top of page
  • Writer's pictureSelin Burat

Terazi Burcunda Dolunay


Dün sabah saat 05:34’te 18°43’ Terazi burcunda bir dolunay meydana geldi. Dünyaya çok yakın bir mesafede olduğu için Süper Ay deniyor buna. Ne zamandır çok da gergin açılar görüyorduk, şahikasına çıktı şükür 🙈😂Şöyle düşünün bedenlerimizin minimum %60 ı su, denizlerde gelgite sebep olan Ay 🌑 bizim bedenlerimizde de bir takım gelgitler yaratıyor elbette. Hele ki böylesi gergin açılarla donandığı bir zamanda. Daha önce görmediğimizi göreceğimiz zaman.🙏


2019 Ekim’inde attığınız bir takım tohumlar, girişimler var ise bu dolunayda o hareketlerin neticelerini almaya başlayabilirsiniz.


Dolunay haritalarının 15 gün boyunca etkisini sürdürdüğünü düşünürüz. Özellikle bugünkü gibi çok açılı gökyüzü olayları olduğunda. Gelelim anlatmaya;


Herşeyden önce Terazi burcu dengeye gelmek demek. Biz hayatlarımızda dengeyi kaybettik, azizim. Belki de bu olanlar bu nedenle oldu bilmiyorum ki. 🤷‍♀️ Kimimiz çok çalıştık, özel hayatı ihmal ettik, kimimiz tam tersi. Hayatlar o kadar hızlı akmaya başladı ki etrafa bakmayı, dostlara bakmayı, ailemize özen göstermeyi, en çok da kendimizle ilgilenmeyi atladık. İşte şimdi bunların hepsinin dengeye gelmesi için çok zorlu bir durumun içinde, sahip olduklarımızın değerini anlamaya ve sahip çıkmaya başladık. Dengemizi bulmamız dileğiyle…🙏


Dolunay olduğu esnada İstanbul’a göre Balık burcu 🐠 yükseliyor. Üstelik de Neptün ile kavuşum halinde. Neptün, bu salgınlar, hastalıklar, psikolojik iniş çıkışlar, hastaneler, aldanmalar hep kendisinin etkisi altında. 🦠Hastalık kapanların sayısı artacaktır. Kendisine ek olarak Merkür de yükselene kavuşum halinde, e yanında Neptün olunca yalan haberler, ilk aklan gelen. 🤷‍♀️12. Evde biraz stres kısmı yükselebilir, evdeyiz bu da doğal. Ama birkaç şeye dikkat çekiyor. Mesela yanlış teşhis, veya teşhise güvenmeyip başka ilaçlar alıp zehirlenmeye dikkat. 🧬💉Bir de ilişkilerde de ayrı olan çiftlerde paranoya falan gelişebilir. Yapmayın canım sevdiceğinize, yazıktır. Bak bulmuşsunuz birini kaçırmayın dii mi ama. Bu zaman birbirimize şefkat gösterme zamanı, ilişkiler önemli. 🧸🎈Tabii bunun iyi kullanımı halinde rahatsızlıklarınızı düzgünce anlatıp, ilişkiyi güçlendirme yolunu da seçebilirsiniz. 🙏Devam edelim bakalım daha neler geliyor. Yavaş yavaş açarım artık :) Hemen ardından karşılıklı duran Ay ve Güneş’in derecelerine bakıyoruz. Ay, astroloji de Yanan Yol tabir edilen konumda, çok zayıf, genelde saat astrolojisinde kullanılsa da şiddet içerikli olduğu düşünülür. Güneş ise, aksine bir güçlü. Bende aklı selimin, erk’in, duyguya galip geleceği hissini oluşturuyor.


