top of page
  • Writer's pictureSelin Burat

Kova Burcunda Dolunay: Gölgelerin Gücü Adına!




Ne kadar az yol almışım, ne kadar az

Yolun başındaymışım meğer

Elimde yalandan, kocaman, rengârenk

Geçici oyuncak zaferler

Demiş ya Sezen, siz kapılmayın işte o kişisel minik oyuncak zaferlere…

Zaman birlik olmanın, herkesin özgürlüğü ve iyiliği için koşturmanın zamanıdır. Zaman artık farkındalığımızın ortaya çıkması zamanıdır. Hani 16 numaralı dairede oturan sadece kendi sokağının değil de sanki tüm sokaklardaki canları koruyan şahane adam gibi olma zamanıdır.🥰💪

22 Ağustos saat 16:01’de 29 derece Kova burcunda bir “mavi ay” gerçekleşti. Mavi görünmeyecek bu gece, no worries… 😂 Aynı ay içinde, aynı burçta gerçekleşen ikinci dolunaya “mavi dolunay” deniyor. Anlaşılmayan bir konuyu bastırmak için olduğuna inanıyorum. Yani biz bir şeyi anlamadık, neyi anlamadık derseniz “güç”ile ilgili bir konudan bahsediyoruz‼️Yani gücün sahibinin sınavı da denilebilir. Kova Burcundaki bu ikinci dolunay uçlarda hareketleri besleyecektir. Kişisel zaferlerimizle, diğerleriyle birlikte olarak kazanabileceğimiz daha büyük getiriler arasında seçim yapmaya mecbur edecek her birimizi… Ama burada konu tek başına savaşmak veya omuz omuza savaşmak değil aslında hangisini seçersen seç geçmişten gelen duyguları geride bırakarak bunu yapabilmek ve intikam duygusundan sıyrılmak. Sakın sakın kapılmayın o duygunun gücüne⚠️Tabii ay Kova burcunda olunca olunca birlikte toplumun iyiliği bütünün hayrına kazanılacak zaferlerin daha kıymetli olacağını göreceğiz. Tüm bunlar olurken elimizdeki dolunayın şahane Jüpiter kavuşumunu da unutmamak lazım. Bütünün hayrı için uğraşanları ödüllendirecektir🙏


Biz astrolojide 29 dereceleri pek sevmiyoruz. Sınavlar barındırırlar içlerinde sürekli bir konuyu öğrendin mi? hadi kalk yanıtla bakalım diyen bir öğretmen hava🤦‍♀️Tabii hak savunmaları, bu yolda çıkan isyanlar artacaktır. Ya kabul, zorlu bir dolunay ama çok şanslı etkileri de var bence! Bir şeyi kafamıza koyduğumuzda yapabilme gücünü değiştirme gücümüzü verecektir👊Tabii dolunaylar biliyorsunuz tamamlanmalar, bitişler ile ilgili daha ziyade. O nedenle özgürlüğümüzü kısıtlayan, bizi sıkan, sıkıştıran her ne varsa, bu davranış kalıbı da olabilir, inançlar da olabilir, hayatımızdaki insanlar da olabilir, bunlardan kurtulmak için çoook uygun zaman.

27 Kasım tutulmasının ilk ayak sesleri olarak görülmeli diye düşünüyorum. Toplumsal olarak bakıldığında sınır sorunlarının biraz daha gözönüne gelmesi olabilir. Yine Yay burcu yükseldiği için üniversiteler ile ilgili konular gündeme gelecektir. Tüm dünyada isyanlar tetiklenebilir. Depremlere karşı bu 15 günlük dönemde biraz daha uyanık olmak gerektiğini düşünüyorum. Kova teknolojik her şey olduğu için büyük hacklenmeler olabilir. Haritası zorlu etkilenen kişilerin öncelikle bilgisayarlarını yedeklemelerini tavsiye ederim zira bazı bilgileri sonsuza kadar kaybedebilirler. Yine Kova burcu nedeniyle uçaklarda teknik hatalar olabilir. Genel olarak dijital olarak haberler çok hızlı akacaktır. Bu dolunayda Jüpiter çok olumlu algılanabilir ama yine büyüten etkisi yüzünden lütfen itidalli olalım özellikle olan herşey hızlı büyüme potansiyeline sahip olduğundan sakin olmak ve hızlı müdahale etmek gerekebilir. Geçen sefer Mars bu derecelerdeyken yangınlar çıktığı için ve ocakların tanrıçası Vesta ile birlikte çalıştığı için bunu söyleme gereği duyuyorum… Yangın konusu tekrar gündeme de gelebilir, belki bunlarla ilgili bir gündem de oluşabilir. Gerçi Vesta’ ya karşıt, bitişleri ifade eden Atropos var. Yangınlar bitebilir ama öncesinde bir yangın da çıkarabilir.

Bu bitişlerden sorumlu bakan aynı zamanda Juno ile çalışıyor. Evliliklerde çatırdamalar, sonlamalara varabilir. Şirket kapanmalarını da gösterebilir.

Hem Kova burcunda olması hem de Uranüs / Mars orta noktası ile birlikte çalışması ani tepkiler verme olarak ortaya çıkacaktır. Öfkeye hakim olamayarak başımızı derde sokma potansiyelimizin çok yüksek olabileceği bir zamanı gösterebilir. Iyi tarafından bakılır ise de gereken düzenlemeleri, düzeltmeleri karalı bir şekilde uygulama gücünü kendimizde bulmamızı sağlayabilir. Kararsız kalmamak lazım bu dönemde en kötü kötü karar hiç bir karar vermemekten iyidir diyebilirim. Bunun yanında güzel bir yüze, etkileyici bir fiziğe hızla çarpılma etkisi de verebilir😍Hızla lovelanabilirsiniz şekerim. Ha iyi mi yaparsınız valla onu haritanıza bakmadan bilemeyeceğim şimdiden söyleyeyim. Hazır Venüs- Satürn açısı da varken fena olmayabilir yani. Tam Venüse karşıt yapan Amor ise gönülleri genişletip bir değil, birkaç aşka birden düşürebilir. 😂Eh artık bir değil iki love verilince iyisini seçersiniz şekerim😉@gossi sana da gün doğar cancağızım💃Hatta yükselendeki güney ay düğümü ile çalışıyor. Karmik bir takım karakterler karşımıza çıkabilir. Geçmişten gelen yasal konular gündeme gelebilir.

Aynı zamanda artık sahip olduklarımıza sahip çıkma, hatta korumanın yanında büyütme isteği artabilir. Kendi hükmümüzü sürme isteği artacaktır.

Tek bir şey aklımda tutayım diyenler için ise: intikam alma, kibirden uzak dur ve her türlü abartıdan kaç cicim🥰

Ayy en çok kim mi etkileniyo? Sabit burçlar Aslan-Kova-Boğa- Akrep son günlerinde doğanlar ve son derecelerinde gezegenleri olanlar.

Recent Posts

See All
bottom of page