top of page
  • Writer's pictureSelin Burat

Yengeç Burcunda Şifa Dolunayı


ve yükselen burçlara etkilerini

Yengeç Burcunda Dolunay


Tebrikler yılın son Dolunay’ını görmeyi başardınız!


30 Aralık 2020 tarihinde, saat 6.28 de Yengeç burcunda yılın son Dolunayını yaşadık. Uranüs’le mis gibi bir açısı var. Değişimi kucakla, teknolojiyi kucakla, özgürlük duygunu, heyecanı kucakla.


Ay Yengeç burcunu yönetiyor. Zor bir yıl geçirdik ve duygusal olarak çokça yıprandık. Bu dolunayda bu yükleri boşaltmak için fırsatlar bulabiliriz.

Chiron’da oldukça etkili bu yeni ayda aslında bize, bizi çok üzen yoran konulardan biraz uzak durmayı salık veriyor. Ellemeyin, biraz müdahale etmeyin kalsın öyle. Aksi halde yaralar kanayabilir.


Dolunay, heyecanlı zamanlar ve beklenmedik karşılaşmalar vadediyor. Yeni şeyler denemek, alışık olmadığımız denizlere yelken açmayı destekleyen bir gökyüzü var.

Gelelim beklenmedik karşılaşmalar konusuna, kalbinizin sesini dinleyin demek istedim. Biraz hızlı kararlar getirebilir. Belki hızlı bir kalp atışı yeni aşklar doğurabilir. Belki de sağlam dostlukların temelleri atılabilir.

Tabii ruh hali muhtelif dalgalanmalar gösterecektir. En azından farklı, bize has taraflarımızı göstermek kolaylaşacak. Yeni bir çağa girdik. Yeni bir yol var artık önümüzde. Ayağımıza takılan ağırlık istemiyoruz artık. Bize hizmet etmeyen alışkanlıkları bırakmak için yine bir fırsatımız var. Ama bu sefer yerine yenilerini de koymalı. Ayrıca bu dönemde geçmişten gelen ilişki ve para sorunlarını çözmek için bazı karşılaşmalar da yaşayabiliriz. Eski defterler açılır ise yanılgılara açık bir zaman. O nedenle lütfen gözleri biraz açık tutmaya, aldanmamaya çalışmaya dikkat edelim. Aksi halde hayal kırıklığı getirebilir. Bakalım ya sonsuza kadar gider yada hayatımızda baki kalırlar.

Dolunay’ın güzel sabit yıldız kavuşumları da var. Ay Alhena diye bir yıldızla kavuşum yapıyor. Bir yola çıkışı gösteriyor. Bir hedef koymak gerektiğini. Ay ile olan kavuşumu sağlığı destekliyor. Umuyorum korona için iyi bir göstergedir.


Biraz konfor alanımızdan çıkıp yeni insanlarla tanışmanın ve yeni alışık olmadığımız işlere, hobilere başlamanın bizlere iyi geleceğini anlatıyor.

Yengeç burcundaki ay aynı zamanda aile ile olan sorunların veya partner ile olan sorunların çözülmesini de ifade edebilir.


Yükselen burçlara göre okumak için ;


Koçlar


Yaptığımız işleri gözden geçirebileceğimiz bir zaman. Ev/iş, aile /kariyer arasındaki dengeyi tekrar bulmak gerekli Burada biraz gerginlik olmuştur. Bu dolunayda işler kendiliğinden düzelebilir.

Ayrıca kendinizle bir bağlantı kurmak için iç dünyanıza yolculuk için fırsatlar elde edeceksiniz. Biraz duygusal karşılaşmalar olabilir.


Boğalar


Güzel karşılaşmalara, beklenmedik sürprizlere gebe bir zaman, iletişiminizin kuvvetlenmesi için yardımcı olabilecek insanlarla karşılaşabilirsiniz.


İkizler


Dolunay Harcamalar kısmında bu alanda fazla eksik gereksiz ne yaptıysanız sizi düzeltmek üzere uyarıyor. Özdeğerinizi sarsan duygusal bagajdan da kurtulmanız mümkün. Henüz bilmediğiniz, sizden gizlenen bir takım parasal konular önünüze gelebilir.


Yengeçler


Kendimizi şifalandırmak için şahane bir Ay ayın en mutlu olduğu burç yengeç. Duygusal yaraları şifalandırmak için çok yardımcı olacaktır. Sadece kabullenip, şifalanmaya çalışın, düzeltmekle uğraşmayın daha karmaşık hale gelebilir çünkü. Yeni yıl kararlarınızı vermediyseniz. Bu dolunayla yapabilirsiniz.


Aslanlar


İç dünyamıza dönüp neler bize hizmet etmiyor, kimler enerjimizi çekiyor bulalım ve hayatımızdan çıkartalım. Ayrıca bu esnada yoga meditasyon dua Allah'a, yukarıya, evrene yaklaşmaya o büyük enerjiye yaklaşmaya çalışalım. Sizden saklanan konular da ortaya çıkabilir. Düşmanlar ortaya çıkabilir.


Başaklar


Sosyal çevrede dolunay. Dostlara yardımcı olmak onların sorunlarını çözmek için iyi bir zaman kimin dost kimin değmez olduğuna karar verme zamanı. Özellikle gelecek planları yapmak için de iyi desteklenirsiniz. Yabancılar tarafından ilişkilerde de yanılmamaya dikkat etmek önemli.


Teraziler



dolunay kariyer evinizi aydınlatıyor, aile diye işi ihmal ettiyseniz artık biraz daha kariyer önem verecek şekilde dengeye gelmeniz lazım. Biraz sınırlarınızı belirlemek sonunuzu çözecektir.


Akrepler


Vizyonunuz genişletmek, uzak diyarlara gitmek öğrenim bitirmek için iyi zaman

Güzel karşılaşmalarla sürpriz aşklar başlayabilir.


Yaylar


Aman aman paranıza harcamanız dikkat edin. Bir de beklenmedik ödemeler çıkabilir. Özellikle partnerin borçları can sıkabilir. Vergi borcu unutulmuş borç vs de

Bu dönem kendinize dönmek için de ideal.


Oğlaklar


İlişki sorununuz var ise sabırlı sakin olmanız lazım. Zaten zor bir yıldı karantinadayız, gidecek bir yer sevecek başka biri yok sakin ve sabırlı olmak iyi olacaktır.


Kovalar


Günlük rutininiz, sağlık eviniz göz önünde neleri yanlış yapıyorsunuz çok mu içiyorsunuz çok mu yiyorsunuz bunları bir rutine sokmak için iyi zaman


Balıklar


Dolunay kendiniz ortaya koyabilmeniz kendi mutluluğunuza odaklanmanız için siz destekliyor. İçimizdeki çocuğu besleme zamanı eskiler gelmiş aman döneyim yoksa dönmiim bırakın bunları siz içinizdeki çocuğa bakın ne istiyor?


Güzellikler getirsin


Astrogezenti


Recent Posts

See All
bottom of page