top of page
  • Writer's pictureSelin Burat

2020 Yılı Oğlak Burcu Astrolojik Yorumu

Hakikaten sıra burcunuza geldiğinde tek bir şey demek istedim. “Ne çektiniz ya Oğlaklar?

Allah büyük işte bu sene biraz nefes alırsınız. Burcunuzda neler neler oluyor bu sene…

Yükselen burcunuz, 1. Eviniz, üzerinden şans, büyüme, bolluk bereket vs tüm olumlu özelliklerin gezegeniz geçecek. Çok olumlu bir etki ama işimizi ciddiye almak önemli. Burada bu evden Satürn geçerken genellikle zayıflarız. Jüpiter geçerken ise kilo alırız. Ama ikisi birlikte olduğunda, ki sizin durumunuzda öyle, iyi bir form tutma imkanı olacaktır. Sağlık muhtemel olumlu gelişecek. Kendinize ilgi göstereceğiniz ve göstermeniz gereken yıl bu yıl. Yeni bir ben yaratacaksınız. Kendinizi yeniden yaratabileceksiniz.

Özellikle 22 Mart’a kadar son derece güçlü olmanızı gerektirecek bir zamanda olacaksınız. Kendinize karşı sorumluluklarınız artacaktır. Çalışmaya zaten alışıksınız bu sene temponuzu iyice arttırabilirseniz, iyice şanslı olacaksınız. Bedeninizi daha iyi bir şekle sokmak için de iyi bir zaman olacak gibi.

23 Mart-1 Temmuz arasında Finansal konular, yatırımlar ile ilgili evinize girecek olan Satürn oldukça tutumlu olmanız gereken bir zaman olacak. Aman riskli yatırımlara, işlere girmeyin. Paranıza sahip çıkın. 2 Temmuz sonrası Satürn burcunuza geri dönecek. Ve yukarda yazılan kısım tekrar geçerli olacak, Aralık ayına kadar son düzeltmeleri yapmak üzere burcunuzda olacak.

Burcunuzda ve karşıt burcunuzda, Yengeç/ Oğlak aksında 10 Ocak ve 21 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan tutulmalarda, sizin için çok çok önemli. 2020 hayatınıza yeni başlangıçlar, yeni aşk ve yeni bir görüntü getirebilir. Hem özgürlüğünüze sahip çıkıp hem de bir ilişki içinde olabileceğinizi unutmayın. Tutulmalar ilişkileri güçlendirebilir.

Kalan diğer tutulmalar İkizler / Yay aksında gerçekleşecek. Sağlığınız ve iş ortamınıza dikkat etmeniz gereken zamanları anlatırlar. Günlük rutininiz değiştirmeniz gerekebilir. Belki bir ev hayvanı alabilirsiniz. Mevcut hayvanınızın sağlık sorunlarına karşı hazırlıklı olmalısınız.

Ayrıca unutmamak lazım ki, şartları aniden değiştirmenin sembolü Uranüs, beklenmedik romantik ilişkiler, beklemeyen bebekler veya ani kendinizi gösterme fırsatları sunabilir.

Mayıs ayı itibarıyla Chiron da günlük rutininiz ve işinizle ilgili alana geçiyor. Bu demektir ki bu dönem size cüzdanınıza olduğu kadar ruhunuza da hitap eden bir iş bulma fırsatı sunacak.

Venüs İkizler burcunda çok uzun bir zaman geçirecek bu arada ofis arkadaşlarınızdan bir sevgili getirebilir size. Venüs Retro esnasında ise sağlığınıza, kadın iş arkadaşlarınızın dedikodularına vs dikkat edin.

Evimiz, geçmişimiz, bilinçaltımız gibi konular hareketlenecektir. Mars Retro zamanında kökü olmayan ağaçlar gibi hissedebilirsiniz. Köklerinizle ilgili bir gerginlik yaratacak olaylar ortaya çıkabilir. Bu zamanda sinirinizi çıkartacak aktiviteler iyi olur ama fevri hareketlerden uzak durun. Sakatlanmalara da dikkat edin.

2020 Önemli Astrolojik olayların, retro ve tutulmaların tarihleri için buraya tıklayabilirsiniz.

2020’yi nasıl geçireceğinizi, doğum haritanıza göre size özel astrolojik etkileri öğrenmek için buraya tıklayarak danışabilirsiniz.

16 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page