top of page
  • Writer's pictureSelin Burat

Kırık Kalpler Dolunayı



Kırık kalpler dolunayı

21.48’de 08°18′ derece Terazi burcunda bir dolunay meydana gelecek. İlkbahar ekinoksunun hemen sonrasında dengeyi bulmak adına yola çıkıyoruz. Rekabeti dengelemek, ilişkileri dengelemek… ve tabii adalet arayışı da ana konularımızdan. Dolunay anında Güneş, Venüs ve Chiron tam kavuşumda. Bu ay belirttiğim gibi son derece duygusal etkiler içeriyor. Bazı gönül yaraları tamir olacaktır, ancak bazı yaraların da kabuğu düşerken son bir can acısı çekebiliriz. Sevdiklerimizle aynı pencereden bakmayı da söylüyor olabilir. Dolunay özellikle kalbi boş olanlar için ani alevlenmeler anlamına gelebilir. Ani ve yanlış kararlardan korunmak için, hiçbir konuda karar vermek için aceleci olmamalıyız. Satürn’ün etkisiyle uzun dönemli bir partner gelebilir. Özellikle de tüm insan ilişkilerinde öfkeyle kalkanın zararla oturabileceği bir dolunay. Kabalık, saygısızlık kaybeder.

Aşk ve para, bu dolunayın daha güçlü temaları. Güneş ile Venüs kavuşum halinde aşk bazen Ay'ın karşısındayken Venüs ve Chiron ile birlikte acı çekebilir. Allahtan Satürn’den güzel bir etki alıyorlar.

Söylediğim gibi Chiron çok vurgulanıyor, Venüs ve Güneş yakınlığı nedeniyle sağlık konuları zorlanabilir. Migren ağrıları, sinüzit ve kulak sorunları Koç burcunda olması ile ilgili, terazi dolunayı yüzünden ise böbrekler ve idrar yollarında sorunlar, bel ağrıları ve yumurtalıklara dikkat etmek lazım.

Algenib diye bir sabit yıldız hem Güneş hem de Venüs e kavuşum halinde, biraz negatif özellikler getiriyor. Ateş, sağlık bozukluğu, kötü alışkanlıklar vs’yi de artabilir. Diadem ise Ay’a kavuşum halinde fedakarlık içinde olunması gerektiğini anlatır.

Juno’nun 14 Aralık Güneş tutulması derecesinde bulunması ise ilişkilerde kadersel durumlar olabileceğini gösterir. Ayrıca Satürn’ ün ciddi bir partner gelebilir Ancak aldatma ve hayal kırıklığı riski devam ediyor, bu nedenle ilişkileri aşırı idealleştirmemek çok önemli. Yavaş yavaş…

Dolunay haritasında 7 derece Akrep burcu yükseliyor. Krizin yöneticisi, yeraltının yöneticisi... Söz konusu akrepse ortada görünmeyen bir şeyler var demektir. Kriz, kaos, sırlar…

Terazi dolunayının yükselen burçlara etkisi için aşağıdaki yorumları okuyabilirsiniz.

Koç

İlişkiler açısından biraz gergin bir zaman gibi düşünebilirsiniz. Baş ağrılarına dikkat edin. Sağlığınız biraz hassas. Zordaki ilişkiler biterken, belli belirsiz ilişkiler bir tanım kazanabilir. Aleni düşmanlarınızı görebilirsiniz.

Boğa

Sağlığınıza özen gösterme zamanı. Dolunay iş yerindeki bazı projelerde sonlanmalara işaret edebilir. Aslında günlük rutininizde size hizmet etmeyen alışkanlıklardan vaz geçmek için 15 gününüz var gibi düşünebilirsiniz.

İkizler

Aşk hayatınızda hareketli gelişmeler öne çıkıyor. Yalnız kalpler heyecanla çarpabilir. Mevcut ilişkilerde ise tam olarak isim konulabilir veya bir bakmışsınız bitmiş.

Yengeç

Ebeveynlerle veya ev içinde ilişkilerde zorlu bir durum var ise çözülebilir. Sizden gizlenen konular ortaya çıkabilir. Bu durum geçmişin yaralarının kanamasına neden olabilir.

Aslan

Networking, yeni insanlar tanıma konularına eğilmek iyi olabilir. Kardeşlerin sizden gizlediği bazı konular ortaya çıkabilir. Bir eğitimi tamamlayabilirsiniz. Araç kontrollerinizi yaptırma zamanındasınız.

Başak

Para konuları, alma verme dengeniz üzerine düşünmenin tam zamanı.

Terazi

Dolunay burcunuzda, aslında Eylül - Ekim ayında başlattığınız konuların meyvelerini alma zamanınızdasınız denilebilir. Bir değişim, bitiş zamanı olabilir. fziksel görünümünüzle parlayabilirsiniz. İlişkiler sizin için de önem kazanacak konulardan.

Akrep

Sezgilerinizin çok yukarda olduğu ama bununla beraber korkularınızın da tetiklenebileceği bir dolunay. Sizden saklanan konular önünüze dökülür. Bilmediğiniz düşmanlarınız çıkabilir. Aşk kapınızı çalabilir.

Yay

Oldukça sosyal olacağınız bir zamandasınız. Arkadaşlarınız kalbi boş olanlarınıza yeni bir aşk tanıştırabilir. Gelecek hayalleriniz değişebilir.

Oğlak

Kariyeriniz oldukça ortada, projeleriniz tamamlanabilir. İş değişikliği yapabilirsiniz. Kendinizi kanıtlama zamanı gibi düşünülebilir.

Kova

Hukuki konularda sonuçlanma yaşayabilirsiniz. Yüksek öğrenimle ilgili bir tamamlanma gerçekleşebilir. Yurtdışı ile ilgili konular gündeme gelebilir. Tayin olabilirsiniz.

Balık

Partnerinizin gelirleriyle ilgili bilmediğiniz konular ortaya çıkabilir. ilgilendirecek gelişmeler olabilir. Miras, nafakalar, sigortalar, konularınız olabilirken alamadığınız borçları toplayabilirsiniz.


Güzellikler getirsin...

Recent Posts

See All
bottom of page