top of page
  • Writer's pictureSelin Burat

Satürn Kova Burcunda





Bu ne demek şimdi bu kadar şey oluyor? “Bir de bu mu çıktı!” diyenleri anlıyorum, ama yine yazalım ki anlaşılsın süreç.👊

Satürn, yavaş ilerleyen gezegenlerden, yani 12 burcu tam olarak turlaması ortalama 28-29 yıl sürüyor. İki burcun yöneticiliğini yapıyor. Son 2 senedir canımıza okuduğu Oğlak ve son birkaç gündür adım attığı Kova. Kendisi Terazi burcunda da yücelir ve Koç burcunda düşer. Hava burçlarında daha bir rahat olduğu bilinir. 1994 yılından beri ilk kez bir hava burcuna geldi. Dolayısıyla bir çoklarınız için bu durum ilk kez yaşanıyor. Aslında bunun kişisel olarak ilk kez yaşandığı durumlara Satürn dönüşü denir ve çok daha başka ve derin bir konudur.

Zodyağın ekipler amiri, her ne kadar eli sopalı bir öğretmen olarak görülse de aslında anlamlı bir hayat yaşamak için büyümemizi sağlayacak zorlukları karşımıza çıkartır ve onları aşmamızı bekler. İyi biri aslında🙄Elbette öğrenmeye teşvik ettiği zor dersler, haritamızda geçtiği evin / alanın temasıyla ilişkilidir. ( bak burası önemli) Hayatlarımızda daha ziyade kural koyan, kısıtlayan bir baba figürünü, otoriteyi sembolize eder. Oysa Kova öyle mi? Yooo. Tam olarak “Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım, Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım. Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım, Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.” Nidalarıyla ortada dolanan bir karaktere sahip, o. 🕺💃🕺💃Bu durumda Satürn kısıtlamaları Kova’ya has bir yöntemle kullanmak durumunda kalıyor. Yani hayatta sağlam ve başkaları tarafından bozulamaz temeller yaratmasına rağmen, bunu yöntemini sadece kendisi anlayabilir. Şu anda yaşadığımız her şeyin açıklaması gibi değil mi bu cümle🤔 O nedenle bir anda sudan çıkmış balığa döndük işte! Neler oluyor anlayamıyoruz. 🥺🤷‍♀️Tıpkı masası dağınıkken topladığınız birinin, size hiçbir şeyini bulamadığı için kızması gibi, kendisi biliyor çünkü o dağınıklığın içerisinde ne nerede. Kendi anlayacağı, kaldırabileceği ve kontrol edebileceği bir düzen. Bu nedenle dışardakinin neler olduğundan hiç haberi yokken, Kova burcundaki Satürn üzerinde çalıştığı konunun tüm detaylarına hakim olacaktır.

Koskocaman bir Corona fırtınasını sırtlayarak geldi, ama mutlaka bize nereden toplayacağı bilinmeyen bir bilgelik armağan ederek sistemi değiştirecek. Doğayı ne kadar yıprattığımız fark etmedik mi bu süreçte. 😰 Herkes kendine bir dönüp bakmadı mı? İşte bunu 2 Temmuz’a kadar yapmaya devam edeceğimizi düşünün. Ve sonrasında tekrarı 17 Aralıktan sonra gelecek. Üstelik de Mart 2023 e kadar sürecek. Satürn, Kova burcunda kendi yönettiği için kendisini rahat hisseder, ama Oğlak burcunda olduğu gibi değil açıkçası… Oğlak bir toprak burcu daha geleneksel, daha somut, daha disiplinli ve otoriter. öğretmen 👨‍🏫 Yani bu toprak burcundaki yolculuğu, baskıcı dünya liderleri, küresel ekonomideki sorunlar ve sınıf ayrımı, ırkçılık, homofobi, cinsiyetçilik gibi toplumsal eşitsizliklerle ilgili konuları vurguladı. Anlarsınız işte, kaç senedir Trump’ından ekonomik krizine, ayh bizim ülkenin geneline şükür tamamını yaşadık yaşıyoruz. Oysa Hava grubu ve sabit bir burç olan Kova öyle mi? Asla….Sallayacak bu konuların hepsini, demedi demeyin. Kurallar yeniden yazılıyor. Kova’nın ana konusu bilgi, bilgiyi yaymak, icatlar, yenilikler ve bunları genele yaymak için sınırları, kısıtlamaları tekrar yapılandırmak. Ve böylece dünyayı daha iyi bir yere getirmek aslında. O nedenle hiçbir şey eskisi gibi olmayacak söylemlerinin ardı arkası kesilmiyor. Üstelik de 2020 yılında yaptığı bu geçişte Satürn, Kova burcunun diğer bir yöneticisi olan Boğa burcuyla pek bir sıkı fıkı. Bu da demek oluyor ki hayatlarımızdaki sınırları ve kısıtlamaları sorgulamak kaçınılmaz olacak bu zamanda, özellikle işte bu transitleri aldığımız alanlarda / evlerde… Eski kavramlara ne kadar bağlanırsak bağlanalım ellerimizden kayıp gittiklerini görmemiz kaçınılmaz bu değişim olacak. Ve belki de bu kısıtlamalardan bir kurtuluş, bir özgürleşme ama ilk anda Stockholm Sendromu etkisiyle bırakmamak için elimizden geleni yapabiliriz. 🙈 Nafile uğraştıkça daha zorlayacaktır.

Sorunların kökenine yönelecektir. Onları irdeleyecek ortaya çıkartacak ve çözüm bulmak için elinden geleni yapacak. Daha adil bir dünyaya gidiyoruz diye düşünebilirsiniz. Dünyayı yönetenlerin halklarını daha fazla gözetmeleri gerekecek. Hatta tüm dünya halklarını gözetmeleri gerekebilir. Yeni yasalar, uluslararası anlaşmalar ve küresel değişiklikler yakında gerçekleşecek. Kova eşitlikçi ve insan haklarına düşkün bir burç. Toplumun tüm üyelerine eşitlik getirmek için hevesli, bu nedenle azınlıkların, LGBT’lerin 🌈 daha fazla hak ve temsile sahip olmasın teşvik edecektir. Hatta sağlayacağını düşünüyorum.

