top of page
  • Writer's pictureSelin Burat

Yükselen Yengeç Burçları ve Yengeçler


· Cesaretini toplama, gücünü eline alma zamanı

· Ne istediğini bil ve bunu hakkını yedirtmeden ve başkasınınkini yemeden al

· Tutkularını göz ardı etmeyi bırak


Yükselen Yengeç burçları için Satürn 22 Mart’ta kişisel doğum haritalarında 8. eve geçiş yaptı. Bundan önce bu alandan geçişi 26 yıl önceydi. Daha önce de belirttiğim gibi Satürn bir şey kurmak, sistem oturtmak ve disiplin ile ilgilidir. Bu dönem korkularla yüzleşme ve en derine attığımız istekleri keşfetme zamanı.


İlişkiler evi olan 7. Evden çıktı. 2,5 yıllık zorlanmanın ardından partnerin sahip olduklarıyla ilgili bölgeye geldi. Ortak mallar, partnerin sahip oldukları, krediler, nafakalar gibi konular hep bu alana girer. Gelir konuları da buradan etkilenir. Başkalarının sorumluluğunu üzerinize almak zorunda kalabilirsiniz. Ve bu oldukça canınızı sıkabilir. Ciddiyetle bu konuya el atmalısınız. Bu arada hakkınızı yedirmeyin. Başkalarının hareketlerinin hayatınızı ne kadar çok etkilediğini göreceğiniz bir sürece hazır olun azizim.

Kendi kendimizi yeniden doğurma zamanı anlamına da gelebilir. Neticede Akrep burcunun evidir, burası. Bu dönemde eşin sahip olduklarına da dikkat etmek gerekir mesela evleniyorsanız iyi bir evlilik sözleşmesi yapmanızı öneririm. Bu ev aynı zamanda ölümü de sembolize ettiğinden yalnız kalmanızı boşanmayı vs de anlatabilir. Tam aksi olacak şekilde evliliğinizin eskisinden daha kuvvetli olduğunu da deneyimleyebilirsiniz.

Burası aynı zamanda maaşınızı da sembolize eden bir alan. Uzun süren bir çalışmanın ardından elde edilecek geliri de gösterebilir. 💵 Emlakçıların aldığı komisyonlar gibi. Burası kişisel bir güç alanı. Terfi gibi gücün arttığını ifade eden durumlar da gerçekleşebilir. Ama söylediğim gibi ancak çok çalışma ve disiplin sonunda bu ödülleri iletecektir. Sorumluluk artışı gelebilir. Güç denince, hayatınızı ne kadar kontrol ediyorsunuz yada siz etmiyorsanız kim ediyor bunların hepsinin irdelenebileceği bir zaman bu. İşte zaten bu nedenle yukarıda boşanma getirebilir dedim, müdahale kısmını beğenmiyorsanız müdahaleciyi hayatınızdan çıkarmak isteyebilirsiniz. Yani sadece boşanma anlamında değil. Gücünüzü geri alma zamanı olduğu için, bu duruma mani olan her kim ise ondan kurtulma diye düşünülebilir. Zaten bu eve girdiğinde cesaretimizin artması, gücümüzü elimize almamızı ister. Aman sevgili okur bu arada gücümü elime alayım derken merhamet duygularını kaybetmeyesin!


Burası kapalı bir ev. 4,8 ve 12. Evler böyledir. Sırlarınıza sahip çıkın paylaşmayın. Unutmayın iki kişinin bildiği sır değildir ve dostun da söyler dostuna… Aynı zamanda size verilen sırları da iyi koruyun sonrasında sorun yaşamamak için bu önemli.


Bu ev aynı zamanda tutkuları da ifade edecektir. Tensel konuları da oldukça ciddiyetle ele almanız tavsiye edilir. Korunmak bu zamanda olmazsa olmazınız olmalı.


Burası bilinçaltının ötesi en derin korkularımızı barındırıyor. Paylaşamadıklarınız su yüzüne çıkabilir. Korkular kabuslar bu dönemde artabilir. Normalde ifade etmeyeceğiniz bu korkuları anlatmanız için iyi bir zaman denilebilir.


Kişisel doğum haritanızın aldığı etkileri daha detaylı olarak merak ediyorsanız lütfen linke tıklayınız.


27 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page