top of page
  • Writer's pictureSelin Burat

Akrep ve Yükselen Akrep burçlarına etkisi


AKREP


Koç burcu bencil bir burç, sen de kendine ilgi göster sevgili Akrep! Sağlığına, günlük rutinini düzenlemeye bak. Check-up, doktor kontrolleri yaptırmak için tama zamanı. Ayrıca yaz geliyor, daha iyi bir beslenme sistemine geçebilirsin, hem spora da başlamak lazım. Sonra ofiste güzel gelişmeler olabilir. Ofisten birini bulmak, veya ofisteki birinin tanıştırdığı biriyle olmak da kuvvetle muhtemel;)

YAY

Bu Venüs Koç Burcunda seyahatinin en şanslısı Yaylar! Aklınızı başınızdan alacak bir aşk geliyor olabilir. Şaşırmayın, yaşamaya bakın;) eğlenebildiğiniz kadar da eğlenip, tadını çıkartın. Yeni hobilere başlayabilirsiniz. Oldukça yaratıcı olacağınız bir zamandasınız. Değerlendirin.

OĞLAK

Aile ile olan ilişkiler hareketlenecektir. Bir tatsızlığınız var ise çözülür. Aynı zamanda evinizi paylaştığınız kişiler için de bu durum geçerlidir. Taşınma söz konusu olabilir. Evde dekorasyon yenilemesi, tamirat vs de yapılabilir. İş ortamında da bir değişim beklenebilir. İkili ilişkilerde bir yumuşama olabilir. Ancak hali hazırda bir sevgiliniz yoksa bu ara biraz daha böyle gidecektir.

KOVA

İletişim alanında parlayacağınız bir zamandasınız. Yeni yeni insanlarla tanışırsınız. Oldukça sevimli, konuşkan, neşeli olarak tanımlanır ve sevilirsiniz. Pazarlama konusunda bir başarı yakalamanız kaçınılmaz olacaktır. İş görüşmeleri için iyi bir etkidir. Sosyal medya konusunda başarınız artacaktır.

BALIK

Bir para mıknatısı da burada…Yeni iş olur, terfi olur, maaşa zam olur! Para gelir ama harcamalara da dikkat etmek gerekir. Ay hepsini bir kerede harcamayın olur mu? Mal- mülk edinmek olasıdır. İlişkiler için de güzel bir zaman olacaktır.

Hepimize güzellikler getirmesini diliyorum.

Sevgiler,

15 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page