top of page
  • Writer's pictureSelin Burat

Aslan Burcunda Dolunay

Son Bir buçuk ayın ağırlığı hepimizi mutsuzluktan patlatmışken bugün,9 Şubat 2020’de saat 10:33’de 20° Aslan burcunda bir dolunay meydana geldi. Güneş, zodyağın en havalı burcu Kova’da ilerlerken, Ay tam karşısından ateşin muhteşem çocuğu Aslan burcunda dikiliyor. Mars bu ikisine ne zamandır bekledikleri enerjiyi, gücü sağlayacak şekilde son derece uyumlu bir açı yapıyor. Artık öyle kenarda kıyıda kalma zamanı değil sevgili okur!👊


Venüs’de onlara atak, hırslı ve gözü kara hareketlerle katılıyor ve kalpten istediklerimiz için yola çıkma motivasyonunu sağlıyor. 🥰 Gücümüz var artık, istediklerimizin peşine düşme zamanıdır. Son zamanın sıkıntılı havası dağılıyor. Biraz rahat bir nefes alacağız.


Dolunaylar tamamlanma enerjisi barındırır. Geçmişten getirdiğiniz, ve artık pek de işinize yaramayan her ne var ise bir kenara atın ve artık onlardan arınmış bir şekilde ilerlemeye başlayın! Başarı bizleri bekliyor, yeter ki hareket geçin.😍


Bu 15 günlük dönemin birçok yeni ilişki başlatacağını düşünüyorum, ama hazır daha Merkür Retro değilken harekete geçin derim. Sonrası biraz zorlu olabilir zira. Gerçi Koç etkisi bu ilişkilere girişi biraz hızlı ve düşünmeden yaptıracaktır. İlk adımı atmak normal zamandan daha kolay olacaktır. Hatta çekingen kişilerde bile açılmalar görülebilir.😉


Dolunaya en yakın sabit yıldız Merak biraz sert davranışları olan bir yıldız. O nedenle söylemlerdeki buyurganlığa dikkat etmekte fayda var.🤐


Dolunay esnasında Jüpiter’in tepe noktasına yaptığı kavuşum nedeniyle toplumsal statüde yükselme isteği, pahalı alışveriş yapma isteği, yeni iş kurma ve maddi varlıklar edinmekle ilgili motivasyonda artış olacaktır.


Aslan Dolunayı’nın burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumanızı tavsiye ederim)


KOÇ


Yaratıcı yönünüz ortaya çıkıyor. İmaj değişiminin tam zamanı, yeni bir saç kesimi süper olabilir mesela. Girişkenlik oldukça yükselir. Yeni bir aşk kapınızda olabilir. Yeni hobiler edinebilir. Mevcutlardan para kazanmaya başlayabilirsiniz. Şu anda gökyüzünde çok fazla ateş grubunda gezegen var o nedenle konuşmadan önce mutlaka bir nefes alıp düşünerek konuşmanızı tavsiye ederim.🤫


BOĞA


Çok çalıştınız, biraz ailenize, evinize ilgi gösterme vakti geldi. Evinizi yeniden düzenleyin. Belki biraz daha rahat bir hale getirebilirsiniz. Hoş bir müzik biraz mum… Yalnızlar biriyle birlikte olmayı uzun zamandır bu kadar çok istememişlerdi. Evliler ise ailelerini büyütme kararı alabilirler.


İKİZLER


Zaten konuşkan İkizler burcunun bu ara iyice konuşma isteği artmıştır. Aman diim dedikodu yapmayın yakalanırsınız. Skandallara açık bir dönemdesiniz.😱 Ama eğlenceli bir dönemde olduğunuz da aşikar. Sosyal medya, pazarlama gibi konularda öne çıkabilirsiniz. İş görüşmeleri için iyi bir zamandasınız.


YENGEÇ


Artık görmek istediğiniz değeri alabileceğiniz bir zamandasınız. Kendinize güveniniz arttıkça başkaları da size saygı duyacak. Yapabildikleriniz daha görünür olacak. Finansal olarak daha iyi bir duruma geleceksiniz. Yeni işler, yeni müşteriler yolda.


ASLAN


Wuhuuuu sevgili Aslanlar burcunuzda yaşanan dolunay tüm ışıltılı okları size çeviriyor.🥰 Sizden gizlenen bazı konular ortaya çıkabilir. Görüntünüzde bir değişim yapabilirsiniz. Ne zamandır hazırlandığınız projenizi sonunda ortaya çıkartabilirsiniz. Sizin zamanınız, kendinizi mutlu edecek şeyler yapın.


BAŞAK


Biraz kendi içinize döneceğiniz bir zaman. Ne kadar az düşünürseniz o kadar iyi olacak bir dönemdesiniz. Mistik tarafınız sayesinde önemli bir sırrı açığa çıkartabilirsiniz. Sağlıkla ilgili durumlar ön plana çıkabilir. Gizli tutmak istediğiniz ilişkilere çekilebilirsiniz.


TERAZİ


Dostlarla bir araya gelme zamanı. İlişkiler adına şanslı bir zaman hoşlandığınız biri varsa bir ilişkiye dönebilir yada mevcut ilişki seviye atlayabilir. Arkadaşlarınız da size birilerini tanıştabilir. Eğlence zamanındasınız, keyfini çıkartın. 🥳


AKREP


Biraz daha görünür olacağınız bir zaman geldi. Kariyerle ilgili gelişmeler hazır olun. Hatta başarılarınızı kutlayabilirsiniz. Patronlarla aranız iyi olacaktır. Birlikte çalıştığınız kişilerle eğlenebilir, onların vasıtasıyla biriyle tanışabilirsiniz.


YAY


Aktif, dinamik, heyecanlı bir dönemdesiniz. Sosyalleşmek için dışarı çıkmak ve yeni birileriyle tanışmak için iyi bir dönemdesiniz. Mesleki bir eğitim veya yüksek öğrenim kararı vermek için uygun da olabilir. Veya bunlardan biri tamamlanıyor olabilir. çekiciliğiniz kesinlikle artıyor. Peşinize düşen çok olur. 😎Ayrıca yabancı kültürlerle etkileşiminiz artar, seyahate de çıkabilirsiniz.


OĞLAK


Son dönemde bayağı sıkıldınız. Ortak mallarla, miras, kredi, nafaka konularıyla ilgili tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Biraz derinleşme zamanı olacaktır. Tutkularda artış olması kaçınılmaz bir zamandasınız.


KOVA


Bu dönemin konusu ilişkiler. Haydi bakalım sevgili Kova özgürlüğünü bırakmaya hazır mısın? Ben ve biz arasında karar verme zamanı. Zayıf ilişkiler biter. Sağlamsa da daha güçlenerek devamı gelir. Birlikte olduğunuz kişilerin hayatlarına biraz daha ilgi göstermeniz yardımcı olmanız gerekebilir.


BALIK


İletişim Merkür yüzünden biraz karmaşık olabilir. Günlük rutininiz, işiniz, bakmakla yükümlü olduklarınız ile ilgili konularda netleşmeler veya tamamlanmalar olabilir. Yeni bir günlük rutin edinebilirsiniz. Tam rejime başlama zamanı. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili kontrolleri atlamayın.


Hepimize keyif getirmesi dileğiyle...



227 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page