top of page
  • Writer's pictureSelin Burat

Yay Burcunda Güneş Tutulması Talih Cesurdan Yanadır



Hazır mısınız, Ahali?🤩

Yarın 14 Aralık 2020, saat 19.16 da 23° derece Yay burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız.

Neler olacak merak ediyorum diyenler için gelsin bu yazı🥰

Güneş tutulmaları neticede çok etkili Yeni Ay’lar olarak tarif edilebilirler.

Öncelikle iletişim odaklı bir güneş tutulması yaşayacağımız kesin. Yeni Ay, Merkür arasındaki kavuşum sayesinde iletişim, düşünmek, bilgiyi paylaşma konularına odaklanacağız demektir. Yeni bir başlangıç geliyor. 🤩Haritanızın hangi alanına denk geliyor ise bu tutulma o alanda yeni bir başlangıca hazır olun. 🤓Tataaaaam Acaba hangi alana denk geliyor?🤗

Bununla ilgili danışmanlık almak isteyenler DM’den yazabilirler.

Yeni görüşlere açık olmak, ben bilirim en iyisini düşüncesinden uzak durmak. Fanatik bir şekilde isteğini dayatmak veya değiştirmekten geri durmak zarar verecektir. Açık olun, değişimi kucaklayın.👊

Bu tutulmanın aynı zamanda Mars ile de yeni hedefler koymayı destekleyen, güvenle hareket etmeyi, girişim yapmayı, cesareti gösteren çok güzel bir açısı var. 😍Şimdi bunlar güzeldi, ama bu tutulmayla ilgili beni en rahatsız eden tarafı Merkür-Neptün arasındaki sert etkiler. 🥶 Merkür- Neptün arasındaki sevimsiz açı ne demek? Nelere neden oluyor? Yanlış iletişim, yanlış anlaşılma kendini ifade edememe, alınganlıklara, aldatılmalara neden olabilir. Daha fenası bu biraz enfeksiyon, zehirlenmelere çanak tutacaktır. 🤢Burada Korona’ya dikkat demeden geçemiyorum. ⚠️ Ya hakikaten çok sıkıldım ben bu korona’dan demeden geçemeyeceğim.


Merkür kısmına geri dönelim. Ana tema düşünme biçimi, iletişim. Buradan iki önemli etki alıyor biri Mars’tan gelen olumlu, cesaret veren, aklın çalışmasını arttıran, hızlandıran Mars olumlu açısı. 👊 Diğeri de tam olarak bunun tersi olan kafa karıştıran, aldatıcı yanlış anlamalara yol açan Neptün açısı. 🥺Mars’ın hem bulunduğu derece nedeniyle hem de kendi burcunda güçlü konumu nedeniyle Neptün’e galip geleceğini düşünüyorum. 😎Zaten Mars’a savaşçı kız kardeşi Eris de arka veriyor. 👺 Valla bunlar galip gelirler. 👊Neyse devam Merkür Güneş tutulması açısı bir taraftan düşünceleri hareketlendiriyor, diğer taraftan seyahatleri de diyebiliriz. Merak artacaktır. 🙈Ticarete bir hareketlilik gelecek gibi bir etkisi olur. Yeni insanlarla tanışma, bilgi alışverişi artar. Sosyal medyanın gücünün artacağı da öngörülebilir.🙊🙉🙈

Tutulmanın Mars’tan aldığı olumlu açış ise gaz pedalına basmak için teşvik edici olacaktır. Cesraet artar. Yeni hedefler koymak, bunları gerçekleştirmek için gücümüz de cesaretimiz de olacak demektir. Hızlı kararlar da buna etki edecektir. “Kader cesurları sever.” (Fortune favors the brave.) diye bir söz var ya tam da onu yaşayacağımız bir tutulma diyelim. 🥳Ayrıca toplum içinde konuşma yapmak için de önemli destek görülür. Ve açılamadığınız kişiler varsa koşun azizim.

Ve yukardaki güzelim etkinin tam tersini veren sevimsiz, tutulmaya sert açı yapan Neptün. Zayıf, yapamayacak gibi, tembel, güvensiz hissettiren bir etki. Ayh valla bakın takılmayın buna. Dinlemeyin o arkadan gelen sevimsiz şeyi. 🙄 Kafaları karıştırır bu etki. Yanlış insanları gözümüzde büyütebiliriz. Pasiflik, hayal kırıklığı falan getirebilir. Valla buna uyarsanız sonumuz skandal söyliim. Hırsızlıklara, dolandırıcılıklara falan da dikkat etmeli. Aman aman zaten kriz geliyor dedik 2021 de o nedenle uyanık olun ahali. 😱 Bir de insanı çok dikkatsiz ve unutkan da yapabilir. Şimdi bir de lütfen alıngan olmayın. Bu dönemde herkes kendini ifade etmekte zorlanacak. Paranoyak olmaya gerek yok. Siz de kendinizi ifade ederken lütfen açık ve net olarak konuşmaya dikkat edin. Tereddüt etmeden cesaretle ilerlemek lazım. Zaten bu Mars-Eris ikilisinin bir araya geldiği zamanlar genellikle korkutucu zamanlar olur, ama yine de ilerlemenin gerekli olduğu zamanlar demek.

