top of page
  • Writer's pictureSelin Burat

Aşkın Tanrıçası Venüs Yay Burcunda


15 Aralık 2020 / Venüs Yay Burcunda:

Aşkın tanrıçası 15 Aralık akşamı Venüs Yay burcuna geçti. İlişkiler ısınıyor. Yay burcu zodyağın en ateşli, sınır tanımaz ve dahi biraz vahşi burçlarından. 8 Ocak 2021 tarihine kadar burada kalacak. Ruhlarımıza bir ferahlık geleceğini söylemeden edemeyeceğim.

İlişkilerde özgürlük ve alan ihtiyacı artacaktır. Tutulmaların da etkisini düşünürsek eğer bu dönem ilişkilerde aşırı sorgulama, kısıtlama ve sürekli her şeyi birlikte yapma gibi fikirler sıkıntı getirebilir.

Uzaklara gitme isteğimiz alır başını gider bu dönemde ama nafile napalım ki korona başımızda bir dert.

Yay burcu avcı bir burç o nedenle genellikle av arkadaşı arar yanına, ya da iyi bir yol arkadaşı, birlikte yeni konular öğrenmek de aynı yere gelebilir. Bu dönemde iyi bir arkadaş olabildiğiniz kanıtlayanlar aşkın kalbini cebine atar.

Her ne kadar Yay, Koç ve Aslanlar için süper bir etki olsa da diğper değişken burçlar İkizler, Başak ve Balıklar için zorlayıcı etkiler barındırabilir. Özellikle aşkın hızına yetişmek zorlaşabilir.

Bakmayın bu kadar sevinmiş gibi yazdığıma elbette pozitif karakterli neşeli bir burç Yay. Ama neticede Venüs burçta allahım ne kadar da rahatım demez. Ama elbette en sevmediği burçlardan Akrep’ten çıkınca insana bir ferahlık geliyor. Kıskançlıklar azalacak hiç değilse. Duygusal tepkiler vs çok yormuştu hepimizi.

Neyse artık Yay burcunda, neler olur?

Aslında bir özgüven gelebilir. Daha dışa dönük, biraz daha sosyal olmak mümkün. Ama unutmayalım. Ateş burcu bu. bir taraftan “aman senden pek hoşlanıyorum” konuşmalarına hızla girebiliyorken, bir taraftan da patavatsızlıklar yaparak karşı tarafı sinirlendirmek mümkün. Aman ben konuşmadan bir süzgeçten geçireyim yok çünkü.

Yine de cesaret gelir? Zaten Jüpiter’in çocukları burçlarının da şansıyla özellikle aşk konularına hedef koyup o hedefe cesaretle ilerleriz.

Bu arada karşımıza çıkanlara bir dikkat etmekte fayda var. Valla bu dönemde biraz dikkatli olup büyük aşk vaad eden abilere pek güvenmemek lazım. Ayh çok cinsiyetçi oldu. Kabul erkekler de yanar! Bu Yay arkadaşımız umursamaz ama hiç tipimiz olmayan birini karşımıza çıkartıverir. Veya uzun mesafe ilşkisinde buluveririz kendimizi aman diyeyim.

Sosyal medya, seyahatler (yapabilirseniz tabii) ve online eğitimler sayesinde yeni tanışılan kişilerle aşk kıvılcımları parlayabilir. Neticede pozitif bir burç, en fazla mesajlaşırsınız, karantinada keyfiniz gelir.

19 Aralık Venüs ve Kiron üçgeni - + 3 gün Tadından yenmez bir açı ilişkilerde yaralara sarılır. Barışmalar gelebilir.

30 Aralık Venüs ve Neptün karesi - + 5 gün platonik aşklar veya aşkta hayal kırıklıkları getirebilir.

31 Aralık Venüs ve Güney Ay Düğümü kavuşumu eski aşkları karşımıza çıkartabilir. Veya sonlanmaları da gösterdiği için pamuk ipliği ilişkileri bitirebilir.

Venüs Yay burcunda Yükselen Burcunuza etkisi

Koçlar

Pek de tipiniz olmayan bir aşk gelmesi mümkün. Veya yabancı kültürden biri, yada uzak mesafe ilişkisi olabilir. Aşla meşkle işim yok diyorsanız. Vizyonunuz genişletecek bir konuda eğitime başlayabilirsiniz. Medya, yazarlık gibi konularda şansınız açılabilir, para kazanabilirsiniz. Uluslara arası ticarette iyi bir yere gelebilirsiniz. Hukuki sorunlarınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Boğalar

Hem maddi konularda hem de tutkular alanında bir artış yaşamak mümkün. Ortaklı işlerden yada bir miras yoluyla para gelebilir. Aslında Yay zamanında insanlara çok da güvenmemek lazım desek de siz uzun vadeli bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Kendinizi dönüştürmek, korkularınızdan arınmak için de desteklendiğiniz bir dönem

İkizler

Haritanızın ilişki alanı kendi yöneticisi tarafından ziyaret ediliyor. Aşk zamanı geldi Sevgili İkizler. Havalar sizin için oldukça ısınacak diyebiliriz. Hem çekiciliğiniz de artar. Diğer ilişkilerinizi de destekler tabii. Ayrıca mevcut ilişkiler bir üst seviyeye gitmek için yol bulabilir.

