top of page
  • Writer's pictureSelin Burat

Yükselen Kova Burçları ve Kovalar



· Nasıl görülmek istediğini belirle ve üzerine çalış

· Ne istediğine karar ver


Değişim / dönüşüm, olmanız gereken gerçek kişi olma zamanınız geldi. Çok önemli bir döneme giriyorsunuz…


Yükselen Kova burçları için Satürn 22 Mart’ta kişisel doğum haritalarında 1. Eve yani yükseleninize geçiş yaptı. Bundan önce bu alandan geçişi 26 yıl önceydi. Daha önce de belirttiğim gibi Satürn bir şey kurmak, sistem oturtmak ve disiplin ile ilgilidir. Bu dönem benliğinizi, kendinizi nasıl ifade ettiğinizi, dış görünüşünüzü, verdiğiniz mesajı disipline etme zamanıdır.


Öncelikle dış görünüşe bir ciddiyet gelmesi beklenir ve tam yükselen üzerinden geçerken de muhtemel oldukça kilo verirsiniz. Korkmayın yani😁 1. Ev giyimimiz kuşamımız, hareketlerimiz, dış dünyaya kendimizi gösteriş şeklimiz bir nevi etiketimiz işte burada bir ciddiyet bir sınırlandırılma gerektirecek olaylar getirir. Bu dönemde biraz daha olgun görünmek mümkün. Kendinizle kalıp kendi kendinizi iyice tanımak gerekecek ki nasıl biri olmak istediğinize karar verin.


Yeni bir ben yaratma zamanı diye düşünebilirsiniz. Fakat burada “hooop değiş tonton” şeklinde olamıyor maalesef bu. Yine uzun vadeli hedefler ile planlama yapmalı ve üzerine çalışmalısınız. İçinize dönüp baktığınız bir zamandan çıktınız. Başkalarına çok dikkat ettiğinizi ve kendinizi ihmal etmiş olabileceğinizi hiç düşündünüz mü? Tamam her durumda tüm enerjiyi kendinize geri çekip planlamaya başlıyorsunuz zaman sizindir azizim. Toplayın kaportayı 😂🙈


Ayrıca gönül işleri müdürlüğü de bu aralar karışacak gibi görünüyor ben söyleyeyim. Karşınızdakini ciddiye alın yada gitmesine razı olun. Yok ki öyle biri diyenler hah süper gelir o zaman canım. Ayrıca ciddi bir birliktelik peşinde olduğunuzu da ifade etmekten çekinmeyin. Herkes bilsin niyetinizi ne var yani. 💍


İş konusunu da ciddiye almanın vaktidir. Gitmek istediğiniz yere sizi götürecek ciddi bir kariyer planlaması yapmanızın zamanı geldi. Aceleye gerek yok sadece düzenli, disiplinli bir şekilde bu konuları ele alın yeter.


Eski dostlarınıza, akıl danıştıklarınıza bu dönemde sahip çıkın. Kırdıklarınızı geri almaya çalışın zira önünüzdeki dönem zorlu onlara ihtiyacınız var. Ha tabii verdikleri tavsiyeleri dinlemeyi unutmayın.


Kişisel doğum haritanızın aldığı etkileri daha detaylı olarak merak ediyorsanız lütfen linke tıklayınız.


46 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page