top of page
  • Writer's pictureSelin Burat

Yükselen Yay Burçları ve Yaylar


· Her durumda içinizdeki söyleyin ve sorun

· Teknoloji araçlarını kullanmak ve pazarlama iletişimi ile kazanma zamanı


Yükselen Yay burçları için Satürn 22 Mart’ta kişisel doğum haritalarında 3. eve geçiş yaptı. Bundan önce bu alandan geçişi 26 yıl önceydi. Daha önce de belirttiğim gibi Satürn bir şey kurmak, sistem oturtmak ve disiplin ile ilgilidir. Bu dönem iletişimimizi düzeltmek, iş geliştirme ve pazarlama üzerine disiplinle çalışma zamanıdır.


Yani aklınızı, aklınızın çalışma şeklini disipline etme zamanıdır. Bu şekilde düşüncelerinizi dünyaya sizi anlayabileceği şekilde ifade etmeyi öğrenebilirsiniz. Ve tabii en önemlisi siz kendiniz etrafınızda olanı biteni daha açık bir şekilde öğrenebilirsiniz.


Şimdi sevgili Yaylar bu Satürn uzun bir süredir. Para evinizi işgal edip canınıza okumuştu. Çıkıyor artık. Üstelik Kova burcuna geçerek iletişim, iş, girişimcilik, internet gibi konuları temsil eden evinize giriyor. Bu zor zamanın ardından aklınıza gelecek iş fikirlerine amaaan demeden önce iyice bir göz atın, üzerlerine düşünün. Beğenmeniz halinde önce planlama ardından disiplinle çalışmaya geçin.


Ayrıca bu dönemde konuşmalarınızı dikkatle yapmalısınız. İki düşünün bir söyleyin zamanı. Sözünüzün ardında durun. Söylediğiniz şeyleri ciddiye alın. Ve ilettiğiniz konularda hiçbir şeyi çarpıtmayın bu çok çok önemli. Özellikle işle ilgili söylemlerinizin arkasında durmak gelecekte işlerinizi devamlılığı için gerekli. Patavatsız bir burç olarak burada dikkat size düşer dostlarım.


Bu dönem yeni bir şeyler öğrenmek için de uygun olabilir. Arzu ettiğiniz eğitimi alamadıysanız işte size bu eksiğinizi tamamlamak için fırsat.


Blog yazmak, internet işleri, websitesi, Instagram hesabı, gibi teknoloji işlerine girmek için uygun olabilir. Ayrıca yazmak 📇ile ilgili olarak ciddiye alırsanız iyi yerlere gelebilirsiniz. Senaryo, metin, ders, blog gibi… pazarlama işlerinde sıkı çalışırsanız başarı gelecektir. Bu işlerden para kazanmanız mümkün!

Bu dönemde neleri söylemekten korktuğunuzu yakalamaya çalışın? Ne biliim terfi, maaş artışı istemekten mi korkuyorsunuz, size evlilik teklif etmesini istemekten mi? Bakın bu dönem bunları sorma zamanı. Sorun yanıt “hayır “olsa bile sorun. Sorun ki vakit kaybetmeyin, bilin ki bu olmayacaksa dışarda bambaşka ihtimaller var. Ve korkmadan içinizdekini dile getirin getirin ki bilsinler ayakların denk alsınlar😉


Kişisel doğum haritanızın aldığı etkileri daha detaylı olarak merak ediyorsanız lütfen linke tıklayınız.


25 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page