Bu süreçte en yararlı olan beyin fırtınaları 🧠 ve onlardan alınacak ilhamlar ile elde edilecek fikirleri geliştirmek olacak. Bu da sosyalleşmenin artacağı anlamına geliyor. Bu karantinada nasıl olacak diyorsanız. Teknoloji den sorumlu bakanın da Kova olduğunu aklınızdan çıkartmayın derim. Heryerde sohbetler artmadı mı? Instagram canlı yayından geçilmiyor… Hiç hayatımızda olmayan olmayan bir sürü app şu an elimizden düşmüyor. HouseParty’sinden tutunda neler neler? Zoom’un hisseleri son 15 günde %600 arttı. Daha ne olsun…Ayrıca bu Kova burcundaki Satürn araştırmacı kişiliğimizi de geliştirecektir. Bakın göreceksiniz. Neden böyle diyorum çünkü bu henüz fragmanı. 2 Temmuz da tekrar son eksiklerimizi tamamlatmak üzere sevgili Satürn Oğlak burcuna geri dönecek. Disiplin ile ilgili öğrenmemiz gereken ve eksik kaldığımız bir şey var ise bunu tamamlatacaktır. Dolayısıyla doğum haritalarınızda hangi evde hareket ettiğini bilmek bu konuda gelecek olan dönüşümü tahmin edebilmeniz açısından önemlidir.

Kova burcu, astrolojiye göre genellikle ilginç ve geleneksele karşı olan bir burç. Ama Satürn kendisi geleneği temsil ettiği için Kova'daki hali biraz daha iç yapının kuvvetini ve temeli sağlam olanı ifade edecektir. Düşünceleri enginleri aşsa da, hareketleri hala temkinli olacaktır. Satürn’ün Kova burcuna geçtiği bu zamanlarda parlak bilimsel zihinlerin, toplumun daha iyi olmasına yönelik çalıştığını göreceğiz.

Yalnız iletişim konusu biraz sıkıntılı olacaktır. Zira Kova burcunun zekası yüksek, biraz küstahlık verecektir. Kova'daki Satürn'ün sunabileceği çok şey olsa da, bunu yeterince etkili bir şekilde iletemeyebilirler. Başkalarının, karmaşık sorunlara buldukları çözümleri anlamalarını sağlayamazlarsa, işte durum o zaman zorlaşır. Ne demek istiyorum, bir örnekle anlatayım. Biri Covid-19 ilacını, aşısını her neyse bulabilir. Ama anlatım şekli yüzünden dinleyecek kişi bulamayabilir ve hızla çare olabilecek bir şeyden mahrum kalabiliriz. Bu bir örnek sadece bir çok yenilikçi gelişme olması beklenir bu dönemde. Debelen dur işte ondan sonra. Gereksiz.

Kova burcundaki Satürn, dünya çapındaki etkisinin yanı sıra, hayatlarımıza da kişisel değişiklikler getiriyor. Kişisel haritanızda geçiş yaptığı alanda kendinizi disiplin altına alıp, kontrol ederseniz, muazzam bir yapı ve kalıcı, değerli ve etkili bir sistem getirmenize yardımcı olabilir. Ama Satürn’ün tembelliğe tahammülü yoktur. Gerekeni yapmaktan imtina ederseniz, zorluklara neden olabilir ve ilerlemenizi engelleyebilir. Şimdi burç bazında hangi alanlara geldiğine bakabiliriz. Lütfen yükselen burcunuza göre okuyun.


Kişisel doğum haritanızın aldığı etkileri daha detaylı olarak merak ediyorsanız lütfen linke tıklayınız.

Yükselen Koç Burçları ve Koçlar

· Hedef belirleyip yeni bir gelecek yaratma zamanı. · Doğru düzgün ve kalıcı dostluklar kurma ve olanları daha derinleştirme zamanı

Yükselen Koç burçları için Satürn 22 Mart’ta kişisel doğum haritalarında 11. eve geçiş yaptı. Bundan önce bu alandan geçişi 26 yıl önceydi. Daha önce de belirttiğim gibi Satürn bir şey kurmak, sistem oturtmak ve disiplin ile ilgilidir. Geleceğin düzgün bir yolda kurulması için çalışır. Dolayısıyla dersleri aldıysak da güzel bir gelecek kurmak için yardımcı olur. 🥰

11. ev Kova burcunun evi, yani Satürn’ün de kendi evi. Bu ev dost çevremizi, gruplarımızı, dernekleri sembolize edebileceği gibi. Yenilikçi yaklaşımları ve girişimleri de ifade eder. Hedeflerimiz, hayallerimiz, isteklerimiz hep buralarda dolanır. Satürn disiplin ve çok çalışmak demek ya o nedenle size bu hayallerin gerçek olması için çalışmak gerektiğini söyleyecektir. Bu durum da sizin çok çalışmanız demek olur kısaca. Bir hedefiniz var ise bu konuda da bir görüş oluşturup üzerine çalışmaya başlarsanız Satürn size bir takım fırsatlar da sunabilir. Sanıldığı kadar kötü biri diil yani aslında. Sadece çok çalışma ve disipline takmış biraz.

Bu aşamada dostlar bize çok yardımcı olabilir. Yine 11. Ev nedeniyle sadece dost değil. İşte gruplar tanıdıklar genel çevre kast ediliyor. Hatta Satürn, hedeflerinize ulaşmanız sağlayacak etkileyici ve muhtemel kalıcı arkadaşlıklar da armağan edebilir bu dönemde. Tabii muhtemel bu kişiler biraz daha bizden yaşlı, tecrübeli veya disiplinli ya da otoriter olabilirler. Bizi düşünmeye sevk edecek fikir karşıtlıklarına da sahip olabilirler. Satürn, kendiniz nasıl insanlarla çevrelediğinizi, altüst edecektir bu dönemde. Bir kaç dost kaybedebilirsiniz. Üzülmeyin kalıcı olan dostluklar edinmenin tam zamanı. 😁 Satürn sayıya bakmaz öyle, doğru dürüst size uygun dostlar kalıcı olacaktır. Ama sonuçta dünyanızı 🌎 daha güzel bir hale getirmek için neler gerektiğini size düşündürtecek kapasiteleri olacaktır. İşte sonrası yenilikler icatlar. İcat çıkarmayın demeyeceğim. Bu dönem icat çıkarma dönemi çünkü hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Hedeflerinizi ciddiye alın, doğru düzgün yöntemlerle detaylı ve uygulanabilir olarak planlayın. Zira önümüzdeki 2,5 onlar üzerinde çalışacaksınız. 👊 Kendinize yeni bir gelecek yaratıyorsunuz.


