top of page
  • Writer's pictureSelin Burat

Mars Oğlak Burcunda 16 Şubat – 30 Mart


Geldik dinamizden sorumlu, motivasyon bakanımız Mars’ın Ateş grubunun hareketli, maceracı, gamsız burcu Yay’da yaptığı 6 haftalık seyahatin ardından çalışkan, azimli, pratik ve mantıklı Oğlak burcundaki hareketini 30 Mart tarihine kadar yaşamlarımızda deneyimlemeye. Mars Oğlak burcunda yükselir, yani iyi hisseder kendisini… Biraz tutucu olmakla beraber, daha iş odaklı ve disiplinli olacağımızı gösterebilir. En azından haritamızda seyahat ettiği alanda… Ne yaparsak yapalım sonucu görmek isteyeceğimiz, önce düşünüp sonra en etkili olacak şekilde hareket ettiğimiz ve gayet iyi bir çalışma sergileyeceğimiz bir zaman geldi.


Mars bizim enerjimizi ifade eder, tüm motivasyonumuz, cesaretimiz hatta hırslarımız onun etkisi altındadır. Bu nedenle inatçı ve statüye önem veren, pratik Oğlak burcunda pek rahat eder. Bu dönem hedef koyup üzerinde çalışmak için harikadır.👊


21-23 Şubat arasında sevgili Mars, Uranüs ile etkileşimde olacak ve Aralık ayındaki Güneş tutulmasını tetikleyecek. Bu ne demek? O tarihte başladığınız işler için bir hareketlenme veya beklenmedik haberler demek.


22-28 Şubat arasında Güney Ay düğümü ile birlikte hareket edeceği için biraz atalet hali ve dahi hafif asabiyet duygularına dikkat etmeli. Geçmişten gelen bizi engellemeye çalışan bazı konular çözüme ulaşabilir.


23 Mart +- 2 gün öncesi sonrası ise Pluto ile yapacağı kavuşum valla bu senenin en tehlikeli zamanları diyebilirim. Ama hedeflere gitmek söz konusu olduğunda “ aşkta ve savaşta her yol mubahtır” nidaları da kaçınılmaz. Dikkatli olmak lazım. Herkesin gözünü hırs bürüyecektir.


31 Mart +- 2 gün öncesi sonrası ise Satürn kavuşumuyla başarılı olmak, kendimizi gerçekleştirmek için içinde olacağımız baskı oldukça yüksek olacağından bu zamana da dikkat etmeli. Herkesler bir hırs küpü gibi dolaşır artık. Bu tarihlerde asabiyet katsayılarına özellikle dikkat.


Bu iki kavuşum da, Ocak ayındaki Ay tutulmasını tetikliyor. Biraz fazla yer hareketine neden olmuştu, o nedenle pek sevmedim bunu görmeyi ama yazmadan da geçmemek lazım. Aynı zamanda başarı, yükselme, statü de olumlu değişim gibi şanslar da beraberinde getirebilir. Ama buradaki önemli nokta, çok çalışan ve sinirine hakim olan kişilere!!!⛔


Mars zaten iki sene de bir Oğlak burcuna gelir bize hedeflerimizi bir gözden geçirtir. Ama bu sefer bir de etrafta Balık burcunda bir Merkür retrosu var. Bu unuttuğumuz, yarıda bıraktığımız hedefleri gerçekleştirmek için bir fırsat sunacak. Gerçi Balık burcunda Merkür bizi oldukça yavaşlatmak gevşetmek için uğraşırken bir taraftan da Mars çalıştırmak için çabalayacak biraz karmaşıklaşan işler beklenir. Merkür 10 Mart’ta ilerlemeye başladığında daha bir rahatlayacağız. Bu tarihe kadar işlerde gecikmelere sinirlenmemekte fayda var. Beyhude çabalar içerisinde olmayınız…Merkür’ün geri gittiği 3 hafta boyunca planlama eski işleri tamamlama, mevcut olanları gözden geçirme, mükemmelleştirme gibi konulara yönelmek akıllıca olacaktır.


Mars Oğlak burcunda seyahatinin burçlara etkileri: (Yükselen burcunuzu okumanızı öneririm)


KOÇ


Oğlak burcundaki Mars kariyer evinizi hareketlendiriyor. Genellikle bodoslama girişen bir karaktere sahip olsanız da bu sefer önce hedef koyup, planlayıp sonra harekete geçmeyi tercih edebilirsiniz. Yeni bir işe girişmek için Merkür retrosunun bitmesini beklemenizi tavsiye ederim. Ev- aile alanında da hareketlilik beklenir.


BOĞA


Şöyle keyifli uzun bir seyahatin tam zamanı gibi, Merkür retrosu da bitince iyi bir pazarlama stratejisiyle piyasaya saldırabilirsiniz. Yüksek eğitimle ilgili bir adım atmaya da uygun bir zaman. İnançlarınızla ilgili fazla tutucu olabilirsiniz, başkalarının inançlarına da saygılı olmayı unutmayın!🤐


İKİZLER


Oğlak burcundaki mars 8. Evinizi hareketlendiriyor. Ortak malların paylaşımı, miraslar, krediler veya nafakalar gibi konularda tuttuğunuzu koparabilirsiniz.💵 Ortak yatırım da yapabilirsiniz. Finansal konulara yöneleceksiniz. Tutkuların da arttığını belirtmeden geçemeyeceğim sevgili İkizler.


