top of page
  • Writer's pictureSelin Burat

Oğlak Burcunda Süper Dolunay




13 Temmuz 21.37 de Oğlak burcunun 21 derecesinde süper bir dolunay gerçekleşecek. Pluto başrollerde, ne demek diyenlere gerçekler acıdır, yüzleşmek lazım şeklinde yanıt verebilirim. Sanki her şey çok kötüymüş hissi çok hakim olabilir. Ama unutmamak lazım en dibe batmak lazım ki yere ayaklarını vurup en yukarı çıkmak mümkün olsun. Yada etrafı temizlemek ihtiyacı olması için belki de iyice pislenmesi lazım ki artık farkına varabil. Böylece tüm kirleri temizleyebilesin. Bu ara sabır konusunda biraz zayıf da olabiliriz tabii.

Ay Oğlak burcunda hiç hiç kendisini iyi hissetmiyor. Bilinçaltı sorumluluklar altında kalmış. Sürekli kendini bir, kontrol et. Bir sürü direktif. Bir de yetmezmiş gibi sınır dışında bu rahatsızlığı kontrol altında tutması çoook zooor. Merkür de sınırdışı olduğu için kendisi de tutulamayacak taraflarımıza katılıp kuvvetle muhtemel dilimizi tutmamızı da zorlaştıracak. Yanına bir de Pluto yanına yatmış. Duygusal ihtiyaçlarımızı anlayıp tatmin edebilmemiz oldukça zor olacak diyebiliriz. İnsanlardan bu ruh halini saklamaya çalışması zor olacak gibi. Bir huzursuzluk hali hakim. Ayh bilemiyorum belki de bende olduğu için bu kadar bastıra bastıra yazıyorumdur. Yani aslında yerin dibinde sakladığımız duygularımız, travmalarımız hepsi çok yüzeyde. Hemen dolunay öncesi yaralarımız Chiron açısıyla daha da belirginleşebilir. Şifaya açık bir zaman aslında. Rahat rahat çıkarabiliriz hepsini ortaya. Çıkar, fark et, temizle… Ne kolay söyledim değil mi @kimimi valla birazdan regresyonumuz var. Biz başlıyoruz temizlemeye!

Garantici bir dolunayla içimdeki patlamaları göz önünde bulundurmadan sakinlemeden kendimi sokağa atıyorsam olmadık yerlerde patlamamak mümkün değil o nedenle sakin bir şekilde içinizdeki irini akıtmaya çalışın derim.

Dolunay anında Kova burcu yükseliyor. İsyankar tarafımızı da destekler. Aslında neşeli bir devrim hali olabilir. Kova bizi kurtaran şey. Dolunay haritanın 12. Evinde buraya bi dikkat etmek lazım. İnsanın en büyük zararı kendine bu 15 gün hırpalamayın kendinizi.

Bi taraftan da enteresan, ani, beklenmedik karşılaşmalar, tanışmalara açık bir zaman denilebilir. Özellikle Boğa burcunun ortalarına doğru doğanlar markette sıranızı kapmaya çalışan, trafikte sinyal vermeyip önünüze çıkan abilere dikkat edin derim. Hayatınızın erkeği olabilir. Zira Uranüs düğümlere doğru yolda Ancak özellikle ilişkilerde güneş eril temsilcisi iletişimden yana ok ama gereken sorumluluğu almaktan kaçarken, bu 15 gün arının çiçekten bal alışı misali, alıp kaçarsa ki çok meyilli, dişil olan ay Oğlak burcunda sorumluluk istiyor ve yanındaki Pluto’yla kaçanı yakalarsa valla canına okur söyliiim

Güneş ise Merkür’le kavuşumda 6. Evde. Sağlığımızı, günlük rutinimizi, işimizi düzene sokmanın tam zamanını gösterir. Hatta ay büyürken Merkür Güneşle de kavuşacak biraz daha düzene girebileceğimiz bir zaman denilebilir.

Diş, çene, deri, kemiklere hatta dizlere dikkat etmekte fayda var.

Saçını kızıla boyatmak isteyenler için iyi bir zamanlama olabilir.


Oğlak Dolunayı’nın Yükselen Burçlara Etkisi


KOÇ


Kariyerinizde köklü değişimlere gebe bir zamandasınız. Hedeflerinizi değiştirmenin tam zamanı diyebilirim. Kaldırabileceğinizden fazla size yüklenen yüklenenleri sırtınızdan atmak için inanılmaz bir istek duyabilirsiniz. Taşınmak için çok da uygun bir zaman olabilir.


BOĞA


Hayat görüşünüzü kökten değiştirecek olaylara açık bir zaman. İnançlarınıza sıkı sıkıya bağlanmak istersiniz, ama yapabilir misiniz? bence deneyin.


İKİZLER


Başkalarının kaynaklarını daha iyi kullanmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Borç falan almayın, kredi işlerine girmeyin. Ameliyat gibi cerrahi işler için iyi bir zaman diyebiliriz.


YENGEÇ


İlişkilerde biraz gerilmek mümkün. Mevcut ilişkilerdeki sorunlar konuşularak bitebilir. Hiç ilişkisi olmayanlara ise yeni bir ilişki vaat edebilir.


ASLAN


Rutin hayatınıza bir düzen gelebilir. İşsizler iş bulabilir. İşiniz var ise de bence patron ve otorite kişilerine karşı dikkatli olmakta fayda var.


BAŞAK


Spekülatif işlemlerden uzak durmanızda fayda var. Aşk için ise her türlü risk alınır. Yürümeyen ilişkilerden de kaçabilirsiniz.


TERAZİ


Taşınmak için uygun bir zaman belki de renovasyon için de uygun olabilir. Ailede köklü travmaların açığa çıkması mümkün denilebilir.


AKREP


Yeni bir çevreye girmeniz mümkün. Kardeşler, komşularla da bir takım travmatik olaylar yaşanabilir. etkileyici konuşmalar yapabilirsiniz.


YAY


Özdeğeriniz, yeteneklerinizi sergilemek, finansal konularda oldukça önemli bir zaman. dolunay yapılan projeleri öne çıkartıp, işte parlamanızı sağlayabilir.


OĞLAK


Dolunay burcunuzda gerçekleşecek. Radikal kararlara dikkat etmenizi öneririm. Evlenmek boşanmak tüm önemli kararlara açık bir dolunay. Radikal hareketlerden kaçının. hayatınızda büyük temizlik zamanı denilebilir.


KOVA


Gizli düşmanlar açığa çıkabilir. İçinize dönüp biraz kimselere bulaşmadan oturmak için uygun bir zaman


BALIK

Sosyal çevreniz değişiyor diyebiliriz. Arkadaş çevrenizde derin değişimler yaşayabilirsiniz.


sevgiler Selin

Recent Posts

See All
bottom of page