top of page
  • Writer's pictureSelin Burat

Yükselen İkizler Burçları ve İkizler


· Yeni ve yüksek bilgi öğrenme zamanı

· Aklımızı genişletmek


Yükselen İkizler burçları için Satürn 22 Mart’ta kişisel doğum haritalarında 9. eve geçiş yaptı. Bundan önce bu alandan geçişi 26 yıl önceydi. Daha önce de belirttiğim gibi Satürn bir şey kurmak, sistem oturtmak ve disiplin ile ilgilidir. Bundan sonra geliştireceğin inanç sistemin, düşünce biçimin, gideceğin yer ile ilgili oturup düşünmen ve bir plan yapman gerekli demek. Hazır zaman müsait düşünme işine erkenden başlayın derim.


Çok da zor bir zaman değil ama bir hazırlık süreci bu unutmayın. Çünkü 2,5 sene sonrası zorlu bir sürece gireceğinizi düşünerek hazırlık yapmak lazım. Bunun için kendinizi yetiştirin. Yeni şeyler öğrenin.

Öncelikle 9. Ev düşün ve inanç sistemimizi ifade ediyor. Burada bu derece önemli bir transit( Satürn gibi uzun sürede hareket eden bir gezegen geçişi) aldığımız zaman inandığımız şeyleri kafamızda iyi bir sistematikle oturtmadıysak ya da kötü bir temelle inşa ettiysek inandıklarımızın, inançlarımızın sarsılacağını yerine inançlar geleceğini bilmek lazım. Yani sevgili okur bu dönemde kimler kimler inançlarını değiştirdi.


Aynı zamanda hayatımızdaki otorite figüründen veya Satürn babayı da temsil ettiği için ondan aldığımız değer ve inançları sorgulayacağımız zamanları da gösterebilir.

Bu alan aynı zamanda yüksek eğitimi de temsil eder. Yüksek eğitim almak konusunda ciddi girişimler yapmak için iyi bir zaman olacaktır. 👩‍🎓Ancak Satürn takip eden süreçte bu girişimi ciddiyetle çalışarak geçirenler önemli bir yere gelmeleri konusunda ödül verecektir.


9. ev aynı zamanda yabancılar, yabancı diyarlar gibi konuları da içerir. 9. Ev transit aldığında ülke değiştirenlere çokça rastlanır. Yabancı biriyle olacak evliliği/ciddi ilişkiyi de gösterebilir. Dünya görüşünüz yabancı kültürler nedeniyle değişebilir. Uzun mesafe yolculukları söz konusu olabilir. ✈️

9. ev Yay burcunun evi o nedenle büyük resmi görmeyi de ifade eder. Biraz daha çevre bilinci, politika gibi konulara ilgi duyabilirsiniz. Medya, sosyal medya, yazı yazma, blog tutma, fotoğrafçılık gibi konularda ilerlemek mümkün olabilir. Bunun için bir planlama yapmaya ciddi bir açıyla yaklaşın.

Aynı zamanda hukuki konulara da ekstra dikkat etmenin ve en ufak davayı bile ciddiye almanın zamanıdır. Aksi halde kayıplar getirebilir.


Fikirlerinizi, bakış açınızı, inanç sisteminizi açmanın tam zamanı… Konfor alanınızdan çıkma zamanı geldi.

Kişisel doğum haritanızın aldığı etkileri daha detaylı olarak merak ediyorsanız lütfen linke tıklayınız.


33 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page