Kişisel doğum haritanızın aldığı etkileri daha detaylı olarak merak ediyorsanız lütfen linke tıklayınız. Yükselen Boğa Burçları ve Boğalar

· Çok çalışacağınızı kabul edin ve oyunu kuralına göre oynayın · Bir başarı hikayesi yazmak hedeflerinizi ciddiyetle belirleyin · Ciddi bir taaahüt altına gireceğinizi bilin…

Yükselen Boğa burçları için Satürn 22 Mart’ta kişisel doğum haritalarında 10. eve geçiş yaptı. Bundan önce bu alandan geçişi 26 yıl önceydi. Daha önce de belirttiğim gibi Satürn bir şey kurmak, sistem oturtmak ve disiplin ile ilgilidir. Geleceğin düzgün bir yolda kurulması için çalışır. Dolayısıyla dersleri aldıysak da güzel bir gelecek kurmak için yardımcı olur.

10. ev de yine Satürn’ün kendi evlerinden biri, kariyer evi. 🤯 Bu dönem yükselmek için, hedeflerinize ulaşmak için yeni yöntemler bulacağınız bir dönem olacak. Artık kariyerinizle ilgili ciddi düşünceler üretme zamanı geldi. Ve dahi ciddi girişimlerde bulunmanız gerekecek bir zamandasınız. Tabii burada Satürn Kova’da olduğunda birden fazla yöntem bulmanız olasıdır.

10. ev taahhüt etmekle ilgili, statünüz ve sizi yönetenlere, patronlarınıza ve size bir takım kapıları açacak olanlara nasıl göründüğünüz ile ilgili. Bu kısım önemli çünkü bu kişiler aynı kapıları kapatmak isteyenler ve buna kaadir olanlar da olabilirler. Yani dışarda sizin hakkınızda dolaşan tüm laflar buranın konusu, şan şöhret hep buranın işleri. Öyle ünlü olmanıza gerek yok. Sizi tarif ederken kullandıkları sıfatlar buranın konusu ve bu konu 2-3 sene etrafta dolaşacak diye düşünün ve ona göre hareket edin. Bu süreçte güvenilir, ciddi ve disiplinli👩‍💻 bir görüntü vermek önemli olacaktır.

Bu dönemde işler yolunda giderse statünüzle ilgili ödüllerinizi toplarsınız. İşinizle ilgili daha fazla tanınma, terfi elde edebilirsiniz. Bu süreçte sorumluluklarınızın artması kaçınılmaz olacaktır. Bu sorumluluklar işle ilgili, kişisel veya finansal olabilir. Hayat bir süre sizi sıkıştıracak gibi düşünebilirsiniz. Kendisi çalışmayanlar eşleri vasıtasıyla statü kazanabilirler. Bu zamanda evlenerek👰 statü elde etmek de olasıdır. Tabii bunların tam tersi de her zaman mümkündür. Evlilik de uzun süreli bir taahhüt neticede.

Şimdi bu dönemde önemli sorunlar yaşıyorsanız önceki ders zamanlarında eksik yaptığınız durumu bulup çözmek üzere çalışmak sizi kurtarabilir. Çünkü Satürn bizi bu dersi öğrenene kadar bırakmayacak. O nedenle derinlemesine düşünerek hatanızı bulun ve düzeltin derim.

Bu dönemde ciddiyet bekleyen partnerler için hedeflerini sağlayamıyorsanız. Sizden ayrılmaları da kaçınılmaz olacaktır. Yani güzel kardeşim hazırla şu tek taşı 💍

Neticede Satürn en tepeye çıkıp parlamanı istiyor sevgili okur! Ama kimse bunun kolay olacağını söylemedi.

Kişisel doğum haritanızın aldığı etkileri daha detaylı olarak merak ediyorsanız lütfen linke tıklayınız. Yükselen İkizler Burçları ve İkizler

· Yeni ve yüksek bilgi öğrenme zamanı · Aklımızı genişletmek

Yükselen İkizler burçları için Satürn 22 Mart’ta kişisel doğum haritalarında 9. eve geçiş yaptı. Bundan önce bu alandan geçişi 26 yıl önceydi. Daha önce de belirttiğim gibi Satürn bir şey kurmak, sistem oturtmak ve disiplin ile ilgilidir. Bundan sonra geliştireceğin inanç sistemin, düşünce biçimin, gideceğin yer ile ilgili oturup düşünmen ve bir plan yapman gerekli demek. Hazır zaman müsait düşünme işine erkenden başlayın derim.

Çok da zor bir zaman değil ama bir hazırlık süreci bu unutmayın. Çünkü 2,5 sene sonrası zorlu bir sürece gireceğinizi düşünerek hazırlık yapmak lazım. Bunun için kendinizi yetiştirin. Yeni şeyler öğrenin.

Öncelikle 9. Ev düşün ve inanç sistemimizi ifade ediyor. Burada bu derece önemli bir transit( Satürn gibi uzun sürede hareket eden bir gezegen geçişi) aldığımız zaman inandığımız şeyleri kafamızda iyi bir sistematikle oturtmadıysak ya da kötü bir temelle inşa ettiysek inandıklarımızın, inançlarımızın sarsılacağını yerine inançlar geleceğini bilmek lazım. Yani sevgili okur bu dönemde kimler kimler inançlarını değiştirdi.

Aynı zamanda hayatımızdaki otorite figüründen veya Satürn babayı da temsil ettiği için ondan aldığımız değer ve inançları sorgulayacağımız zamanları da gösterebilir.

Bu alan aynı zamanda yüksek eğitimi de temsil eder. Yüksek eğitim almak konusunda ciddi girşimler yapmak için iyi bir zaman olacaktır. 👩‍🎓Ancak Satürn takip eden süreçte bu girişimi ciddiyetle çalışarak geçirenler önemli bir yere gelmeleri konusunda ödül verecektir.

9. ev aynı zamanda yabancılar, yabancı diyarlar gibi konuları da içerir. 9. Ev transit aldığında ülke değiştirenlere çokça rastlanır. Yabancı biriyle olacak evliliği/ciddi ilişkiyi de gösterebilir. Dünya görüşünüz yabancı kültürler nedeniyle değişebilir. Uzun mesafe yolculukları söz konusu olabilir. ✈️

9. ev Yay burcunun evi o nedenle büyük resmi görmeyi de ifade eder. Biraz daha çevre bilinci, politika gibi konulara ilgi duyabilirsiniz. Medya, sosyal medya, yazı yazma, blog tutma, fotoğrafçılık gibi konularda ilerlemek mümkün olabilir. Bunun için bir planlama yapmaya ciddi bir açıyla yaklaşın.

Aynı zamanda hukuki konulara da ekstra dikkat etmenin ve en ufak davayı bile ciddiye almanın zamanıdır. Aksi halde kayıplar getirebilir.

