top of page
  • Writer's pictureSelin Burat

Başak Burcunda Yeni Ay



07 Eylül 2021 03.51’de 14 derece Başak burcunda Uranüsyen bir yeni ay gerçekleşti. Başak zamanı hasat zamanı, çalışın dostlar diyen bir daha ayakları sağlam basan, dikkatli, planlı, pratik hareketler yapmak için uygun bir zamandayız. Önemli bir yeni ay aslında güzel etkiler barındırıyor. Etrafımızda olan biten değişimleri gayet pratik bir bakış açısıyla fark edip uyum sağlamamıza vesile olabilir.


Başak burcu değişken bir burç, olaylar da aniden değişebilir. Zaten Uranüs’ten de desteği var. Biliyorsunuz detaylara çok hakim bir burç, o nedenle her hataya takılmak mümkün. Amaan küçük şeylere takılıp hayatı zehir etmeyin canlar.🙃


Yeni ay’ın yöneticisi Merkür kendi evinde ve pek sevdiği bir burçta Terazi burcunda, dolayısıyla politik olmak, arayı bulmak, nazik yaklaşımlar bu dönemde hayat kurtarır.🥰 Bir deee Chiron ile karşıt olduğu için lütfen dilimizle yaralamalar dikkat edelim.⚠️Gerçi iki taraflı çalışır, konuşarak şifa da verebiliriz. Evet ya öyle yapanlardan olalım, 2 günlük dünya kırmayın kimseleri… Gerçi bir takım yüzleşmeler de olacaktır. Bazılarına bir şeyleri söylemek şifa, bazılarınıysa duymak…


Bakınız, bu arada mis gibi bir Jüpiter-Venüs açısı var. Bol bereketli aşk dolu günleri müjdeliyor.❤️‍🔥Herkes 2-3 gün veriyor bu açıya ama ben yeni aya bağlayıp valla da 15 gün veririm. Alın canlar size 15 günlük lovelanma açısı. 💞Yeni ay derecesi Coxa diye bir sabit yıldızla beraber o nedenle yine de ilişkiye başlarken iyi bir araştırın derim. ⚠️


Yeni ay haritanın 2. Evinde bir de Mars kendisine pek yanaşmış para kazanmaya odaklanmanın tam zamanıdır . Üstelik demin uyarı verdiren Coxa burada desteği atıyor bizlere. Haydi hareketlenelim dostum. Gelsin dersler, gitsin harita analizleri, çalışayım ben… 🤔🥰Haritadaki toprak vurgusu önemli, mantıklı ayağı yere basan değişimler yapabileceğimiz bir zamanı gösteriyor.


Tek canımı sıkan sevimsiz bir yeni ay’ a karşıt yapan Neptün açısı arada böyle bir heves kaçmasına kapılma ihtimali veya bir depresif ruh haliyle kalkıştığımız işi yarıda bırakmalar falan mümkün ama uymayın siz ona. Tam atılma zamanı. Ah tabii bir de Mars da orada bir atıp tutma üstelik de bunu tam bilmeden yapma, yanılgılar, aldatılmalar getirebilir.⚠️O nedenle iyi dinleyin, iyi araştırın ve yapacağınız her şeyi iyi planlayın şekerler.


Aslan burcu da yükseliyor. Oh kendimizi gösterme zamanı. Egosantrik hareketlerden kaçınmak lazım. Gerçi tam tepede bulunan Uranüs ile sert bir etkileşimi olduğundan yaptıklarımızla yapmamız gerekenler birbiriyle birazcık çelişebilir. Uranüs ani gelişmeleri gösterdiğinden Aslan konularında, yaratıcılık, çocuklar, aşk meşk gibi konularda ani değişimlerle karşılaşabiliriz.


Venüs – Jüpiter demiştim ama kaynamasına gönlüm razı olmadı. Çünkü bi kere Venüs Arcturus sabit yıldızıyla kavuşum halinde ki kendisi pek güzel bir gösterge denk geldiği konuya kalıcılık veriyor burada hem para hem de aşk göstergemiz üzerinde ama önemli olan şu; bu Venüs hem Jüpiter hem de Pluton ile açı yapıyor. Aslında Pluton ile sert bir açısı var. Venüs konularında geliştirdiğimiz duygularda, belki özdeğerimizle ilgili konularda sert bir değişim, ardından da bunun sonucu olarak bir bereket ortaya çıkacak. Belki öz değer ile ilgili korkularımızdan arınıp, o kısılı halden kurtulmanın bile mümkün olduğu bir zaman diyebilirim. İlişkilerle ilgili güzel bir zaman geliyor diyebiliriz.


Ah size bir de dedikodu😆 iki aşk arasında kalmalı olaylar söz konusu olursa ikisinden de olursunuz aman dikkat😳🙈


Bu yeni ay doğru düzgün yeme - içme alışkanlığına başlama, spora başlama, hayatını düzene sokma gibi konular için ideal diyebiliriz. 🤸‍♂️Bu arada sevimsiz Neptün de karşısındaydı ya 🤢 aman bozuk olma ihtimali olan hiçbir şeyi yemeyin, zehirlenmelere dikkat etmek lazım. Bir de lütfen lütfen bağışıklık sisteminizi korumaya önem verin. Sular biraz sorun çıkartabilir. Çok yağmur, sel vs tüm dünyada görülebilir.


Hepimize şahane etkilerle gelsin.


Sevgiler

Selin

Recent Posts

See All
bottom of page