top of page
  • Writer's pictureSelin Burat

2020 Yılı Yay Burcu Astrolojik Yorumu

Öncelikle bu senenin aşkla kesin bir ilgisi var. Ve hayatınızda neler olmasını istediğinize karar vereceğiniz bir yıl olacağından emin olun.

Yönetici gezegeniniz Jüpiter, çok yakın zamanda burcunuzdan çıkıp sizi kilolarınız ve mutluluğunuzla başbaşa bıraktı. Ve bu dönemde finansal olarak desteklenmeniz için uzuuun bir süredir zorlanan finansal işlerden, yatırımlar, kazançlar gibi konulardan sorumlu evinizde salınacak. Bu zaman özellikle para biriktirmek gelirlerde artış sağlayacak hamleler yapmak için pek faydalı. Ama Pluto ve Satürn’ün de aynı evde işgalci olduğunu unutmayın asla finansal konularda risk almaya kalkmayın. Paranıza sahip çıkmanız gereken bir dönemdesiniz.

Özellikle 22 Mart Tarihine kadar Satürn’ün eşliğinde olacağı için bu konularda ertelenmeler, gecikmeler, zorluklar beklenebilir. Kazanç beklenenden az gelebilir. Sabretmek ve yılmamak önemli. Sabır her ne kadar Yay burcuna ait bir özellik değilse de bu dönemde öğrenmeniz gereken bir özellik. Zaten 2019 bir ileri iki geri bir yıl olmuştu biraz alışmışsınızdır.

23 Mart-1 Temmuz arası ise yakın çevremizle olan iletişim bu dönemde ciddileşebilir. Yakın akrabalarla ilgili bağları sorgulamak gerekebilir. 2020 aralığında ise yakın çevre, kardeşler, akrabalarla alakalı bağlarda sorgulama görülebilir. Ayrıca sapla samanı birbirinden ayıracağınız bir zaman olacağı kesin. Genel iletişim yetilerimizde zorlanmalar beklenebilir. Özellikle son söylenecek şeyi başta söylememeye dikkat etmeye çalışın. Sonrasında Satürn gene yukardaki yerine Aralık ayına kadar kalmak üzere dönecek.

Yengeç/ Oğlak aksında 10 Ocak ve 21 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan tutulmalarda, Yatırımların ön plana çıkacağı zamanlar doğru yatırımdan iyi para kazanabilirsiniz. Ortak gelirlerde artış olabilir. Partner terfi edebilir. Kesinlikle finansal riskten kaçınmak gerekli bir zaman. Bu konulardaki disiplininizi elden bırakmamak önemli...

Kalan diğer tutulmalar İkizler / Yay aksında gerçekleşecek. Burcunuz ve karşıt burcunuzun etkileneceği tutulmalar olduğu için çok çok önemli. 2020 hayatınıza yeni başlangıçlar, yeni aşk ve yeni bir görüntü getirebilir.

Bu sene mayıs ayında Chiron İkizler burcuna geçtiğinde kadersel olarak beklenen aşkın hayatınıza girebileceğinin habercisi olabilir.

Ve elbette Venüs İkizler burcunda 7. Evinizi oldukça meşgul edecek gibi bu dönemde kapınız size ilgi duyan adaylar tarafından sıkça çalınabilir. Ama tabii ki Venüs retrosu esnasında bu konularda zorluklar yaşamanız kaçınılmaz. Burada hem iş hem aşk partnerleriniz kastettiğimiz hatırlatmak isterim. Halının altına süpürülmüş pislikler tam da bu zamanda ortaya dökülebilir. Biraz zorlu bir zaman olacağından ekstra sıkıntı yaratmamanızı öneririm. İlişkilerin özen istediğini ve çaba gerektirdiğini söylemek yeterli mi bilmiyorum ama çaba kesinlikle gerekecek. Bir de baktınız olmuyor. Bu dönem sonrasında ısrarcı olmamak iyi olabilir.

İkizler burcuyla hareket gelen aşk hayatınız tam duruldu derken bir bakmışsınız enerjinin, cesaret ve ataklığın sembolü Mars, 5. evinize girip, hem romantik ilişkiler için, hem bebek sahibi olmakla ilgili konular hem de hobileriniz gibi konularda hareket getirecek. Kendiniz istediğiniz kadar gösterme imkânınız olacak. Mars retro hareketine geçtiği zamansa ise özellikle aşk ve bahsi geçen konularda biraz sert hareketler gelebilir umalım da bu sadece tutku da artış olarak tezahür etsin.

2020 Önemli Astrolojik olayların, retro ve tutulmaların tarihleri için buraya tıklayabilirsiniz.

2020’yi nasıl geçireceğinizi, doğum haritanıza göre size özel astrolojik etkileri öğrenmek için buraya tıklayarak danışabilirsiniz.

14 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page