O zaman bu işi kurtarırız.😉

Tutulmanın kavuşum yaptığı Ras Alhague adında bir sabit yıldız var. Birincisi herkes edepli olsun, sapkın davranışlar uzak olsun dedirtiyor. ⚠️İkincisi enfeksiyonlara açık olmaya neden oluyor. Hatta salgın hastalık da gösteriyor. ‼️Bu korona sayıları daha artar yani sevgili okuyucu! 🤷‍♀️Neptün’den gelen de bir zehirlenmeler riski olduğu için ama diyorum. Alışık olmadığınız ilacı kullanmayın. Alkol ve ilaç tüketimine dikkat edin. Tutulmanın olduğu takım yıldızının zehirli hayvan ısırıklarına çare bulmayı gösteriyor. Hani zehir ve panzehir kısmından çok etkili bir korona aşısı gelir mi acaba diye düşünmeden de edemedim açıkçası. Tabii yine zehirlenmelere de dikkat çekiyor.

Tutulma anında Yengeç burcu yükseliyor. Yöneticisi tutulmanın da burcu olan Yay burcunda. Ne demek? Oldukça korumacıyız demek. Yolunu bulan yolu diğerleri için açacak. Ama önce kendimizi bir kurtaralım da.

Yükselen burçlara göre tutulma etkileri.

Koçlar

Yay burcunda Güneş tutulması yabancı ülkelere taşınma imkanı, yanbancı ülkelerle ticaret yapmak üzere yeni başlangıçlar vadediyor. Yüksek öğrenimle ilgili bir başlangıç da gelebilir. Burcunuzdaki Mars tarafından destekleniyorsunuz. Cesaretle ilerleyin👊. Sezgilerinizin kafanızı karıştırmasına izin vermeyin.

Boğalar

Yay burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması 8. Evinizi aydınlatıyor. Ortak malların paylaşımı ile ilgili yeni fırsatlar getirebilir. Ödenmesi gereken vergiler, krediler kapanabilir. 💸Yeni yatırımlar söz konusu olur ise cesaretle gitmelisiniz. Çevrenizden gelen negatif yorumlara aldırmayın.

İkizler

Yay burcunda Güneş tutulması yalnız kalplere yeni ilişkiler getirebilir🥰. Ayrıca mevcut ilişkiler evliliğe gidebilir. Aman kariyerim etkilenir, toplum ne der vs kısmına takılmayın. Dostlarınız da sizi destekleyecektir.

Yengeçler

Yay burcunda Güneş tutulması devam eden sağlık sorunlarının azalması veya tedavi için olumlu gelişmelere delalet edecektir. Ayrıca yeni bir iş söz konusu olabilir. Yeni bir iş kurmak için desteklenebilirsiniz. Belki de işle ilgili güçlü kişilerin desteğini almaz da mümkün olabilir. yeni bir evcil hayvanı hayatınıza sokabilirsiniz.🐶

Aslanlar

Yay burcunda Güneş tutulması bir başka aşkla ilgili şans vaad eden konum. Aşk geliyor aşk. 😍Zaten var diyorsanız da rutin ilişki canlanır işte. Bebek yapmak için de olumlu bir etki 🤰ayrıca spekülatif işlerden para kazanma şansı verir. Sadece bu riskli işleri, ortağın/partneri eşin parasıyla yapmayın.

Başaklar

Yay burcunda Güneş tutulması yeni bir aile kurmayı da gösterebileceği gibi. Taşınma, ülke değiştirme gibi etkiler de barındırabilir. Gayrimenkul satın alma da bu konulara dahildir. 🏡Eğer böyle bir şey yapacaksanız lütfen ben bilirim demeyin herkese sorun soruşturun öyle alın. Evin içinde duygusal güvenlik duygumuzu arttıracak güzel gelişmeler olabilir. Dekorasyon değişilikleri de gerçekleştirilebilir.

Teraziler

Yay burcunda Güneş tutulması sosyal medya, internet, online ticaret gibi konularda destekleyecektir. 💸Yeni bir sürü insanla tanışılır. Başlayacağınız yeni eğitim hayatınızı değiştirebilir.

Akrepler

Yay burcunda Güneş tutulması ikinci evinizde yani maddi gelirler evinizde ek gelir getirecek işlere başlama, yatırımlar gibi konuları öne çıkartır. 💸Belki ev araba gibi değerli varlıklar satın alma fırsatları da beklenebilir. Öz değerimizin artacağı keyifli bir zaman beklenir.

Yaylar

Güneş tutulması burcunuzda gerçekleşecek, yeni bir hayat! 🥰🤩🤓Enerjiniz artacaktır. Kendinizi yepyeni bir şekilde ifade etmek iletişimizin düzelmesi gibi güzellikler getirecektir.

Oğlaklar

Yay burcunda Güneş tutulması içinize dönüp kendinizle olan bağınızı kuvvetlendirecek bir tutulma bu. Hatta ailevi sorunların neden olduğu travmaları bu dönemde çözebilirsiniz. Ruhsal olarak yeni bir ben yaratma zamanı. Meditasyon, dua her ne seviyorsanız, bu tip spritüel uygulamalar için çok uygun.🧘‍♀️

Kovalar

Yay burcunda Güneş tutulması çevrenizi değiştiriyor. Yeni umutlar, yeni planlar yapmak. Yeni dostlar kazanıp yeni gruplara girme zamanı👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️

Balıklar

Yay burcunda Güneş tutulması kariyer ile ilgili yeni fırsatlar getirebileceği gibi evlilik için de fırsat yaratabilir. 💍Toplum önündeki statünüz artması için olan bu gelişmeler için hareket ederken mutlaka güvendiğiniz kişilere danışın. Bu güzel desteği kullanma fırsatını kaçırmayın.

Hepimiz için mutluluk getiren bir zaman olsun!

Sevgiler

Astrogezenti

Recent Posts

See All
bottom of page