top of page
  • Writer's pictureSelin Burat

Astrolojik olarak Büyük Popo!


Üzülmeyin o Büyük poponun nedeni siz değilsiniz! Suçlu doğum haritanız :)


Bi kere Venüs’ün kızları yuvarlak hatlı olur! Astrolojiyle tanışana kadar ne üzüldüm ne üzüldüm! Allah’ım neden diye yana yakıla bir hal oldum. Tabii eskiden büyük popo bu kadar beğenilmiyor da… Ne çektim ya! Haha ama yalnız değilim biliyorum. Gerçi evvelki gün sevgili spor hocam ben JLo’yu örnek verince dedi ki “kızım onun ki kas, senin ki yağ! çok konuşma, çalış!” 😂 biraz şevkim kırılmadı değil ama, “amaan napalım” diyerek, “squata devam” dedim ben de!🤷‍♀


Şimdii siz de eğer benim gibi içinizi rahatlatmak isterseniiiiz 😊 ve “bakalım neymiş benim bu popomun nedeni ?”diye sorarsanız.🙄 Buyrun okuyun :


Terazi burcunda yükselen veya gezegenler


Büyük ve veya yuvarlak popolu hanımlar, kalçalar daha ziyade Terazi burcunun yönetimi altında olduğu için mutlaka ya Yükselen ya Güneş, Ay veya Venüs’ünüz Terazi burcu olmalı. Bu kısım Venüs-Jüpiter ve Pluto kavuşumu Terazi burcundaki Beyonce için geçerli. Bir başka ünlü popo sahibi Kim Kardashian’ınsa burcu Terazi.

Boğa burcunda yükselen veya gezegenler ♉


Aynı Terazi burcu gibi Boğa burcu da Venüs tarafından yönetilir. Özellikle kişisel gezegenler Boğa burcunda olduğu zaman yine yuvarlak hatlar ve tutkulu bir karakter söz konusu olacaktır. Hem güzel hem de biraz tombik şarkıcı Adele ve zayıf olmasına rağmen yuvarlak hatlarıyla tanınan ünlü model Gigi Hadid de birer Boğa Kadını.


Venüs 1. Evde olduğunda kişiye Venüsyen bir hava yuvarlak ve çekici hatlar gelmesi beklenir. Beyonce’nin de mesela Yükselenine kavuşum halinde.🥰


Ay burcu 🌙 Akrep, Yengeç veya Balık olması


Ay Burcu, Akrep olduğunda 🦂, ki Akrep burcu üreme organları temsil eder, pek sevmediği bir yerde bulunmasına rağmen kadın yuvarlak hatlı, çekici ve tutkulu olması beklenen biri olur. Burada beklenen örnek JLo ve dahası bir başka efsane Beyonce’yi verebiliriz.


Ay, Balık burcunda 🐠 olduğunda ise popo biraz daha büyük ve kıvrımlı olması beklenir. Ki bunun için de Kim Kardashian iyi bir örnek olabilir.


Yengeç burcunda Ay 🦀 olduğunda ise herkes göğüsler, büyük ve şekilli olur dese de anneyi sembolize eden bu burcun popoyu da yuvarlak ve göze görünen şekilde yapması çok kuvvetle muhtemel olacaktır. Bunun da en iyi örneklerinden biri Shakira bence.


Yay Burcu gezegen ve yükselen ♐

Yay burcu da yine genişlemenin, büyümenin gezegeni ve kalçaları da sembolize eder. Burada önemli gezegenleri olan kadınlar muhtemel büyük popolu olacaklardır. Mesela Kim Kardashian’ın yükseleni de Yay, JLo’nun Mars’ı Yay burcunda! ve dahi 1. evde Jüpiter olanları da biraz tombik bir son bekliyor denilebilir.

Ailede nasıl oluyor o zaman diyorsanız; en eğlenceli örnek ben ve annem. Annem bir Yay burcu ve ayı Akrep. Ben se Boğa Burcuyum ve ayım da Yay! ne bekliyordum ki😂


Bu arada tabii Türkiye'nin haritasında da Ay Yengeç burcunda ve Balığın evinde, Venüs de Akrep burcunda, ondan yurdum kadının balık etli olarak tarif edilmesi kaçınılmaz gitmeyin kendi üstünüze.😊


Üzülme sevgili okur çalış senin de olur!


3,228 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page