Fikirlerinizi, bakış açınızı, inanç sisteminizi açmanın tam zamanı… Konfor alanınızdan çıkma zamanı geldi. Kişisel doğum haritanızın aldığı etkileri daha detaylı olarak merak ediyorsanız lütfen linke tıklayınız.

Yükselen Yengeç Burçları ve Yengeçler

· Cesaretini toplama, gücünü eline alma zamanı · Ne istediğini bil ve bunu hakkını yedirtmeden ve başkasınınkini yemeden al · Tutkularını göz ardı etmeyi bırak

Yükselen Yengeç burçları için Satürn 22 Mart’ta kişisel doğum haritalarında 8. eve geçiş yaptı. Bundan önce bu alandan geçişi 26 yıl önceydi. Daha önce de belirttiğim gibi Satürn bir şey kurmak, sistem oturtmak ve disiplin ile ilgilidir. Bu dönem korkularla yüzleşme ve en derine attığımız istekleri keşfetme zamanı.

İlişkiler evi olan 7. Evden çıktı. 2,5 yıllık zorlanmanın ardından partnerin sahip olduklarıyla ilgili bölgeye geldi. Ortak mallar, partnerin sahip oldukları, krediler, nafakalar gibi konular hep bu alana girer. Gelir konuları da buradan etkilenir. Başkalarının sorumluluğunu üzerinize almak zorunda kalabilirsiniz. Ve bu oldukça canınızı sıkabilir. Ciddiyetle bu konuya el atmalısınız. Bu arada hakkınızı yedirmeyin. Başkalarının hareketlerinin hayatınızı ne kadar çok etkilediğini göreceğiniz bir sürece hazır olun azizim.

Kendi kendimizi yeniden doğurma zamanı anlamına da gelebilir. Neticede Akrep burcunun evidir, burası. Bu dönemde eşin sahip olduklarına da dikkat etmek gerekir mesela evleniyorsanız iyi bir evlilik sözleşmesi yapmanızı öneririm. Bu ev aynı zamanda ölümü de sembolize ettiğinden yalnız kalmanızı boşanmayı vs de anlatabilir. Tam aksi olacak şekilde evliliğinizin eskisinden daha kuvvetli olduğunu da deneyimleyebilirsiniz.

Burası aynı zamanda maaşınızı da sembolize eden bir alan. Uzun süren bir çalışmanın ardından elde edilecek geliri de gösterebilir. 💵 Emlakçıların aldığı komisyonlar gibi. Burası kişisel bir güç alanı. Terfi gibi gücün arttığını ifade eden durumlar da gerçekleşebilir. Ama söylediğim gibi ancak çok çalışma ve disiplin sonunda bu ödülleri iletecektir. Sorumluluk artışı gelebilir. Güç denince, hayatınızı ne kadar kontrol ediyorsunuz yada siz etmiyorsanız kim ediyor bunların hepsinin irdelenebileceği bir zaman bu. İşte zaten bu nedenle yukarıda boşanma getirebilir dedim, müdahale kısmını beğenmiyorsanız müdahaleciyi hayatınızdan çıkarmak isteyebilirsiniz. Yani sadece boşanma anlamında değil. Gücünüzü geri alma zamanı olduğu için, bu duruma mani olan her kim ise ondan kurtulma diye düşünülebilir. Zaten bu eve girdiğinde cesaretimizin artması, gücümüzü elimize almamızı ister. Aman sevgili okur bu arada gücümü elime alayım derken merhamet duygularını kaybetmeyesin!

Burası kapalı bir ev. 4,8 ve 12. Evler böyledir. Sırlarınıza sahip çıkın paylaşmayın. Unutmayın iki kişinin bildiği sır değildir ve dostun da söyler dostuna… Aynı zamanda size verilen sırları da iyi koruyun sonrasında sorun yaşamamak için bu önemli.

Bu ev aynı zamanda tutkuları da ifade edecektir. Tensel konuları da oldukça ciddiyetle ele almanız tavsiye edilir. Korunmak bu zamanda olmazsa olmazınız olmalı.

Burası bilinçaltının ötesi en derin korkularımızı barındırıyor. Paylaşamadıklarınız su yüzüne çıkabilir. Korkular kabuslar bu dönemde artabilir. Normalde ifade etmeyeceğiniz bu korkuları anlatmanız için iyi bir zaman denilebilir.

Kişisel doğum haritanızın aldığı etkileri daha detaylı olarak merak ediyorsanız lütfen linke tıklayınız. Yükselen Aslan Burçları ve Aslanlar · İlişkilerle ilgili taahhüt altına girme zamanı · Uzun vadeli ilişkilere girme zamanı · Eski ilişkileri düşünüp irdeleme, hataları bulma zamanı

Yükselen Aslan burçları için Satürn 22 Mart’ta kişisel doğum haritalarında 7. eve geçiş yaptı. Bundan önce bu alandan geçişi 26 yıl önceydi. Daha önce de belirttiğim gibi Satürn bir şey kurmak, sistem oturtmak ve disiplin ile ilgilidir. Bu dönem aşka ciddiyetle yaklaşma zamanı. Hem ikili hem de iş ortaklıklarınızı sıkı bir taahhüt altına almak isteyecektir.

Aslan burçları ise benzer bir durumu en son Ağustos 2005 ile Eylül 2007 arasında yaşamıştı. Yani Satürn aslan burcundayken kişisel disiplin ve olmak istediğiniz kişi gibi durumlarda ön plana çıkacaktır. Hem ayrıca etrafında bir sürü halka olan Satürn böyle bir evden geçerken sizin parmağınıza halkayı takmayacağını mı sandınız? 💍Netice tüm ilişkilerin bir üst seviyeye çıkacağı bir zamanı temsil eder. Örneğin yeni ilişki başlayabilir, mevcut ilişkide birlikte yaşamaya başlanabilir, söz nişan kararı alınabilir veya evlilik kararı gelebilir. Ayrıca tabii ki işlemeyen ilişkilerde sonlanmalar da mümkündür. Denenip, çalışılıp olmadıysa bozulmasını da getirecektir.

Hem yalnız hem mutluyum diyen, bana benim kadar mükemmel bir eş yok ki diye sevgili Aslanlar. Bu durumu illa devam ettirmek istiyorsanız işle ilgili bir ortak almanızı tavsiye ederim. Yoksa bu gönül işlerinin bir şekilde ciddileşeceğini bilmenizi isterim. Satürn size ciddi bir aday getirecektir. Belki işler yavaş gelişir ama gelişir. Hem böylece daha sağlam olur.

