top of page
  • Writer's pictureSelin Burat

Merkür Yengeç Burcunda


Kalbimizi konuşma zamanı! Duygular şelale sevgili okur…


🌟 İletişimin yöneticisi Merkür en sevdiği burçtan çıktı ve Yengeç burcuna geçiş yaptı. Maalesef tatlı tatlı konuştuğumuz, bıdı bıdı ona buna sataşan, etrafımızdaki her halttan haberimiz olan zamanlardan biraz daha Yengeç’in duygusal sularına geçiş yaptık. 🥺Duygularımız kafamızı pek kurcalar böyle zamanlarda. Ve tabii iletişimimiz de duygularımız tarafından yönlendirilir. Ayrıca Yengeç de öyle süper konuşkan bir burç denilemez. Üstelik de 17 Haziran-11 Temmuz arasında geri hareketini yapacağı için bu dönemde hassas Yengeç burcunda 5 Ağustosa kadar oldukça uzun bir süre kalacak.


🌟Fazla duygusalız sevgili takipçi, zaten Venüs de geri gidiyor. Duygular abartılırsa işler karışabilir. 😬 Ama bu romantik etkinin güzel yansımaları da olabilir. Anlayış.🥰Neticede sezgiler Yengeç burcunun işi ve artıyorlar, eğer kafamızda kurup var olan sorunları büyütmezsek⚠️ bize, artan sezgiler sayesinde karşı tarafı anlama yeteneği bahşedebilir.


🌟Yengeç burcu nostalji sever özellikle geri gidiş zamanında geçmiş konular karşımıza çıkabilir. Yengeç’in romantizm, duygusallığı; konuşmalarımıza anlam verecektir. Daha az konuşup daha fazla dinlemek isteyebiliriz. Dostlarımız, ailemiz kısaca sevdiklerimiz daha çok aklımıza düşer. 🤗 Zaten bu #pandemi, #korona, #karantina derken özlem çok arttı içimizde. 😫 Sevdiklerimiz ana odağımız haline gelecektir. Daha sempatik bir konuşma tarzı geliştirmenin zamanı olabilir.☺️


🌟Oldukça kendimize, içimize dönük olacağımız zaman, geçmişi hatırlayacağız. Mutlu anıları hatırlamaya bakın. 😉 Bir de lütfen fazla hassas fazla alıngan olmamaya çalışın. ❌Böyle zamanlarda tartışmalar diğer zamanlardan çok daha zorlayıcıdır. Kaçınmaya çalışmanızı tavsiye ederim. 🚫Özellikle Koçlar, Teraziler ve Oğlak için. ⚠️Su grupları da alınganlık yapmazsa gül gibi geçinip gideriz. Özellikle Retro zamanı söylemlere dikkat etmek ekstra önemli olacaktır. ❗️Çünkü küçük söylemler büyük hassasiyetler doğurup, sonrasında düzeltmek için uğraştırır durur. Özellikle 8 ve 27 Temmuz da sakin kalmak önemli olacaktır.


🌟Koçlar


Duyguların en şelale olduğu burç Koç. “Anılaaaar sanki gözümde canlandılaarrr” bir Coşkun Sabah edası yani. Retro hareketiyle geçmişten gelen insanların artışı da artacaktır. Nostalji ihtiyacı da. Geçmişin yükleri biraz ağırlaşabilir aman dikkat! Aileyle geçen zaman iyi gelebilir.


🌟Boğalar


Sizi çok da fazla etkileyeceğini düşünmüyorum. Yeni kişilerle tanışma imkanı da olabilir. Hatta bu yeni arkadaşlar hayatınızın ilerleyen zamanlarında da önemli bir yere sahip olabilirler.


🌟İkizler


Biraz yavaşlama zamanı sevgili İkizler, hayatı biraz fazla ciddiye alma hissi gelebilir. Özellikle mali durumunuzu gözden geçirme isteği çok olabilir. Eskiden kalan işleri tamamlamak. Eksik yaptıklarımızı gözden geçirmek için iyi bir zaman olacak.


🌟Yengeçler


İletişim gezegeni burcunuzda haydi bakalım herkes durur sizin kafalar zehir. Hatta hislerinizi de mis gibi ifade edersiniz. Konuşma zamanı sevgili Yengeç, tutma kendini.


🌟Aslanlar


Sevgili burçdaşım hayaller şelale de gerçekler pek istediğimiz gibi değil bu ara. Biraz içimize dönmemiz gereken bir zamandayız. Yanlış giden şeyleri tespit edip düzeltme fırsatı olarak görmek iyi hissettirebilir.


🌟Başaklar


Su, toprağı besler, dolayısıyla Yengeç burcundaki Merkür toprağın çocuklarına yardım edecektir. Biraz dışa dönükleşebilirsiniz. Yeni dostlar edinmek, biraz sosyalleşmek için fırsatları değerlendirmenin zamanı. Gelecek planlarıyla ilgili iyi fikirler geliştirebilirsiniz.


🌟Teraziler


Kariyer konularına dikkat sevgili Teraziler, çok fazla çalışmanız beklenebilir. Bu da canınızı sıkabilir. Patronla görüşmeler artabilir. Söylemlerde dikkatli olmak önemli olacaktır. Özellikle Retro döneminde. Ayrıca bu dönem çalışmanız hakikaten ilerleyen günlerde rahat etmenizi sağlayabilir.


🌟Akrepler


Su grubunun bir diğer üyesine giriş yapan Merkür düşünmeni kolaylaştıracaktır. Ve hatta kurduğunuz iletişim de rahatlayabilir. Yalnız zaten kurma riski yüksek olan bir burç olarak endişe, evham olayını asgari seviyede tutmanız iyi olur. O zaman etrafınız neşeli karakterlerle dolacaktır.


🌟Yaylar


Ayakların yere basması iyi olur. Pek alışık olmadığın şekilde derinden ilişki kurmayı isteyeceğiniz özleyeceğiniz bir zamandasınız. Hayatın sırları üzerine düşünmek, derinden biriyle bağ kurmak için iyi zamanlardır. Özellikle bir sevgili var ise yakınlaşmak için iyi zaman denilebilir.

🌟Oğlaklar


İkili ilişkiler alanı hareketleniyor. Beklenmedik şekilde duygusallaşmak mümkün. Retro zamanında da geçmişten gelen eski sevgililer belirebilir.


🌟Kovalar


Sizin çalışma zamanınız. Biraz günlük rutininizi düzene oturtmak için iyi olabilir. Ayrıca Retro zamanında uzun zamandır elinize yapışmış, kalmış işleri tamamlayabilirsiniz.


🌟Balıklar


Sizin için oldukça keyifli bir zaman belirtisi denilebilir. Yaratıcı alanınızda dost Yengeç burcunda Merkür salınıp duracak oldukça keyifli bir zaman romantizm tepelerde. Retro zamanı eski sevgililer üzerinize yağmur gibi yağacaktır.


93 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page