top of page
  • Writer's pictureSelin Burat

Boğa ve Yükselen Boğa


BOĞA


Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs, pek de sevmediği bir yerde! Bu ara siz daha ziyade iç güzelliğinizle ilgilenin derim. Arınma terapileri, yoga meditasyon vs iyidir. Biraz yalnız hissetmeniz doğal üzmeyin kendinizi… bundan sonra burcunuza geçeceği için bunu efsane bir dönem öncesi hazırlık safhası olarak düşünün. Sağlıksız ilişkiler biraz daha gözünüze batacaktır. Burada eğer ilişki sağlam değilse bazı kopmalar görülebilir.


Ooo gelsin paralar! Alamadığınız ödemeleri tahsil etmek, kredi çekmek, miras, ortak mallar, nafaka gibi konularda para alan taraf olmak adına şanslı bir zamandasınız. Ayrıca ilişkilerin biraz daha derinleştiği, tutkuların iyice arttığı bir dönemde olduğunuzu söylemek lazım. Geçici, gecelik diye başlayan ilişkiler beklenmedik şekilde derinleşebilir.

TERAZİ

Yönetici gezegeniniz, pek de keyif almadığı karşıt burcunuzda bu ara konu biraz ilişkiler üzerine, aman diyeyim dengeyi kaybetmeyin. Bu aslında sizin için iyi bira zaman ilişkilere hareket gelir. Birileriyle tanışmak, çıkmak sizin için oldukça kolaylaşıyor. Ama işte gelip geçici heveslere kapılmayınız sevgili Terazi. Bir de başta denge dedik ya bu dönem de birini bulup ondan sonra işi, aileyi ihmal etmeyiniz. Yazıktır. Hem sonra acısı çıkar. Ayrıca ortaklı işler de açılma olacaktır.

AKREP

urcu bencil bir burç, sen de kendine ilgi göster sevgili Akrep! Sağlığına, günlük rutinini

24 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page