Yengeçler

Günlük rutininizi düzenlemenize yardımcı olacak bu geçiş. İştah biraz artar. Aslında kendinizle ilgilenmek için de iyi zaman, spora falan başlamak için uygun. Sağlığınız gözle görülür düzelmeler gösterebilir. ofis aşklarını da getirebilir. Tabii bizimki zaten home ofis sevgilim yan odada diyenler şanslı. Yalnız home ofisçiler naapsın.

Aslanlar

Ateş gruplarına yarar demiştik ya. En güzeli de bence Aslanlara, ya bakmayın öyle tabii kendi yükseleni aslan diyeeJ) aşk gezegeni bu haritanın en mis alanı romantizm, hobiler, mutluluk, eğlence alanına gelmiş sırıtmiim mi yani. Pek bi çekici oluruz. Aman da yaratıcılığımız artar. Romantik aşklar kapıyı çalar. Yeni hobiler edinilir. Yaaa ama çok para harcamayalım tamam mı? Valla kıskanmayın. 2020 de çok çekmedik mi bizim de bir yüzümüz gülmesin mi?

Başaklar

Aman mutluluk evleri nihayet rahatlayacak olan Başaklara geldi sıra biraz içe kapanacaklar tabii. Neyse evde bir huzur bulursunuz bir huzur bulursunuz. Zaten karantina var. Aile ilişkilerini düzeltmek için süper zaman. Yeni ailevi kararlar alınabilir. Ev değişikliği veya evde tadilat mümkün.

Teraziler

İletişim artıyor. Zaten gönlü geniştiniz. Bir sürü flörtle tanışmanın yolu açılır. Nasıl demeyin, teknoloji sizden yana sosyal medya internet valla ben olsam bütün online eğitimlere katılırım. Çevreniz de genişler hem.

Akrepler

Valla Venüs taze burcunuzdan çıktı. Umarım bu arada gönlünüzün sultanını bulmuş uzun dönemli ilişkiyi cebinize koymuşsunuzdur. Zira 2 evinize giriş yaptı. Özdeğerinizin arttığı güzel bir zamandasınız. Gelsin paralar. Cepler dolar valla. Yeni bir iş gelebilir. Zam falan da alabilirsiniz. Yalnız çok para harcama eğilimi de olur aman dikkat.

Yaylar

Ohhh Aşkın tanrıçası burcunuzda, şans sizinle olsun dostlarım, ki olacaktır. Venüs’ün ışığını yansıtıyorsunuz. Çekicilik sizde, karizma sizde…ohh nasıl da ilgi çekersiniz! Yalnız bu iyi niyetli minnak gezegen iştah açar aman yediklerinize dikkat. Zaten evdeyiz daha tontirik olmaya gerek yok. Bak aşk geliyor sonra beğenmeyecek diye ölüm rejimine falan girmeye kalkarsınız. Aa bu arada saç kestirmek boyatmak estetik işlemler vs iyi sonuç verir.

Oğlaklar

Bir içe dönüş hikayesi daha geliyor ama bu sefer 8 Ocaktan sonra sizin burcunuza geçecek olan Venüs e hazırlanıyorsunuz. Eski yaralar var ise onları unutup yenilerine yer açmak lazım ki Oğlak burcuna geçince mis gibi aşk gelsin. Gerçi gizli saklı bir takım ilişkiler yaşama isteği de oluşabilir, ama bi dkkatli olmak lazım. Özellikle 30 aralık civarı bir aldanma olmasın.

Kovalar

11. ev sosyal çevremiz genişliyor, umutlarımıza dair olumlu düşünceler, fikirler geliştiriyoruz. Gelecek projelerimiz destekleyecek dostlar edinebiliriz. Projelerimiz sayesinde para gelmesi de mümkün. Ayrıca dostlar yeni bir sevgili adayıyla hayatınıza renk katabilir. Yada sosyal medyadan tanıştığınız insanlarla gerçekten karşılaşıp bir ilişki mümkün olabilir.

Balıklar

Kariyer hayatımız Venüs’ün desteğini alıyor. Görkemli sunumlar yapıp patronun gözüne girmek mümkün. İnanılmaz görünür durumdasınız. Başarılarınız görünür. Terfi, zama hepsi yolda olabilir. Evlilik de getirebilir. Aman yalnız 30 aralık günü çok dikkat edin canınız sıkılmasın. İşte özellikle.


Recent Posts

See All
bottom of page