Bir de bu dolunayın doğası karşıt gelen iki gücün çıkışında duran Jüpiter- Pluto kavuşumu var. Zaten dolunay zamanı gergin bir karı-koca Ay’la Güneş. Çekişmeleri, gerginlikleri de onlardan boşalacak diye düşünülebilir. “Bu ne demek?” derseniz. 🤔Jüpiter yöneticileri kast etse, Pluto da sertlik olsa, daha sert önlemler gelecek diye düşünürüm. ⛔️Üstelik çok yakın olmamakla beraber onlara kavuşum halinde bir Satürn – Mars kavuşumu var ki Uranüs’ten de o sert bir etki alıyor. “Ya bir paragrafta kaç tane “sert” kullandın?” diyeceksiniz ama ne yapayım ne çıkarıyorsam söylüyorum artık! 🤷‍♀️Bunların arasında tek bir kurtarıcı etki var o da Merkür, ılımlı bir açı yapıyor. Akılcı bir düşünce ile hareket etmek demek. 🤓 Ayrıca Plutoyla etkisi saklanan bazı haberleri de ortaya çıkarabilir. İyi haberler anlamına da gelebilir. Bu bence halkın gelen bu tedbirleri anlayışla karşılayacağının emaresi… Ki umarım öyledir. 🙇‍♀️ Aslında olan değişiklikler uyum sağlamamız için göklerden gelen bir yardım belki, akılcı davranmak bu Dolunay’ın en büyük mesajı bence. Unutmayalım uyum sağlayan hayatta kalır.👊


Mars -Uranüs açısının gerginliği isyan etme potansiyeli arttırıyor. 🆘❌Tehlikeli hareketler. Karantinadan kaçanların haberlerini daha çok duyarız gibi. Uranüs, Mars’ın Satürn’den aldığı destekle harekete geçmesi için bıçaklarını bilemesi gibi bir şey. Bu zamanlarda beklenmedik durumlar, isyanlar patlayabilir. ⚠️ Lütfen öfkemize dikkat edelim. Cesaret yüksek olacaktır, ne istediğimizi bilirsek, bu zamanda almamız için destekleniriz. Bakın bu aslında hepimizi etkiliyor. Haritamızın hangi alanında gerçekleşiyor ise o alanda yaratıcılığımızı ortaya çıkartabilirsek bu öfke saçma halinden ve getirdiği tehlikeden korunabiliriz ❗️Bu hakikaten önemli bir uyarı çünkü Uranüs- Mars açısı tam olarak Türkiye’nin Güneşi’yle çok sert bir etkileşim halinde. 8. Ev yurt dışından gelecek finans kredi ve borçları, halk güvenliğini ve suçları temsil eder. Buradaysa tehlikeli ikili Mars-Satürn var. Allahtan 7. Ev memleketin dış ilişkilerini temsil ediyor, burada Jüpiter bize yardımcı olacak gibi görünüyor, ama dikkat elzem, zira dönüştüren, değiştiren Pluto’da burada. Velhasıl sevgili okur, özellikle bu 15 gün herkes sakin olmalı. Etliye sütlüye dokunma izle canım.‼️


Türkiye haritasında hiç mi güzel haber yok deme sevgili okur! Tek bir güzel haber var, o da Chiron’un Dolunay’ın güçlü tarafında Güneş’le kavuşum halinde olması, şifayı sembolize eder. Bir ilaç geleceğini düşünüyorum artık. Üstelik’de ülkemizden bile olabilir bu çünkü ülke haritalarında 10. Ev yönetimleri temsil edebileceği gibi ulusal statüyü, şanı temsil eder. ( pek olumlu gördüm kendimi)🙏


Ayh unutmadan bir de evdeyiz rica ederim bahar temizliği yapıcam diye çok ağır falan kaldırmaya kalkmayın. Terazi bel bölgesini sembolize eder. Ve bu zamanda zayıf. Böbrekler için de bol bol su içmeyi unutmayın.


Terazi Dolunayı tek tek burçları nasıl etkiliyor? Kişisel doğum haritanızın aldığı etkileri daha detaylı olarak öğrenmek isterseniz, lütfen linke tıklayınız.

(Yükselen Burcunuzu okumanızı tavsiye ediyorum.)


KOÇ


Dolunay özellikle ilişkiler alanında etkili. 💓 Bir aydınlanma yaşamanız mümkün. Gerginlikler olasıdır. Ama yolunda giden ilişkilerde bir üst seviyeye çıkma kararı alınabilir. İşte görüşüyordunuz, artık ilişkiniz var. Ne biliim ilişkiniz var nişanlanalım da ardından evleniriz. Evlendik çocuk yapalım gibi. Ama tabii bu evlilik yürümüyor boşanalım fikri de gelebilir.

