top of page
  • Writer's pictureSelin Burat

Yükselen Aslan Burçları ve Aslanlar




· İlişkilerle ilgili taahhüt altına girme zamanı

· Uzun vadeli ilişkilere girme zamanı

· Eski ilişkileri düşünüp irdeleme, hataları bulma zamanı



Yükselen Aslan burçları için Satürn 22 Mart’ta kişisel doğum haritalarında 7. eve geçiş yaptı. Bundan önce bu alandan geçişi 26 yıl önceydi. Daha önce de belirttiğim gibi Satürn bir şey kurmak, sistem oturtmak ve disiplin ile ilgilidir. Bu dönem aşka ciddiyetle yaklaşma zamanı. Hem ikili hem de iş ortaklıklarınızı sıkı bir taahhüt altına almak isteyecektir.


Aslan burçları ise benzer bir durumu en son Ağustos 2005 ile Eylül 2007 arasında yaşamıştı. Yani Satürn aslan burcundayken kişisel disiplin ve olmak istediğiniz kişi gibi durumlarda ön plana çıkacaktır. Hem ayrıca etrafında bir sürü halka olan Satürn böyle bir evden geçerken sizin parmağınıza halkayı takmayacağını mı sandınız? 💍Netice tüm ilişkilerin bir üst seviyeye çıkacağı bir zamanı temsil eder. Örneğin yeni ilişki başlayabilir, mevcut ilişkide birlikte yaşamaya başlanabilir, söz nişan kararı alınabilir veya evlilik kararı gelebilir. Ayrıca tabii ki işlemeyen ilişkilerde sonlanmalar da mümkündür. Denenip, çalışılıp olmadıysa bozulmasını da getirecektir.


Hem yalnız hem mutluyum diyen, bana benim kadar mükemmel bir eş yok ki diye sevgili Aslanlar. Bu durumu illa devam ettirmek istiyorsanız işle ilgili bir ortak almanızı tavsiye ederim. Yoksa bu gönül işlerinin bir şekilde ciddileşeceğini bilmenizi isterim. Satürn size ciddi bir aday getirecektir. Belki işler yavaş gelişir ama gelişir. Hem böylece daha sağlam olur.


Zaten uzun dönemli bir ilişki bekliyorum ne zamandır diyorsanız. Burada iki şey olabilir. Karşınıza çıkan bir kişi neyi şimdiye kadar yanlış yaptığınızı ifade eden biri de olabilir. Ve sizin davranışınızı düzeltmenizi sağlayabilir. Ve ardından doğru kişiyi getirebilir. Yada her türlü zemini hazırladım diyorsanız doğrudan hayatınızı geçireceğiniz kişiye ulaşabilirsiniz. Hazırsanız Satürn sadece öylesine birini getirmeyecektir. Birlikte olmaktan guru duyacağınız. Mutlulukla kolunuza takacağınız kişiyi teslim edecektir. Yani ilk görüşte aşktan ziyade aklınıza mantığınıza uyan biri olabilir. Bu arada haritanızda keyifli başka etkiler var ise o zaman tutkulu bir aşk da gelebilir tabii. Uygun sevgili hayalini kurduğunuz beyaz atlı prens çıkmayabilir yani! Karmanın Lordunun sağı solu belli olmaz…


Aa bir de bu dönemde siz birini oyalıyorsanız yada biri sizi oyalıyorsa o işin biteceğini söylemek lazım. Satürn zamanı yönetir. Zamanda kıymetli. Olmayacak bir şey için zaman harcamanızı istemez bu durumu bitirir. Oyalıyorsanız itiraf etmek ve ayrılmak zorunda kalırsanız. Oyalanıyorsanız gelip bunu ifade edeceklerdir ve neticede teşekkür edin evet canınız yanar ama en azından bilirsiniz.


En kuvvetli mevcut ilişkiler bile bu dönemde gerilebilir. Sağlam olanlar daha da sağlam olarak bu sıkıntının içinden çıkarken, zayıf olanlar maalesef dökülecektir. Sabır göstermenin en önemli olduğu dönemlerden biri.


İş ortaklıklarını da bu dönemde ciddiye alın iyi sözleşmelerle bağlayın. Tüm detayları ciddiyetle konuşun sonrasında bu işe girin, pişman olmazsınız böylece.


Kişisel doğum haritanızın aldığı etkileri daha detaylı olarak merak ediyorsanız lütfen linke tıklayınız.


59 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page