Zaten uzun dönemli bir ilişki bekliyorum ne zamandır diyorsanız. Burada iki şey olabilir. Karşınıza çıkan bir kişi neyi şimdiye kadar yanlış yaptığınızı ifade eden biri de olabilir. Ve sizin davranışınızı düzeltmenizi sağlayabilir. Ve ardından doğru kişiyi getirebilir. Yada her türlü zemini hazırladım diyorsanız doğrudan hayatınızı geçireceğiniz kişiye ulaşabilirsiniz. Hazırsanız Satürn sadece öylesine birini getirmeyecektir. Birlikte olmaktan guru duyacağınız. Mutlulukla kolunuza takacağınız kişiyi teslim edecektir. Yani ilk görüşte aşktan ziyade aklınıza mantığınıza uyan biri olabilir. Bu arada haritanızda keyifli başka etkiler var ise o zaman tutkulu bir aşk da gelebilir tabii. Uygun sevgili hayalini kurduğunuz beyaz atlı prens çıkmayabilir yani! Karmanın Lordunun sağı solu belli olmaz…

Aa bir de bu dönemde siz birini oyalıyorsanız yada biri sizi oyalıyorsa o işin biteceğini söylemek lazım. Satürn zamanı yönetir. Zamanda kıymetli. Olmayacak bir şey için zaman harcamanızı istemez bu durumu bitirir. Oyalıyorsanız itiraf etmek ve ayrılmak zorunda kalırsanız. Oyalanıyorsanız gelip bunu ifade edeceklerdir ve neticede teşekkür edin evet canınız yanar ama en azından bilirsiniz.

En kuvvetli mevcut ilişkiler bile bu dönemde gerilebilir. Sağlam olanlar daha da sağlam olarak bu sıkıntının içinden çıkarken, zayıf olanlar maalesef dökülecektir. Sabır göstermenin en önemli olduğu dönemlerden biri.

İş ortaklıklarını da bu dönemde ciddiye alın iyi sözleşmelerle bağlayın. Tüm detayları ciddiyetle konuşun sonrasında bu işe girin, pişman olmazsınız böylece.

Kişisel doğum haritanızın aldığı etkileri daha detaylı olarak merak ediyorsanız lütfen linke tıklayınız.

Yükselen Başak Burçları ve Başaklar

· Günlük rutininizi yenileyin! · Bir evcil hayvan sahiplenin… · İşinizle ilgili uzun vadeli planlamalar ve düzenlemeler yapın. · Yeme düzeninizi daha sağlıklı bir hale getirin, spora başlayın 🤸‍♂️

Sevgili Yükselen Başaklar burçları için Satürn 22 Mart’ta kişisel doğum haritalarında 6. eve geçiş yaptı. Bundan önce bu alandan geçişi 26 yıl önceydi. Daha önce de belirttiğim gibi Satürn bir şey kurmak, sistem oturtmak ve disiplin ile ilgilidir. Bu dönem günlük rutininiz, işiniz, sağlığınız gibi konuları düzeltme ve disiplinle çalışma zamanıdır.

Özellikle söylemek istediğim bir şey var sevgili Yükselen Başaklar son 2,5 senede hep bu Satürn yüzünden mutluluklarını kaybettiler. Zaten biraz eleştirel bir burç iyice yaşama sevinçlerini yitirdiler. En azında bu süreç bitiyor. Eğer Satürn’ü üzmez çok çalışırsanız ki burada “fiziksel olarak çok çalışın”ı asla kast etmiyorum. 👩‍💻O zaman ödül alma zamanınız gelmiş demektir. Bu arada hakikaten en zorlayıcı konumlarından biri yanlış anlaşılmasın sadece neşenizi geri alabileceğinizi söylüyorum.

Öncelikle çalışma düzeninizde değişiklikler olur mesela çok çalışıyorsunuzdur. Ve bir türlü çalışmaya ara veremezsiniz. Bu durumda sağlığınıza bir halel gelmemesi için işinizden olmanız söz konusu olabilir ya da rutininizden bıkmış tükenmiş ancak mecbur olduğunuzu düşünüyorsunuzdur o zaman işten çıkartılabilirsiniz.

Dolayısıyla böyle bir takım işsel adaletsizlikler içinde olmanıza rağmen çalışmaktaysanız, kendi isteğinizle konu üzerine ciddi ciddi düşünün derim. Yaratıcı çözümlerin aklınıza gelmesi için en iyi zamandasınız. Sizi destekleyen hayatınızı kolaylaştıran bir düzene geçmeye çalışın. Öncelikle kendinize adil olun.

6. evde gezen Satürn öncelikle günlük rutininizi gözden geçirmenizi ve daha düzenli bir hale gelmenizi isteyecektir. Bu sıra yeme düzeninizi daha sağlıklı hale getirmek, spora başlamak, iş saatlerini beden ve ruhunuza uygun bir hale getirmek sağlığınızı korumanızı sağlayabilir.

Burada yapmak istediği özel hayatınız ve iş hayatınızın düzenli bir şekilde dengeye gelmesidir.

Ayrıca iş hayatınızla ilgili uzun vadeli bir planlama yapmanın tam da zamanıdır. Hele ki mevcut koşulları düşünüp ilerleyen zamanlarda bu işin devam ve yükselmeleriyle geleceği şekilden yana müsterih değilseniz. Satürn yanlış anlaşılan bir gezegen aslında içinde bulunduğumuz zincirlerden bizleri kurtarmayı veya yeni zincirlere maruz kalmamamızı sağlamaya çalışıyor. Belki daha fazla değil ama daha zekice bir hamleyle daha az çalışarak daha çok kazanabileceksiniz. Belki daha iyi bir işe başvurabilirsiniz. Burada önemli olan bu saydığım alanlar üzerine düşünüp etkin bir şekilde işlemeyen tarafı tespit edip düzeltmeye çalışmak. Aksi halde kontrolsüz bir takım değişikliklere maruz kalabilirsiniz. İşten kovulmak, hasta olmak gibi.

Diyelim ki sıkıştınız kaldınız paranız yok, ama saçma sapan bir işte çalışıyorsunuz. O iş o kadar çok vaktinizi alıyor ki muhtemelen başkalarına başvuracak vaktiniz yok. Öyle bir kısır döngü siz kıramasanız da mutlaka Satürn bu döngüyü kıracaktır. O nedenle hakikaten çok iyi düşünün hayatınızın bu alanında neyi iyileştirebilirsiniz? Bunu ne şekilde yapabilirsiniz? Gününüzü nasıl geçiriyor, zamanınızı nasıl harcıyorsunuz? Planlamanızı düzgün yapıp, uygulama için çalışmaya başlarsanız yardım da gelecektir. 2,5 yıllık sürecin ardından ödülü de.