Sosyal ilişkilerde, dostluklarınıza dikkat edin. Teknoloji konuları, yeni projeler, uzaktan çalışma gibi konularda yeni fikirler üretmek sizi etrafa saldırmaktan koruyabilir. Kimseyle ortak iş yapmanın zamanı değil. Beklenmedik masraflar da çıkabilir. Dikkat.

Kişisel doğum haritanızın aldığı etkileri daha detaylı olarak öğrenmek isterseniz, lütfen linke tıklayınız.


BOĞA


Sağlık alanınız bu dolunaydan gelen etkinin altında‼️Bel bölgesine dikkat edin derim. Günlük rutininiz bir şekilde aksayabilir. İşte sorumluluklarınız artabilir. Bu zamanda ofiste yaşadığınız sorunlara ani tepki vermeyin. Var ise evcil hayvanlarınızla ilgili bir zorluk da yaşamanız mümkün.

Kişisel doğum haritanızın aldığı etkileri daha detaylı olarak öğrenmek isterseniz, lütfen linke tıklayınız.


İKİZLER


Dolunay aşk hayatınızı hareketlendiriyor. 💃🕺Online, teknolojik araçlarla flörtte dünya markası olmaya adaysınız. Online kısmetiniz pek açık yani. Dm üzerinden fingirdemeler başlasııın. 💑 Çocuk yapmak için ideal zamanlar. Yaratıcılığınız artıyor. Yeni hobiler öğrenmek için de tam zamanı denilebilir. Yurtdışıyla ilgili veya hukuki konularınız var ise biraz yaratıcı çözümlere ihtiyacınız olabilir. Bu konularda öfkelenmeyin.

Kişisel doğum haritanızın aldığı etkileri daha detaylı olarak öğrenmek isterseniz, lütfen linke tıklayınız.


YENGEÇ


Aile, ev ve kariyer konularınızda hareketlilik olabilir. Ailede bir sır ortaya çıkabilir. Sorunları çözmek mümkün. Ev dekorasyonuyla ilgilenmek iyi gelecektir. 🏡 Evde kalmaktan sıkılıp birbirinize girmeyin. İkili ilişkilerde de ayrıca gerginlik artabilir. Sakin olmak önemli. Ortak mallar, krediler gibi konularda desteklenebilirsiniz.

Kişisel doğum haritanızın aldığı etkileri daha detaylı olarak öğrenmek isterseniz, lütfen linke tıklayınız.


ASLAN


Online işler yapmak için iyi bir zaman. 👩‍💻 Yazı yeteneğiniz varsa blog açmak iyi bir fikir olabilir sosyal medyadan para kazanabilirsiniz. Ama hazırlıksız yayınlar yaparsanız bunun olumsuz geri dönüşleriyle karşılaşmanız mümkün. Hazır vakit de müsaitken online eğitimlere katılabilirsiniz. Sağlığa dikkat etmeli. Ayrıca ikili ilişkilerde öfkenize hakim olmalısınız.

Kişisel doğum haritanızın aldığı etkileri daha detaylı olarak öğrenmek isterseniz, lütfen linke tıklayınız.


BAŞAK


Sahip olduklarınızla ilgili alanda oluşuyor bu dolunay. Maddi konular, değerler. 💵💵💵Yatırımlar veya yeni projeler, iş kurma istekleri iyi araştırılmalı. Online ticaret üzerinden para kazanmak mümkün. Harcamalara dikkat. Günlük rutinle ilgili ani değişimlere sakin kalarak uyum göstermeye çalışın. Ama hakkınızı da yedirtmeyin. Sorumluluklarınız artabilir. İkili ilişkilerde de hareketlenmeler olacaktır.

Kişisel doğum haritanızın aldığı etkileri daha detaylı olarak öğrenmek isterseniz, lütfen linke tıklayınız.