YENGEÇ


Ooops Karşıt burcunuzdaki Mars, ilişkiler evinizi hareketlendirecek. Biraz “biz” olarak hareket etmeyi öğrenme zamanı.👫 Aynı zamanda dostu düşmanı birbirinden de ayırmak için ideal zamanlardır. Ama tabii insan bu gibi şeyleri bir şeyler yaşayarak öğreniyor. Bir ilişki kurmayı da mevcut ilişkisi olanlar için evlenmeyi hedef haline getirmeniz mümkün denilebilir. İş ortaklarınızla da sınırların doğru dürüst belirlenip, düzgün bir ortaklık haline gelmesi için idealdir.


ASLAN


Mars, Oğlak burcunda hayatınızdaki düzensizlikleri toparlamanız için fırsat veriyor. Biraz fazla çalışma anlamına da gelebilir. Yeni bir iş fırsatı da getirebilir. Sağlığınızla ilgili kontrollerin yapılması için de uygun bir zaman olacaktır. Ayrıca spora başlamak, rejime girmek için de kolaylık ve motivasyonunuzu arttırır.🤸‍♀🥗


BAŞAK


Hobilerinizi paraya dönüştürmenin tam zamanı.💷 Ya ailenizi bir bebekle genişletme kararı da alabilirsiniz.👨‍👩‍👧 Bekar olanlar şahane bir aşkın içine düşebilirler, ama tercihen Merkür retrosu bittikten sonra düşşünler 😉 🔥Aa borsa vs gibi işlerden de akıllı seçimlerle oldukça iyi para kazanılabilir. Velhasılı oldukça görünür olacağınız bu dönemi iyi kullanmanızı tavsiye ederim.


TERAZİ


Ev hayatı hareketlenir. Dekorasyon değişikliği, taşınma gibi konularda bir takım değişiklikler gelebilir. ⚒Bir yuva kurma isteği artacaktır. Aile ile ilgilenmek gerekecek durumlar ortaya çıkabilir.


AKREP


Yönetici gezegenlerinizden Mars 3. Evinizi hareketlendiriyor.Tam olarak iş halletme zamanı. İletişim konuları özellikle hareketlenecektir. 😊Anlaşmalar dönemi denilebilir. O nedenle Merkür retrosuna dikkat. Herşeyi iyice okuyun mümkünse geçmesini bekleyin. Kısa yolculuklar, komşularla/yakın akrabalarla ilişkiler, küçük eğitimler için de fırsatlar olabilir.


YAY


Finansal konular hareketleniyor.💰 Yeni gelir kaynakları bulursunuz. Ama harcamalar da bir o kadar artar. O kısma dikkat etmekte fayda var, fazla sosyalleşmekten ve alışverişten kaçınmak lazım. Finansal konularla ilgili hedefler koymanın ve üzerinde çalışmanın tam zamanı. Böylece yeni gelir getirici bir kaynak bulabilirsiniz.


OĞLAK


Tataaam Mars, hayatta istediklerinizi almak ve gerçekleştirmek için enerjinizi oldukça yukarı çekecek. 🔥 Bu iki senede bir size sunulan fırsat doğru hedefleri koyup üzerinde sakince ve çok çalışarak başarılı olabilirsiniz.👊 Öfkenize dikkat etmek özellikle yukarda belirtilen tarihlerde faydalı olacaktır. Öfke, acele ve sakarlıklar, kemik sorunları çıkartabilir.😤⛔ Bir ameliyat ile ilgili bir ihtiyaç da ortaya çıkabilir.


KOVA


Bu içinizde tuttuklarınızı dışa vurup artık konuya iyi bir kapanış yapmanın tam zamanı olabilir özellikle Merkür retrosu geçmişten gelen insanlarla yapılacak bu kapanışın psikolojiniz açısından oldukça şifalandırıcı olmasını sağlayabilir. Bu dönem onun dışında bir hazırlık süreci bir buçuk ay sonra oldukça hareketli bir evreye gireceğiniz için psikolojik olarak hazırlanmanız da gerekiyor. Sağlık kontrolleri yaptırmak da iyi olabilir. Meditasyon, yoga gibi derinlik gerektiren çalışmalar kendinize daha iyi hissettirebilir.🧘‍♀


BALIK


Süper sosyal bir döneme giriyorsunuz.💃🕺 Çok popüler olacağınız, aranacağınız, yeni dostlar edineceğiniz bir zamandasınız. Dostlar sayesinden yeni iş alanları, gelir imkanları elde edebilirsiniz. Derneklere üye olup toplum için bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz.


Hepimize iyi gelmesi dileğiyle...

Sevgiler


140 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page