top of page
  • Writer's pictureSelin Burat

Yükselen Oğlak Burçları ve Oğlaklar


· Sahip olma algınızı yeniden yaratıp, disipline edin

Tebrikler! 2,5 senelik esaretin ardından bu satırları okumaya başlamak, dirayetli bünyenizin en büyük kanıtı. Sabır taşı oldunuz sevgili Oğlaklar!


Yükselen Oğlak burçları için Satürn 22 Mart’ta kişisel doğum haritalarında 2. eve geçiş yaptı. Bundan önce bu alandan geçişi 26 yıl önceydi. Daha önce de belirttiğim gibi Satürn bir şey kurmak, sistem oturtmak ve disiplin ile ilgilidir. Bu dönem finansal durumumuzu ve sahip olma anlayışımızı disipline etme zamanıdır.


2,5 senedir burcunuzda gidip gelen kişiliğinizi beğenmediği yerlerini ısrarla törpüleyerek bir ömür törpüsüne dönüşen Satürn nihayet burcunuzu terk etti. Kurtuldunuz mu? Hayıııır 2 Temmuz da son ayarları yapmak üzere sene sonuna kadar geri dönecek. Fakat şimdi finansal durumunuzu, öz değerinizi, gelirinizi belki sahip olduğunuz işi kurcalamaya başlayacak. 💵 Burada ne yapabilirsiniz? Ondan önce davranıp bunları bizzat siz mercek altına alıp eksikleri düzeltmeye başlayabilirsiniz. Öncelikle arzu ettiğiniz şeylere sahip misiniz? Bunlara sahip olmak için neler yapabilirsiniz. Listeleyin ve iyi bir planlamadan sonra harekete geçin.


Bu dönem düşünmeden yapılacak yatırımlar zamanı değildi. Ama yıllardır paramı biriktirdim, ailemle oturacağım evi alacağım diyorsanız hiç durmayın alın. Planlı işleri destekler Satürn. Bakınız, bu zamanda paranız nereye gidiyor, gittiği yer efektif ve pratik mi? Hep bunları değerlendirmelisiniz. Paranıza dikkatli yaklaşın ayağınızı yorganına göre uzatın zamanlarındasınız. Bu konuyla ilgili uzun dönemli planlamalar yapmanızı öneririm. Aksi çok fazla söylense de bu dönemi planlı disiplinli ve geleceklerini düzenleyecek hedeflerle geçiren birçok zenginleşmiş insan var. Tabii Satürn söz konusu olduğunda kimse bunun kolaylıkla olacağını iddia edemez. Netice kendisi sınırlandırmalardan sorumlu bakan. Ama adım atın, iyi niyet gösterin destekleneceksiniz.


Öz değer de bu zamanın konularından sahip olma söz konusu olduğunda karşımıza ilk çıkanlardan lütfen değerinizi bilin ve o kadar çalışıp elde ettiğiniz konularda hakkınızı yedirtmeyin. Zira kendine değer vermek bereketimizin en büyük kaynağı siz kendinize değer vermezseniz kimsenin vermesi söz konusu değil.


Kişisel doğum haritanızın aldığı etkileri daha detaylı olarak merak ediyorsanız lütfen linke tıklayınız.


30 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page