizi destekleyecek. Bu dönem taşınmak ev döşemek, uzaklara yerleşmek, ev almak/ satmak (ki bu konudan bu senen iyi para kazanabilirsiniz) için çok sizi koruyup kollayacak. Aile içi sorunların çözülmesi için yanınızda olacak. Satürn 23 Mart’ta Kova burcuna geçene kadar bu konularda disipline olmanızı sağlamak isteyecektir. Sabır ve çaba olmazsa işlerinizin uzayabileceğini bilmelisiniz. Hava çocuklarının fevri hallerini biraz kenara koymaları ve sakin olmaları gerek. Paranıza sahip çıkmanız gereken bir yılda olduğunuzu unutmayın.

Takip eden 23 Mart-1 Temmuz arasında ise karmanın lordu, sizi ciddi bir ilişki, bir bebek, veya uzun vadeli bir hobi edinmek konusunda zorlayacaktır. Harekete geçmeniz gereken yerde durmamaya dikkat edin. Güvenebileceğiniz bir ilişkinin karşınıza çıkma şansı yüksek. Ancak Satürn bu dönemde Kova burcunda olacağı için aşk ile ilgili konularda baskı yapmaktan, sınırlamalardan uzak durmak lazım. N’olur vesvese yapmaktan kaçının!

Yengeç/ Oğlak aksında 10 Ocak ve 21 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan tutulmalar, Kariyer konularında veya oturduğunuz yerde değişimler beklenebilir. Statünüzde değişimler beklenebilir. Taşınmalar, bunlara eşlik edebilir. Kendi işinizi kurabilir ve başarılı olabilirsiniz.

Kalan diğer tutulmalar İkizler / Yay aksında gerçekleşecek. Ticari konular, yabancı kültürlerle ilişkiler, uzak seyahatler, yüksek öğrenim belki uzaklara yerleşme olası durumlar…

Ruhunuza hitab eden rahatlatıcı şeyler yapmaya çalışın. Sinirlerinizi gevşetmek zorundasınız. İyi bir masaja verilen para asla fazla değildir 😊

Venüs Bahar döneminde İkizler burcunda 9. Evinizde ilerleyecek yabancı kültürlerden bir aşkı kapınıza getirip bırakabilir. Venüs retrosu zamanı gelip çattığında saçma sapan ex aşklar tekrar ortaya çıkabilir, en iyisi bloklamak derim. Uğraşmayın. Yine bu dönemde verdiğiniz borçları toplamak zor olacaktır. O nedenle hem hazırlıklı olun hem de öncesinde borç falan vermeyin. Davalar da bu dönemde uzayabilir. Hatta aklınızda bulunsun dava falan da açmayın.

Mars, Temmuz ayı itibarı ile ilişki evinizde ilerlemeye başlayacak ve bu 2021 Ocağına kadar sürecek bu dönemde ilişkilere bir hareket gelecektir. Sonunda bağlanabileceğiniz birini bulduğunuza inanabilirsiniz. Ama tabii bir de arada retrosu var, inanın bir danışmanlık almanız bu dönemde iyi olacaktır. Minnacık bir konudan ilişkiyi koparmaya kadar gidebilirsiniz. Lütfen dikkatli olun. Güzel birliktelikler kolay bulunmuyor, o nedenle harcamamak lazım😉

2020 Önemli Astrolojik olayların, retro ve tutulmaların tarihleri için buraya tıklayabilirsiniz.

2020’yi nasıl geçireceğinizi, doğum haritanıza göre size özel astrolojik etkileri öğrenmek için buraya tıklayarak danışabilirsiniz.

16 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page