Unutmayalım burada etik ve adil davranmak çok çok önemli. O nedenle ofis arkadaşlarına kazık atıp terfi etmeyi düşünmeyin karmanın lordunun tekmesi hakikaten acıtır.

Sağlık evi derken, özellikle kemikler ve dişler Satürn tarafından sembolize edilir. Bu ara söylediğim gibi sağlıklı bir diyet önemli olacaktır. Ve tabii düzenli spor. Düzenli ve disiplin zaten Satürn denince ilk akla gelenler. Bir de sizi hasta eden olgular üzerine düşünmenizi öneririm. Bulunca da bundan uzaklaşmanızı… Meditasyona başlamak için de ideal bir zamandır. Yapabilirsiniz biliyorummmm... 🧘‍♀️ Biz böyle zamanlarda bir hayvan evlat edinilmesini çok tavsiye ederiz. 🐶 Hem bu evle temsil edilirler hem de insanın rutinini hakikaten değiştiren, bizleri yumuşatan yaratıklar hayvanlar. Ve tabiii onlara bakmak da uzun vadeli bir taahhüt tıpkı Satürn’ün bizden beklediği gibi bir sorumluluk.


Kişisel doğum haritanızın aldığı etkileri daha detaylı olarak merak ediyorsanız lütfen linke tıklayınız.

Yükselen Terazi Burçları ve Teraziler

· Kendi başarı hikayenizi yazma zamanı · Gönül işlerinde ciddi ilerleme · İçinizdeki çocuğun şifalanması

Yükselen Terazi burçları için Satürn 22 Mart’ta kişisel doğum haritalarında 5. eve geçiş yaptı. Bundan önce bu alandan geçişi 26 yıl önceydi. Daha önce de belirttiğim gibi Satürn bir şey kurmak, sistem oturtmak ve disiplin ile ilgilidir. Bu dönem gönül işleri ve bizi mutlu eden konuları, hobilerimizi, bizim yaratıcı tarafımızı düzenleme üzerine disiplinle çalışma zamanıdır.

Hah işte bu dönem bu konular üzerine bu derece çok düşününce insanın yaşam sevincinde zaman zaman azalmalar görülebilir zira Satürn pek de eğlenceli bir karakter değil. Ama size ruhunuzun derinliklerinde sizi en çok mutlu eden şeyi bulabilmeniz için yardım edecektir. Belki de neden hoşlanmadığınızı bulmanız ve bunun yarattığı yaraları sarmanız için fırsatlar verir. Aslında geçmişe bir dönüp sizi yaralayan şeyleri bulup hayatınızdan bertaraf etmenizi sağlayabilir. Yalnız işte bu kısım önemli siz bunu güle isteye yapmazsanız bu durumları sizle yaşatarak bir çözüm bulmanızı ve aşmanızı sağlamak isteyecektir. Kendinizi olduğunuz gibi yeterli görmeniz, onaylamanız için yaşanacak bir takım olaylar silsilesi ile karşılaşmak mümkündür.

Bu ev aynı zamanda çocukları da temsil eder dolayısıyla bir bebek 👶 veya bebek sahibi olmayı planlama zamanlarını da işaret edebilir.

Aynı zamanda gönül işlerini de temsil ettiği için bu konularda ciddileşmeler getirmesi muhtemeldir. Sağlam ilişkileri güçlendirirken, çok sağlam olmayanları bitirecektir. Veya gelecek vadetmeyenleri sonlandıracak da denilebilir. Evlilik 💍 teklifleri gelebileceği gibi tam tersi boşanmalar da bu dönemler denk gelebilir.

Bizim yarattıklarımızı temsil ettiğinden hobi olarak başlanan bir işin ciddiye binebileceği gibi bir imkan ortaya çıkabilir. Aynı zaman şan şöhret evi olduğundan sizi bu konuda meşhur da edebilir.

Kişisel doğum haritanızın aldığı etkileri daha detaylı olarak merak ediyorsanız lütfen linke tıklayınız.

Yükselen Akrep Burçları ve Akrepler

· Evinizde değişimler, aidiyet duygusu yaratımı · Geçmişten gelen travmaların çözülmesi · İşle ilgili değişim

Yükselen Akrep burçları için Satürn 22 Mart’ta kişisel doğum haritalarında 4. eve geçiş yaptı. Bundan önce bu alandan geçişi 26 yıl önceydi. Daha önce de belirttiğim gibi Satürn bir şey kurmak, sistem oturtmak ve disiplin ile ilgilidir. Bu dönem evimizi, aile bağlarını genel yaşam biçimimizi hatta bir nedenle de kariyerimizi düzenleme üzerine disiplinle çalışma zamanıdır.

Uzun vadede size hizmet edecek olanı bulmanın tam zamanıdır. Bu ev sizin köklerinizi, geçmişten getirdiklerinizi geleneklerinizi sembolize ediyor. Satürn ise yenilenme, gelecek gibi konuları sembolize eden Kova burcunda. Hayatımızda olan her şeyle ilgili sorumluluk almamızı isteyecektir. Belki aileden gelen otoriteyi yıkıp kendi üzerinizde kendi otoritenizi kurmanız gerekecek.

4. ev güven duygumuzu da sembolize eder, bu nedenle gelecek için makul ve işleyen planlar yapmak bu dönemde elzem olacaktır. Yaşadığınız ev sizin için uygun ise bir dekorasyon yenilemesine gitmek, bulunduğunuz erde iyice köklenmek bu dönemi kolaylaştırabilir. Eğer değilse arzu ettiğiniz yere taşınmanız için fırsatlar elde etmeniz mümkündür. Neticede aidiyet duygunuzun gelişmesi gerekiyor.🏡

Aynı zamanda Satürn bu geçişte geçmişten gelen aile travmalarının çözülmesine veya çözümlenmesine de vesile olabilir. Aile konuları her durumda önümüzdeki 2,5 yıl boyunca konunuz olacak diyebiliriz yani. 👨‍👩‍👧Hatta tüm ellenmemiş duygusal bagajınızı bu yıllara boşaltıp, ilerleyen yıllara hafifçe devam edebilirsiniz. İç huzuru sizindir sevgili dostum!