TERAZİ


Burcunuzda gerçekleşiyor dolunay. Hayatınızda birçok değişiklik beklenebilir. Dış görünüşünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz. 💇‍♀️ Arzu ettiğiniz değişimleri yaratmaya çalışın. Spora başlama zamanıdır. 🤸‍♀️Yediklerinize dikkat edin. Planlarınız erteleniyorsa başka planlar yapın. Boş bırakmayın etrafı. Bu hayat sizin. İlişkilerde kopmalar olabileceği gibi yeni başlangıçlar da olabilir. 💑Mars’ın 5. Eve girişiyle zaten aşk hayatının bir hareketlenmiş olması lazımdı. Kendinizle ilgili daha net bir bakış açısı geliştirebilirsiniz.

Kişisel doğum haritanızın aldığı etkileri daha detaylı olarak öğrenmek isterseniz, lütfen linke tıklayınız.


AKREP


Dolunay 12. Evde gerçekleşiyor. Aman diim gizli kalmış sırlara, şimdiye kadar bilmediğiniz gizli kalmış düşmanlara dikkat. 😱😎Bunun dışında ruhsal bir arınma imkanı sunuyor bu dolunay. Kendinizle baş başa kalabildiğiniz kadar kalın. Ve kendinizi arındırın, şifalandırın. Neticede küllerinden doğmayı en iyi bilen burcun bir ferdisiniz. 👊Ayrıca sağlığınıza da dikkat edin.

Kişisel doğum haritanızın aldığı etkileri daha detaylı olarak öğrenmek isterseniz, lütfen linke tıklayınız.


YAY


Bir sosyal medya güzeline daha geldik. 💋Interneti, #zoom ’u, #whatsapp ’ı daha ne var ise her birinin en aranılan kişisi olmaya adaysınız. Bu konularda iyi projeler üretip bunlardan gelir sağlayabilirsiniz. 👩‍💻 Sosyal çevreniz sayesinde bunu duyurabilirsiniz. Fakat lütfen dost sohbetlerinde aniden öfkelenmemeye dikkat edin. Ayrıca ani ödemeler, para konularındaki zorlanmalar nedeniyle yaşadığınız sıkıntıların öfkesini de arkadaşlarınızdan çıkartmamaya çalışın.

Kişisel doğum haritanızın aldığı etkileri daha detaylı olarak öğrenmek isterseniz, lütfen linke tıklayınız.


OĞLAK


Dolunay sizi oldukça hırçınlaştırmış olabilir. 🤯😤🤬İş konularında sorumluluğunuz artıp ailenizden destek görebilirsiniz. İşte yanlış kararlara, hatalı sunumlara kısaca üzerinize gelinebilecek açık bırakmamaya bu 15 gün dikkat etmenizde fayda var. Yöneticilerinize karşı sakin kalmak iyi bir fikir olacaktır❗️

Kişisel doğum haritanızın aldığı etkileri daha detaylı olarak öğrenmek isterseniz, lütfen linke tıklayınız.


KOVA

Hukuki konularınız var ise zorlanabilirsiniz, ihmal etmeyin, bunlarla ilgili bir tamamlanma da gerçekleşebilir. Yabancı kültürlerle ilgili fırsatlar gelebilir. Uzak bir yerden bir sevgili bulabilirsiniz. Online ticaret konularında fırsatlar gelebilir. Evde kaldığımız kendimizle kaldığımız bu zamanlarda inançlarınızı sorgulayabilirsiniz.🧐

Kişisel doğum haritanızın aldığı etkileri daha detaylı olarak öğrenmek isterseniz, lütfen linke tıklayınız.


BALIK


Öncelikle yatırımlara dikkat. 💵İkincisi ortak mallar, krediler, nafakalar, bonuslar gibi konularda zorlanmalar yaşamanız mümkün. Beklemediğimiz harcamalar yüzünden zorlanmak mümkün. Öfkenizi dostlarınıza yansıtmamaya çalışın. Neticede herkes stres altında.🤷‍♀️

Kişisel doğum haritanızın aldığı etkileri daha detaylı olarak öğrenmek isterseniz, lütfen linke tıklayınız.


122 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page