top of page
  • Writer's pictureSelin Burat

Kraliyet Ailesini Sallayan Kadın

Ben yazmazsam vallahi olmazdı.😄


Attıkları olay mesajla tüm dünyayı şoka sokan, gerçek kraliyet ailesi mensuplarının enteresan açıklamalarının altında nasıl astrolojik etkiler var?



Meghan Markle bir Aslan burcu kadını. Yükseleni Yengeç. Yengeç burcundaki yükseleni, tıpkı kendisi bir Yengeç olan Leydi Diana’ya benzer şekilde duygularını kolaylıkla ifade edebilme yetisini sağlıyor. Her ikisinin de Kova burcundaki Güney Ay Düğümleri yardım kuruluşları, yardım toplama gibi konularda doğal yeteneklerini anlatıyor. Tabii hal böyle olunca Kuzey ay Düğümleri kraliyet simgesi Aslan burcuna geliyor, bu hayata asaleti öğrenmeye gelmişler. Bu her ikisinin de kraliyet kurallarına uyum sağlamakta zorlanmasını anlaşılır hale getiriyor.


Prens Harry ise yardımsever, hizmet insanı Başak burcu, ve yükseleniyse Meghan’ınkinin tam zıttı olan mantıklı ve görev ve sorumluluklarını çok ciddiye alan Oğlak burcunda. Bir çift için çok aranan bir uyum özelliğidir. Birbirlerinin bir partnerden davranmasını beklediği gibi davranışlara sahiptirler. Oğlak Yengeç aksında çiftler birbirlerini sahiplenip, korur ve kollarlar. Zaten Harry’nin Ayı ile Meghan’ın Chiron’u üstüste bu durum Harry’nin Meghan’ın yaralarını anladığının göstergesi olmakla beraber aynı zamanda biraz da finansal durum gösteriyor. Burada Meghan ya Harry ye çok ciddi bir finansal kaynak getirecek yada tamamen tersi. Zira Harry’nin bu dönemde Venüs’ü de Pluto ve Satürn’den sert etkilere maruz kalıyor. Finansal konularda bir değişim istemesi çok doğal.


Yükselenleri üzerinde çok önemli gezegen hareketleri gerçekleşiyor. Yetmezmiş gibi Meghan bir de Pluto krizi yaşıyor zaten nasıl yaşamasın kadın evlendi doğurdu hepsi de çok kısa sürede oldu ve an itibarı ile özel hayatını yaşayamadığı düşüncesiyle çok da uyumlu hissetmediği Kraliyet Ailesinden el ayak çekiyor.


Buyrun size #Megxit😂🤷‍♀


Tüm bunlar olurken Kraliçe Elizabeth in burcu Boğa ama asıl asıl önemli kısma şimdi geliyorum.

O nedenle mutlaka Ay tutulması yazısını okuyun. Tavsiye ederim :)


Yükseleni 21 Oğlak yani 10 Ocak ay tutulması tam olarak Yükselen aksının üzerinde gerçekleşiyor. (1 orb farklam Güneş tutulması da bu açıklamnın şokunu getiriyor kendisine hayırlı olmasını dilerim 😊

263 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page