Bu dönemde iş konularında gelişmeler sorumluluk artışları, değişimler, terfi söz konusu olabilir. Burada önemli olan içinde bulunduğunuz kariyeri siz mi kontrol ediyorsunuz, planınız dahilinde mi gelişti ve memnun musunuz? Değil ise değişim gelecektir. Kendi işinizi de kurabilirsiniz. Hatta Satürn buradan geçerken evden çalışmayı özellikle destekler yani karantina günlerinin şanslısı sizsiniz sevgili Akrepler bu zamanı iyi değerlendirin.

Kişisel doğum haritanızın aldığı etkileri daha detaylı olarak merak ediyorsanız lütfen linke tıklayınız.

Yükselen Yay Burçları ve Yaylar

· Her durumda içinizdeki söyleyin ve sorun · Teknoloji araçlarını kullanmak ve pazarlama iletişimi ile kazanma zamanı

Yükselen Yay burçları için Satürn 22 Mart’ta kişisel doğum haritalarında 3. eve geçiş yaptı. Bundan önce bu alandan geçişi 26 yıl önceydi. Daha önce de belirttiğim gibi Satürn bir şey kurmak, sistem oturtmak ve disiplin ile ilgilidir. Bu dönem iletişimimizi düzeltmek, iş geliştirme ve pazarlama üzerine disiplinle çalışma zamanıdır.

Yani aklınızı, aklınızın çalışma şeklini disipline etme zamanıdır. Bu şekilde düşüncelerinizi dünyaya sizi anlayabileceği şekilde ifade etmeyi öğrenebilirsiniz. Ve tabii en önemlisi siz kendiniz etrafınızda olanı biteni daha açık bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Şimdi sevgili Yaylar bu Satürn uzun bir süredir. Para evinizi işgal edip canınıza okumuştu. Çıkıyor artık. Üstelik Kova burcuna geçerek iletişim, iş, girişimcilik, internet gibi konuları temsil eden evinize giriyor. Bu zor zamanın ardından aklınıza gelecek iş fikirlerine amaaan demeden önce iyice bir göz atın, üzerlerine düşünün. Beğenmeniz halinde önce planlama ardından disiplinle çalışmaya geçin.

Ayrıca bu dönemde konuşmalarınızı dikkatle yapmalısınız. İki düşünün bir söyleyin zamanı. Sözünüzün ardında durun. Söylediğiniz şeyleri ciddiye alın. Ve ilettiğiniz konularda hiçbir şeyi çarpıtmayın bu çok çok önemli. Özellikle işle ilgili söylemlerinizin arkasında durmak gelecekte işlerinizi devamlılığı için gerekli. Patavatsız bir burç olarak burada dikkat size düşer dostlarım.

Bu dönem yeni bir şeyler öğrenmek için de uygun olabilir. Arzu ettiğiniz eğitimi alamadıysanız işte size bu eksiğinizi tamamlamak için fırsat.

Blog yazmak, internet işleri, websitesi, Instagram hesabı, gibi teknoloji işlerine girmek için uygun olabilir. Ayrıca yazmak 📇ile ilgili olarak ciddiye alırsanız iyi yerlere gelebilirsiniz. Senaryo, metin, ders, blog gibi… pazarlama işlerinde sıkı çalışırsanız başarı gelecektir. Bu işlerden para kazanmanız mümkün!

Bu dönemde neleri söylemekten korktuğunuzu yakalamaya çalışın? Ne biliim terfi, maaş artışı istemekten mi korkuyorsunuz, size evlilik teklif etmesini istemekten mi? Bakın bu dönem bunları sorma zamanı. Sorun yanıt “hayır “olsa bile sorun. Sorun ki vakit kaybetmeyin, bilin ki bu olmayacaksa dışarda bambaşka ihtimaller var. Ve korkmadan içinizdekini dile getirin getirin ki bilsinler ayakların denk alsınlar😉

Kişisel doğum haritanızın aldığı etkileri daha detaylı olarak merak ediyorsanız lütfen linke tıklayınız. Yükselen Oğlak Burçları ve Oğlaklar · Sahip olma algınızı yeniden yaratıp, disipline edin

Tebrikler! 2,5 senelik esaretin ardından bu satırları okumaya başlamak, dirayetli bünyenizin en büyük kanıtı. Sabır taşı oldunuz sevgili Oğlaklar!

Yükselen Oğlak burçları için Satürn 22 Mart’ta kişisel doğum haritalarında 2. eve geçiş yaptı. Bundan önce bu alandan geçişi 26 yıl önceydi. Daha önce de belirttiğim gibi Satürn bir şey kurmak, sistem oturtmak ve disiplin ile ilgilidir. Bu dönem finansal durumumuzu ve sahip olma anlayışımızı disipline etme zamanıdır.

2,5 senedir burcunuzda gidip gelen kişiliğinizi beğenmediği yerlerini ısrarla törpüleyerek bir ömür törpüsüne dönüşen Satürn nihayet burcunuzu terk etti. Kurtuldunuz mu? Hayıııır 2 Temmuz da son ayarları yapmak üzere sene sonuna kadar geri dönecek. Fakat şimdi finansal durumunuzu, öz değerinizi, gelirinizi belki sahip olduğunuz işi kurcalamaya başlayacak. 💵 Burada ne yapabilirsiniz? Ondan önce davranıp bunları bizzat siz mercek altına alıp eksikleri düzeltmeye başlayabilirsiniz. Öncelikle arzu ettiğiniz şeylere sahip misiniz? Bunlara sahip olmak için neler yapabilirsiniz. Listeleyin ve iyi bir planlamadan sonra harekete geçin.

Bu dönem düşünmeden yapılacak yatırımlar zamanı değildi. Ama yıllardır paramı biriktirdim, ailemle oturacağım evi alacağım diyorsanız hiç durmayın alın. Planlı işleri destekler Satürn. Bakınız, bu zamanda paranız nereye gidiyor, gittiği yer efektif ve pratik mi? Hep bunları değerlendirmelisiniz. Paranıza dikkatli yaklaşın ayağınızı yorganına göre uzatın zamanlarındasınız. Bu konuyla ilgili uzun dönemli planlamalar yapmanızı öneririm. Aksi çok fazla söylense de bu dönemi planlı disiplinli ve geleceklerini düzenleyecek hedeflerle geçiren birçok zenginleşmiş insan var. Tabii Satürn söz konusu olduğunda kimse bunun kolaylıkla olacağını iddia edemez. Netice kendisi sınırlandırmalardan sorumlu bakan. Ama adım atın, iyi niyet gösterin destekleneceksiniz.

