top of page
  • Writer's pictureSelin Burat

2020 Yılı Yengeç Burcu Astrolojik Yorumu

Sıkıntıdan ne yapacağını bilemeyen sevgili Yengeçler, çok çektiniz.

Oğlak burcundaki seyrine başlayan büyümeden, gelişmeden sorumlu bakan Jüpiter ve ayakları sağlam basan disiplin abidesi Satürn ve değişim/dönüşüm bakanı Pluto 7. Ve ilişkilerden sorumlu evinizi sallamak üzere bir araya gelmiş durumdalar. Bu üçlü artık ciddi bir ilişki içerisinde olmanızı sağlayacak. Proje bazında çalıştığınız kişilerle uzun süreli ortaklıklara da girmenizi sağlayabilir. Bunun kolay olacağını söyleyemiyorum elbette. Eğer doğru düzgün yapısı sağlam olmayan ilişkiler ise kuvvetle muhtemel sağlam olanlara yer açmak için bitecektir. Hem aşk hem iş ilişkileriniz biraz zorlu bir sınavdan geçebilir. Sınavı başarıyla geçenler ömürlük olacaktır.

22 Mart-2 Temmuz arasında Satürn 8. Evinize ortak paraların, yatırımların, miras ve nafaka konularının alanına girecek. Bu konulara gerçekçi yaklaşmak önemli olacak. İyi, verimli yatırımlar yapmanın zamanı olabilir.

10 Ocak ve 21 Haziran tutulmaları Oğlak /Yengeç aksının son tutulmaları. Dış görünüşte yenilenme, ilişkilerle ilgili yeni başlangıçlar veya bir yere girmeyen ilişkilerin bitişi gibi ciddi değişimler yaşatabilirler. Ben mi kalmak biz mi olmak gibi arasında seçim yapmaktansa doğru dengeyi bulmayı sağlayacak. Sonraki tutulmalar, günlük hayat düzeniniz, spritüel konular, şifalanma ile ilgili olacak gibi. İşkoliklerin, tempoyu azaltması önerilir. Sağlığınıza dikkat edin.

Yengeç burcunun genel hikayesi insanları bir araya getirmesi, koruyucu özellikleri, ama bu sene daha ziyade birebir görüşmeler sizin için yeni keşiflere yol açabilir.

Venüs ün İkizler burcunda olduğu dönemde birtakım düşmanlıklar, sizden saklanan durumların ortaya çıkması mümkün. Özellikle Venüs Retro halindeyken Bizans oyunlarına dikkat.

27 Haziran sonrası Mars Koç burcuna geçtiğinde kariyerle ilgili bir atak gelmesi kaçınılmaz ancak lütfen Mars’ın Retro olduğu zamana dikkat edin. Büyük kariyer değişikliklerinden ve bu konularda risk almaktan kaçının. Ani bir öfke patlamasıyla lütfen lütfen “istifayı basar giderim” ruh haline girmeyin.

2020 Önemli Astrolojik olayların, retro ve tutulmaların tarihleri için buraya tıklayabilirsiniz.

2020’yi nasıl geçireceğinizi, doğum haritanıza göre size özel astrolojik etkileri öğrenmek için buraya tıklayarak danışabilirsiniz.

12 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page