top of page
  • Writer's pictureSelin Burat

Venüs Balık Burcunda; Aşk Düşsün Peşimize


Arka arkaya gelen Mars retrosu ve Merkür retrosu süngüleri yerin yedi kat dibine düşürmüştü, bitmeleri her ne kadar şahane olsa da tam kendimize gelemedik. Ama siz de yerlerde sürünen enerjimizle suratsız suratsız dolanmaktan bıkmamış mıydınız?

“Evren bana tatlı yüzünü gösterebilir misin artık?” demiştim ki, gözümüz aydın Venüs Balık burcuna geçti…


Sezen Aksu’nun da dediği gibi

“Sevişe sevişe de ölür, dövüşe dövüşe de icabında

Hiçbir topuk tıkırtısı bu kadar davetkar çalamaz

Bir göz vuruşuyla yerle bir eder böyle bir şey olamaz


Herkes Venüs’ü aşk olarak bilir ama savaş da tam göbeğindedir, Venüs’ün…


Hiçbir gezegen yerleşimi bu kadar sıcak ve heyecan verici olamaz…

Düşelim yine de aşkın peşine, bırakalım silahları, hem savaş alanının neresi olduğu belli olmaz J

Balıktaki Venüs, nezaket ve merhameti hayatlarımıza geri getirecek. Empati yeteneği ve romantizmle kalpler yumuşayacak, Mars’ın Ağustos’tan beri iletişimdeki zorluklarla hırpaladığı ilişkilerimizi onarıp, beslememize ve mutluluk dolu bir dünyaya kaçmamıza izin verecek.


Bu zaman yıldızların altında fantastik, romantik bir yolculuk için ideal denilebilir Film benzeri aşklar, gerçek dünyada peri masalı hikayeleri duyarsanız şaşırmayın. Amaaaa hep bir ama var dii mi? Bu herkesin uzun süreli keyifli birliktelikler yaşayacağı anlamına gelmez, neticede Balık enerjisi düzensiz ve geçici olabilir. Hele ki 4 Şubat'ta Venüs ve Mars sert bir açı yapıyorlar. O bir kaç güne dikkat etmek lazım. Bir hayale kaçmaya çalışmak isterken lütfen bu arada ayaklarınızın yerden kesilmesine izin vermeyin. Hatta somut kanıtlara rağmen inanmamayı seçip kendi gerçekliğinizi bile yaratabilirsiniz.


7 Şubat'ta ise Uranüs bizi pat diye beklenmedik bir şekilde sarsacak ve belki aşk işte tam da burada göz kırpacak. Hoş sürprizler yolda diyelim mi? diyelim ya J

Ne çıkabilir buradan mesela aşk, beklenmedik maddi kazançlar ve tatlış karşılaşmalar. Siz iyi olun içinizi de iyi tutun Allah büyük diyelim…


Venüs'ün Balık burcundaki bu coşkulu hali sadece birkaç hafta sürecek…

Bu arada 15 Şubat'ta Neptün ile kavuşacak.

Şimdi buraya dikkat bu zaman romantizmde süper bir zaman olabileceği gibi ayakları yerden çok fazla da kesebilir. Ama yalnız değilsiniz bu bir kaç gün duyguların derinliğinde erimek için, aşkın tatlı sularına atlamak için çoook uygun.


Ne yazık ki, Balık enerjisi aynı zamanda bir aldatma, aldanma manipülasyon vs etkileri olabilir. Etrafınızdaki insanlara özellikle de ilişki kurduğunuza dikkat edin. Kalp, böylesi Balık geçişlerinde bizi genellikle aşka götürse de 3 haftalık bu yolculuk bittiğinde bir anda nooldum ben dememek için gözünüzü açıp kiminle olduğunuza dikkat edin derim.

Yada amaaan deneyimdir biraz hayatın güzelliklerine dalayım derseniz o da olur tabii...


Tabii unutmadan kimler etkilenir onu da yazalım. Haritalarımızın Balık burcu alanlarında iyicil bir etki açığa çıkartır, fırsatlar yani. En güzel etkileri Balık, Başak, Boğa, Oğlak, Akrep ve Yengeç burcu olanlar ve yükseleni bu burçlarda bulunanlar alırlar.


sevgiler

Selin

Recent Posts

See All
bottom of page