Öz değer de bu zamanın konularından sahip olma söz konusu olduğunda karşımıza ilk çıkanlardan lütfen değerinizi bilin ve o kadar çalışıp elde ettiğiniz konularda hakkınızı yedirtmeyin. Zira kendine değer vermek bereketimizin en büyük kaynağı siz kendinize değer vermezseniz kimsenin vermesi söz konusu değil.

Kişisel doğum haritanızın aldığı etkileri daha detaylı olarak merak ediyorsanız lütfen linke tıklayınız. Yükselen Kova Burçları ve Kovalar

· Nasıl görülmek istediğini belirle ve üzerine çalış · Ne istediğine karar ver

Değişim / dönüşüm, olmanız gereken gerçek kişi olma zamanınız geldi. Çok önemli bir döneme giriyorsunuz…

Yükselen Kova burçları için Satürn 22 Mart’ta kişisel doğum haritalarında 1. Eve yani yükseleninize geçiş yaptı. Bundan önce bu alandan geçişi 26 yıl önceydi. Daha önce de belirttiğim gibi Satürn bir şey kurmak, sistem oturtmak ve disiplin ile ilgilidir. Bu dönem benliğinizi, kendinizi nasıl ifade ettiğinizi, dış görünüşünüzü, verdiğiniz mesajı disipline etme zamanıdır.

Öncelikle dış görünüşe bir ciddiyet gelmesi beklenir ve tam yükselen üzerinden geçerken de muhtemel oldukça kilo verirsiniz. Korkmayın yani😁 1. Ev giyimimiz kuşamımız, hareketlerimiz, dış dünyaya kendimizi gösteriş şeklimiz bir nevi etiketimiz işte burada bir ciddiyet bir sınırlandırılma gerektirecek olaylar getirir. Bu dönemde biraz daha olgun görünmek mümkün. Kendinizle kalıp kendi kendinizi iyice tanımak gerekecek ki nasıl biri olmak istediğinize karar verin.

Yeni bir ben yaratma zamanı diye düşünebilirsiniz. Fakat burada “hooop değiş tonton” şeklinde olamıyor maalesef bu. Yine uzun vadeli hedefler ile planlama yapmalı ve üzerine çalışmalısınız. İçinize dönüp baktığınız bir zamandan çıktınız. Başkalarına çok dikkat ettiğinizi ve kendinizi ihmal etmiş olabileceğinizi hiç düşündünüz mü? Tamam her durumda tüm enerjiyi kendinize geri çekip planlamaya başlıyorsunuz zaman sizindir azizim. Toplayın kaportayı 😂🙈

Ayrıca gönül işleri müdürlüğü de bu aralar karışacak gibi görünüyor ben söyleyeyim. Karşınızdakini ciddiye alın yada gitmesine razı olun. Yok ki öyle biri diyenler hah süper gelir o zaman canım. Ayrıca ciddi bir birliktelik peşinde olduğunuzu da ifade etmekten çekinmeyin. Herkes bilsin niyetinizi ne var yani. 💍

İş konusunu da ciddiye almanın vaktidir. Gitmek istediğiniz yere sizi götürecek ciddi bir kariyer planlaması yapmanızın zamanı geldi. Aceleye gerek yok sadece düzenli, disiplinli bir şekilde bu konuları ele alın yeter.

Eski dostlarınıza, akıl danıştıklarınıza bu dönemde sahip çıkın. Kırdıklarınızı geri almaya çalışın zira önünüzdeki dönem zorlu onlara ihtiyacınız var. Ha tabii verdikleri tavsiyeleri dinlemeyi unutmayın.

Kişisel doğum haritanızın aldığı etkileri daha detaylı olarak merak ediyorsanız lütfen linke tıklayınız.

Yükselen Balık Burçları ve Balıklar

· Gizlenenler ortaya çıkabilir · Sezgiler oldukça yükselir.

Yükselen Balık burçları için Satürn 22 Mart’ta kişisel doğum haritalarında 12. Evinize geçiş yaptı. Bundan önce bu alandan geçişi 26 yıl önceydi. Daha önce de belirttiğim gibi Satürn bir şey kurmak, sistem oturtmak ve disiplin ile ilgilidir. Bu dönem gerçekle, hayal arasındaki farkı ayırt etme, biraz içe dönme, bu vesileyle bir temizlenme arınma zamanıdır. 👁

Son dönemde yönetici gezegeniniz Neptün yüzünden olanı biteni görmemek, yadsımış olmak gibi tepkiler vermiş olabilirsiniz. Satürn buradan geçerken biraz daha ayaklarınızı yere bastıracaktır. Üstelik kapalı bir ev olan 12. Ev daha ziyade sırlar, gizli kalmış konular ile ilgilidir. Satürn buradan geçerken bunlar yavaş yavaş ortaya çıkabilir; kapalı kapılar ardında yaşananlar, gizli ilişkiler, sırlar, gizli düşmanlıklar...

Biraz daha içe dönme, büyük akla, bilge olana erişmeye çalışma zamanları… Bu dönemde meditasyon, yoga, veya inancınıza göre namaz kılmak gibi çalışmalar yapmak, regresyon çalışmaları, geçmiş yaşam çalışmaları, aile dizimi gibi çalışmalar yapmak da ayrıca faydalı olabilir.

Yani aslında bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz işe yaramıyor, bir debelenme hali falan var ise bir durdurun kendinizi. Sakinleyin. Nefes alın. Bu ev sezgilerin evi burcunuzun yönettiği ev. Durmak belki de bu dönemde asıl ihtiyacınız olandır.

Buradaki Satürn seçimlerinizi ve onların sonuçlarının iyi yada kötü sorumluluğunu almanızı ister. Burası sırlar evi, bunları kimse bilmesin isteyebilirsiniz, o zaman yazın, yazmak iyi gelebilir. Zira kimselere anlatamadığınız şeyleri hiç değilse gözünüzle görünür hale getirmek bile sizi rahatlatabilir. Ayrıca insanların asıl yüzlerini görmeniz bu dönemde çok daha kolay olacaktır. Kim dost kim düşman ortaya çıkacaktır. Ama unutmayın içimizdeki düşmandan büyük düşman yok. O nedenle nerede kendi ayağınıza çelme taktığınızı bulmak için ideal bir dönemdesiniz bunu kullanın.

Ayrıca buradan geçen Satürn farkında olmadığınız yeteneklerinizin de farkına varmanızı sağlayabilir. Şaşırabilirsiniz.

Ayrıca geçmişten gelen bir eski aşk 😍 ortaya çıkabilir. Karmik bir borç varsa ödetmek üzere gelmiştir. O nedenle dikkatli olun. Sizden 7 yaş büyük biri olması mümkün olabilir.


3,521 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page